Kız İsteme kahve fincanı

nomatter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
2.437
1.605
198
kızlar istemede 12 fincanın da aynı olması daha iyi olur değil mi?
evdeki takımlarla da olmaz sanırım, taşlı maşlı şık bir fincan takımı bulup 2 takım almak lazım sanırım, 100-150 lirayı gözden çıkarayım yani...
bir de istemede kahve servis edilirken hepsi aynı anda mı sunuluyor?

Canım benim isteme günü evde yaklaşık 45 kişi vardı ama ben sadece 20 tane kahve yaptım büyüklere yaptım yani
3 farklı takım vardı Zaten 3 seferde taşıyosun o kadar fazla kahveyi dikkat çekmez o heyecanda İlla 2 takımda aynı olucak diye bişey yok takım olsun yeter

Benim isteme olduğunda da çok kalabalık geldiler.

Kahve fincanların kafana takacağın en son şey olsun canım.

Hepsini bir anda zaten servis edemezsin, ama sen yine 3 takım bulundur derim.

Sonuç olarak hepsi aynı olmak zorunda değil, farklı farklı da olabilirler.

Mesela benim arkadaşım doğum günü hediyemde bana bir fincan takımı hediye etmişti, annemin kendisinin de bir fincan takımı vardı, bir takımda ben almıştım ekstradan. Taşlı tuşlu değil ama hepsi gümüşlü renklerdeydi.

6'lı 6'lı dizerek tepsilere servis yapmıştık. Zaten sen o kadar leyla olacaksın o esnada, kahveyi ister istemez o kalabalıkta başkaları yapıyor, tepsinin bir tanesini tutuşturdular elime gittim servis yaptım, mutfağa dönene kadar bir diğer tepsi tutuşturuldu elime, sonra tekrar onları servis yapıp döndükten sonra bir tepsi daha

Nasıl dökmeden onları servis etmişim hala kendime hayret ederim.
Ayaklarım tutmuyordu resmen...

İnşallah çok güzel geçer senin de ve bir ömür mutlu olursunuz

Çok farketmez, zaten hepsi aynı anda verilmiyor ve gelen herkeste kahve içmiyor.Artı masraf yapmana gerek yok bence.

şahsen nişanımda takılacağım en son nokta kahve fincanları olur çünkü heyecandan elim ayağıma tutmaz kalbim güm güm gözlerim dürbün halde olurum
o yüzden sen de takılma hepsi bir olması ve ya taşlı falan olması gerekmez canım

bizimkinde 10-15 kişi olur anca
sizinki hakikaten çok kalabalıkmış ya, o kadar kişiye takım uydurmamakla iyi etmişsiniz içinden çıkamazdınız:)
havalı bi takım alıp onlara o takımla veririm diycem o zaman da, bi de bu işin hiyerarşik sırası vardır di mi:)
anne babası ablası ve anneannesiyle gelir muhtemelen... önce onlara verirsem ilk takımda kurtarırım işi:)

bizde tam 20 kişiydik..aynı olsun tüm fincanlar dediler gittik tüm mağazaları dolandık pek içimize sinmedi ama aldık birşeyler..bir de yanında küçük su bardakları vardı onlar da olmazsa olmazmış mutlaka alın derim..

Hmm o bardaklardan da alayim o zaman...
Gilurallarda fln duzleri var ya onlara bakarim ya da eminonunde yaldizli desenli vardi tanesi 2tlye, ona da bakabilirim

canm benim isteme törenimde yaklaşık 45 kişi vardı ve 3 farklı takımımız vardı ve ben 20 tane kahve yapmıştım bizim kadınlara ve küçüklere gençlere vermedim büyüklere verdm hep ..eger çekineceksen farklı olan takımları erkeklere ver onlar hiç dikkt etmezler o heyecandan bayan erkek ayrı oturacaksa byanlara aynı takımı vermeye çalış onlar dikkat ederler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…