Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

Canım inşallah sizin kilo sıkıntınız olmasın da sadece bana destek olun. Ah ne illet bişey bu kilo ya ama şükür ben şimdiye kadar kilo kontrolünde hep başarılı oldum yani istediğim kiloya indikten sonrası kolay inşallah ama tabii mesele o kiloya inebilmek :KK70: ekmeği de bir yiyorum ki sorma gitsin karatay teyzeye nasıl dönücem hiç bilmiyorum vallahi :KK70: böyle taze beyaz ekmek aşermeye başladım :confused: ay daha emzirme süreci var daha uzun bir süre bu dobişliğe mahkumum ya :KK61:
Emzirme dönemi haklısın en çok kiloyu o zaman almıştım dünyayı yiyiyordum ama şu da var bilinçli olursan o dönemi kiloyu vererek atlatırsın tatlım biliyosun emzirme spora bedel hadi inşallah dogurda bakalım gerisi gelir

Günaydın kızlar:) Ben de tam tersine emzirme döneminde güzel kilo veriyorum hamilelikte ortaya çıkan iştah kalkıyor ortadan emzirmek de hızlı kilo verdiriyor sanırım inşallah bunda da öyle olur yoksa 20 ,25 kilo alıyorum ben nasıl gider:)

Kızlar kontrolden geldik çok şükür bebeğin gelişimi devam etmiş yani bir haftalık gerilik halen var ama aynı yerde kalmamış ilerlemiş şükür doktorum salı gününe kadar biraz daha dikkat et yürüyüşlere başlama 37 yi tam bitirelim en azından dedi nst de hafif hafif sancılar çıktı ama şükür sağlığımız iyi çok rahatladım artık Rabbim ne zaman uygun görürse onu bekliyoruz bakalım

Kızlar kontrolden geldik çok şükür bebeğin gelişimi devam etmiş yani bir haftalık gerilik halen var ama aynı yerde kalmamış ilerlemiş şükür doktorum salı gününe kadar biraz daha dikkat et yürüyüşlere başlama 37 yi tam bitirelim en azından dedi nst de hafif hafif sancılar çıktı ama şükür sağlığımız iyi çok rahatladım artık Rabbim ne zaman uygun görürse onu bekliyoruz bakalım
Maşallah canım çok aevindim 37 de biterse zaten doğuma hazır gale gelir iyice bebecik:) Bende haftaya salı kontrole gideceğim yarıladık bakalım:) Ama bu ay taşınma işi çıktı bizim :KK43: kira 700 dü birden 900e çıkardı tam karşımızdaki binada bizim evden dahs güzel bir evi tanıdık vasıtasıyla 700e tuttuk işte ocak 15e kadar taşınmam lazım haftasonu başlıyorum toparlanmaya hamileyken de zor bu işkerama 4 sene önce yine 5,6 aylık hamileyken taşınmak zorunda kalmıştım tarih gerçekten tekerrürden ibaret

Maşallah canım çok aevindim 37 de biterse zaten doğuma hazır gale gelir iyice bebecik:) Bende haftaya salı kontrole gideceğim yarıladık bakalım:) Ama bu ay taşınma işi çıktı bizim :KK43: kira 700 dü birden 900e çıkardı tam karşımızdaki binada bizim evden dahs güzel bir evi tanıdık vasıtasıyla 700e tuttuk işte ocak 15e kadar taşınmam lazım haftasonu başlıyorum toparlanmaya hamileyken de zor bu işkerama 4 sene önce yine 5,6 aylık hamileyken taşınmak zorunda kalmıştım tarih gerçekten tekerrürden ibaret

Evet canım bakalım Rabbim ne zaman kavuşturacak artık bekliyoruz. Bende bu hamileliğimin başında taşındım ay öldüm öldüm yaaa sonra zaten düşük tehlikesi geçirdim. Aman dikkat et canım Allah kolaylık versin gerçekten hamileyken taşınmak çok zor birde çocuklar da var. Hangi ildeydin sen canım ya valla 700 e iyi oturuyosun maşallah diyeyim de. Van da evler inanılmaz pahalı. Ben 875 e zor oturuyordum adam 1000 lira yapacaktı kirayı ve her yer 1000 1100 hatta şu an 1300 e çıkmış durumda. Bu evi Allah denk getirmişti 2 oda 1 salon ev sahibi 960 istiyodu ben 800 e zor ikna ettim o da yani kiracılardan çok çekmiş baktı ki biz temiz insanlarız e ikimizde memuruz o yüzden indirdi fiyatı nisanda artıcak. Ne kadar zor kiracı olmak ya Allah borçlarımızdan kurtulup ev sahibi olmayı da nasip etsin inşallah.

