- Konu Sahibi cottonsugar
-
canm bunların çok benzerini cevahirde mudo concept mağazasında gördüm..:))benmde çok hoşuma gitmişlerdi:)ama almadım nedense... Bi bakabilrsin orayayakın zamanda gördüm bende çünkü
incirlide otoban üzerinde outlet kervan mağazası var. ya kapatıyolr yada kampanya var geçerken görüyorum hep yerin yakında bide oraya bak şeker
bende çok merak ediyorum orayı ama bi türlü gidip bakamadım.. ben çeyiz pek almıyorum ama güzel şeyler görünce içim gidiyo düğün zamanı yaklaştıgında alırım diyorum. bilmem doğrumu yapıyorum
Tatlım kırmızılı olan gibi (baştan 3.) tarzda kahve fincanları paşabahçenin butik kısmında oluyor. 2 tanecik alıcam demişsin hatırladığım kadarıyla orda da 2'li takım halinde satıyolar zaten. Ama işte fiyatları epey uçuk, ben belki 1,5 ay önce falan bakmıştım 200 küsür liraydı. İki fincana verir misin bilemem ama güzel göründüğü kesin. El yapımı tabi paşabahçenin o butik kısmı hep. O yüzden fiyatlar çok uçuyor. Ama senin istediğin son iki tarzı zaten böyle düz porselen, cam satan yerlerde bulamazsın. Bu kayfe keyfi sana biraz pahalıya patlayacak yani
oooow o kadar verilmez yok canım o kadar lüksümüz yok yanii...
ama paşabahçeye annem gitmek istiyordu ne zamandır bakarız bu aralar.sen nerdekinde gördün cnm??
İlk fotoğrafta ki kahvaltı takımı emsan ve her yerde bulabilirsiniz. =) Diğerlerini bende çok beğenmedim açıkçası.Ama siz çok beğenmişsiniz sanırım inşallah bulursunuz. =)
Kütahya porselende var bu fincanlardan ve benzer bir çok modeli ama fiyatları kahve fincanlar için fazla.
Koleksiyon ürünleri olduğundan sanırım.Yemek takımı alırken görmüştüm mağazada.
tşk.ilginiz için bakalım artık kısmet ne bulucam
Rica ederim.
Online satış sitesinede birkaç çeşit koymuşlar..Bakabilirsin
Arte Bianco| Kahve Takımları | Kütahya Porselen San. A.Ş. Online Porselen Alışveriş Platformu - Porselen Yemek Takımı , Kahvaltı, Çay, Kahve Takımı ve Setleri
evet bunlara baktım bunlarda güzel klasik ama çok yaa
ve pahalılar epey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?