• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve fincan takımları için yardım?????

bende çok merak ediyorum orayı ama bi türlü gidip bakamadım.. ben çeyiz pek almıyorum ama güzel şeyler görünce içim gidiyo düğün zamanı yaklaştıgında alırım diyorum. bilmem doğrumu yapıyorum

yağmur özell mesaj atamadım.. şimdi çıkıyorum bende 7 gibi orda oluyorum z.burnunda yani

Tatlım kırmızılı olan gibi (baştan 3.) tarzda kahve fincanları paşabahçenin butik kısmında oluyor. 2 tanecik alıcam demişsin hatırladığım kadarıyla orda da 2'li takım halinde satıyolar zaten. Ama işte fiyatları epey uçuk, ben belki 1,5 ay önce falan bakmıştım 200 küsür liraydı. İki fincana verir misin bilemem ama güzel göründüğü kesin. El yapımı tabi paşabahçenin o butik kısmı hep. O yüzden fiyatlar çok uçuyor. Ama senin istediğin son iki tarzı zaten böyle düz porselen, cam satan yerlerde bulamazsın. Bu kayfe keyfi sana biraz pahalıya patlayacak yani :1:

Tatlım kırmızılı olan gibi (baştan 3.) tarzda kahve fincanları paşabahçenin butik kısmında oluyor. 2 tanecik alıcam demişsin hatırladığım kadarıyla orda da 2'li takım halinde satıyolar zaten. Ama işte fiyatları epey uçuk, ben belki 1,5 ay önce falan bakmıştım 200 küsür liraydı. İki fincana verir misin bilemem ama güzel göründüğü kesin. El yapımı tabi paşabahçenin o butik kısmı hep. O yüzden fiyatlar çok uçuyor. Ama senin istediğin son iki tarzı zaten böyle düz porselen, cam satan yerlerde bulamazsın. Bu kayfe keyfi sana biraz pahalıya patlayacak yani :1:

oooow o kadar verilmez yok canım o kadar lüksümüz yok yanii...
ama paşabahçeye annem gitmek istiyordu ne zamandır bakarız bu aralar.sen nerdekinde gördün cnm??

oooow o kadar verilmez yok canım o kadar lüksümüz yok yanii...
ama paşabahçeye annem gitmek istiyordu ne zamandır bakarız bu aralar.sen nerdekinde gördün cnm??

Canım ben Ankara'dayım. Ankamall deki mağazasında görmüştüm. Sen istanbul'da mısın? İstiklalde çok büyük yerleri var oraya bak mutlaka derim!

İlk fotoğrafta ki kahvaltı takımı emsan ve her yerde bulabilirsiniz. =) Diğerlerini bende çok beğenmedim açıkçası.Ama siz çok beğenmişsiniz sanırım inşallah bulursunuz. =)​

İlk fotoğrafta ki kahvaltı takımı emsan ve her yerde bulabilirsiniz. =) Diğerlerini bende çok beğenmedim açıkçası.Ama siz çok beğenmişsiniz sanırım inşallah bulursunuz. =)​

yok çokta begenmedim ya sadece ebat olarak iyi kahve içilir hee:66:
yoksa desen falan çirkin ama 1.ci çok hoşşş

Kütahya porselende var bu fincanlardan ve benzer bir çok modeli ama fiyatları kahve fincanlar için fazla.
Koleksiyon ürünleri olduğundan sanırım.Yemek takımı alırken görmüştüm mağazada.

Back