Günaydın kızlar:) Ben de tam tersine emzirme döneminde güzel kilo veriyorum hamilelikte ortaya çıkan iştah kalkıyor ortadan emzirmek de hızlı kilo verdiriyor sanırım inşallah bunda da öyle olur yoksa 20 ,25 kilo alıyorum ben nasıl gider:)
Maşallah canım çok şanslısın ben emzirme döneminde tavan yapanlardanim bu çok iyi fırsata çevirirsin aldiklarin bir güzel gider

Çok sevindim canım 37 de korkma artık gelirsede gelsin bebiş seninki bir an önce gelmek istiyo çünkü gerilik önemli değil doğduktan sonra toparlar sen dikkat et yatmaya devam et yani :KK53: iyice bunaldın artık sende haklısın biraz daha sabır :KK54:

Çok sevindim canım 37 de korkma artık gelirsede gelsin bebiş seninki bir an önce gelmek istiyo çünkü gerilik önemli değil doğduktan sonra toparlar sen dikkat et yatmaya devam et yani :KK53: iyice bunaldın artık sende haklısın biraz daha sabır :KK54:

Çok şükür canım rahatım artık Allahın izniyle bakalım bekliyoruz beyfendiyi :emir_bebek:

Yarın canım 38+2 oluyoruz her an sezaryen olabilir:)
Bugün çantamı hazırlayacağım
Sen ne durumdasın

Canım işte son kontrolde çok şükür gelişimi düzelmiş çıktı doktorum ayın 25 ine kadar istirahate devam et sonra yavaş yavaş yürüyüşlere başla dedi bugün tam 37 olduk yarın 37+1 ve ayın 25 i oluyor bende bu kadar durdu bari yılı devirsek diyorum :KK70:çantamız felan herşey hazır bekliyoruz biz. Senden de haber bekliyorum canım sezeryan günün belli olursa yaz muhakkak. Şimdiden sağlıkla kavuşmanızı temenni ediyorum. Allahım hayırlısıyla güzel bir doğum nasip etsin :dua:

Kızlar slm basılsınız :KK3: sizi çok özledim:KK200: adımı değiştirdiğim için bildirim gelmedi galiba bana:KK37: Mirafatos ben ay sizin sayılı günleriniz kalmış:anneadayı: maşallah:nazar:sağlıkla kucağınıza alın:emir_bebek:

Canım evet baya yazdık sana ama görmedin demek ki. Bizde seni özledik Sorma neler oldu neler 34. Haftada doğmaya kalktı benimki ondan beridir yatıyorum ama bugün son yatış günüm 37 tam doldu. Yarından itibaren normali dönmeye çalışıcaz bakalım ama bende bu kadar bekledik bari yeni yıla girsek diyorum tabii yinede hayırlısı. Sen nasılsın neler yapıyosun mira ile ilgili neye karar verdin? Diyet nasıl gidiyor?

Canım evet baya yazdık sana ama görmedin demek ki. Bizde seni özledik Sorma neler oldu neler 34. Haftada doğmaya kalktı benimki ondan beridir yatıyorum ama bugün son yatış günüm 37 tam doldu. Yarından itibaren normali dönmeye çalışıcaz bakalım ama bende bu kadar bekledik bari yeni yıla girsek diyorum tabii yinede hayırlısı. Sen nasılsın neler yapıyosun mira ile ilgili neye karar verdin? Diyet nasıl gidiyor?
Mirayı kurslara goturuyorm canm tam zamanli biyere vermedim onun yerine ilgisi olan seylere ben goturup getiriyorum tatlm zaten eylulde artk direk basliycak kuzum sana da çok gecmis olsun uzuldum ama neyseki dogmamis cok zor oliyor aynini mirada ben yasadm biliyorsun yazmistim erken dogum riskiyle hep yattm ben haplar da kullaniyordum dogum ve sanci baslamasini onlemek icin sanada verdiler dimi sanci mi oluyor canm benim hep sanci oluyor du

Kızlar bu arada çok kafama taktığım bir konu var benim. Hepinizden tavsiye ve görüş bekliyorum. Selnurr Selnurr magickk magickk blonde ambition blonde ambition Xeroderma_pig Xeroderma_pig kızlar benim asyadan sonra göğüslerimde sarkma oldu zayıflayınca da böyle içi bomboş oldu. Buruştu felan eşimin yanında soyunup giyinemez oldum. İnanılmaz öz güvenim sarsıldı. Zaten yapısal olarak ayrık göğüslere sahibim. Hadi onu kafaya takmıyodum ama hem sarkma hem böyle deri deri elime gelmesi beni bitiriyo. Bu emzirmede bitince yine öyle olacaklar. Yani çok kafaya takıyorum. Sporla felan bi yere kadar düzelir hadi yağlar masajlar felan da denesem yani ne yapsam ameliyat korkum olmasına rağmen estetiği bile düşünür durumdayım. Eşim hiç önemsemiyor gibi görünüyor ama ben onun görünüşe ne kadar önem verdiğini biliyorum. Hadi kızlar bi akıl verin bana.

