- Konu Sahibi cottonsugar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk defa görüyorum bunları ilk resimdeki benimde hoşuma gitti ama diğerleri biraz klasik gibi geldi yani 80lerin falan modası,,, ya tatlım zaten bi mağazaya git dünyanın modeli var eminim onları görünce bunları unutuverirsin,,,
Kervan mağazalarında var cemile markasının ürünlerine benziyor bende çok beğeniyorum ama oldukça pahallılar...
İki tanecikse alınabilir:))) Bende alıcam zaten..
kendi web sayfası var orada mağazaların adresleri yazıyor..
Eki Görüntüle 256068 Eki Görüntüle 256066 Eki Görüntüle 256067 Eki Görüntüle 256065
arkadaslar bunları çok beğendim markasını yada satıldığı yeri gören,duyan ve bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen cok begendimmmmmm renk tonlarını değilde modeller süper yaaaa
canım bn begenmedim:S tabiki önemli olan senn zevkin. sen kullancaksın:) çeyizlerle pek ilgilenmediğim için hani hiç görmedim![]()
İlk takım çok güzelmiş. Biraz klasik seviyorsun sanırım canım.
Spor kesim olarak schafer'da çok daha güzel ürünler var. Kataloğa bakmanı tavsiye ederim...![]()
kırmızıyla morlu olanı cok begendim cok ciciler...
hediyelik eşya satan magazalarda ve züccaciyede değişik modeller olabiliyor.
biz görümceme hediye almıştık siyah beyazdı sekli cok değişikti ama evinde hiç görmedim iyi hatırlattın gidince bi soriyim bakiyim ne yapmış...
başkasına mı verdi acaba![]()
hepsi çok güzel değişik ama ben en çok 1.yi beğendim.. bazı alışveriş merkezlerindevar mesela ESSE markla var orası benim çok hoşuma gidiyo belki bunlardan yada buna benzer şeyler bulabilirsin yağmurcum