Mirayı kurslara goturuyorm canm tam zamanli biyere vermedim onun yerine ilgisi olan seylere ben goturup getiriyorum tatlm zaten eylulde artk direk basliycak kuzum sana da çok gecmis olsun uzuldum ama neyseki dogmamis cok zor oliyor aynini mirada ben yasadm biliyorsun yazmistim erken dogum riskiyle hep yattm ben haplar da kullaniyordum dogum ve sanci baslamasini onlemek icin sanada verdiler dimi sanci mi oluyor canm benim hep sanci oluyor du

Evet canım 2 hafta sancı kesici kullandım sonra erken doğum süreci bittiği için bıraktık ama yatışa devam ettim 37 de bitsin diye bu arada stresten gelişmedi sonra tekrar gelişti felan şimdi beklemedeyiz ara ara sancılarım oluyor takip ediyorum. Sen neler yapıyosun peki?

Evet canım 2 hafta sancı kesici kullandım sonra erken doğum süreci bittiği için bıraktık ama yatışa devam ettim 37 de bitsin diye bu arada stresten gelişmedi sonra tekrar gelişti felan şimdi beklemedeyiz ara ara sancılarım oluyor takip ediyorum. Sen neler yapıyosun peki?
Canm erken birakmissiniz ama duruma gore degisiyordur belki tabi ben 9ayi tamamlayinca birakmistk 9ay8günlük doğdu bayada erken baslamistk zatn 7aya girmek uzere basladik biz 9aya tasidik 3ay hep ilac ve yatis 3ayda davul gibi şiştim ondan da canm 39 da kestik ilaci 39+5 yada 6 doğuma gittim ben canm insallh senin de daha gelmez hergun gelisimi devam ediyor canm 9ay 10güne kadar ne kadar durursa okadar iyi ama stres yapma sakın yat hep dinlen riski süreç geçmiş zaten canm iyi düşün hep bebeğin ve senin kilon kaç canm

Aynen çok şükür riskli dönemi atlattık Allah ne zaman takdid ederse bakalım bekliyoruz beyfendiyi. Ben o gelişmediğini öğrendiğim haftaya kadar sadece 11 kilo almıştım 75 kiloydum ama şu an 78.50 yim doktorun tavsiyesi ile baya yedim besiye çekildim resmen birde o ilaç şişiriyor dediğin gibi bebek de perşembe günü gittiğimizde 49 cm 2900 gr idi. Sen kaç kilodasın diyet işi nasıl gidiyor. Birde yukarda bişey dahe sordum canım o mesaja da bi bakıver.

Aynen çok şükür riskli dönemi atlattık Allah ne zaman takdid ederse bakalım bekliyoruz beyfendiyi. Ben o gelişmediğini öğrendiğim haftaya kadar sadece 11 kilo almıştım 75 kiloydum ama şu an 78.50 yim doktorun tavsiyesi ile baya yedim besiye çekildim resmen birde o ilaç şişiriyor dediğin gibi bebek de perşembe günü gittiğimizde 49 cm 2900 gr idi. Sen kaç kilodasın diyet işi nasıl gidiyor. Birde yukarda bişey dahe sordum canım o mesaja da bi bakıver.
Canm şimdi gördüm onuda valla bilmiyorum kuzum bwn birsey yaptirmadim ama spor yapanci daha sekilleniyor onu farkettim birakinca degisiyor yine ama yapinca toparlaniyor onun disinda bilgim yok belki arkadaslarin vardir o kadar rahatsiz edici olduguna eminmisin yoksa psikolojik olarak buyutup kafana takiyor olabilirmisin once ondan emin ol canm eminsen ona gore bir cozum olmali ben de karin catlaklarim var ondan rahatsiz oluyorum simdi lazerle baya azaliyor diyorlar ama yaptiran varmi acaba varsa şu çatlaklar içinde bir çözüm herkes onuda yazsın bu arada komik ama gerçek hala 72 yim:KK70: nasl bir park ettiysem

X