• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve fincan takımları için yardım?????

cottonsugar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
5.033
1
106
İstanbul
$k3.jpg $k1.jpg $k2.jpg $k5.jpg

arkadaslar bunları çok beğendim markasını yada satıldığı yeri gören,duyan ve bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen cok begendimmmmmm renk tonlarını değilde modeller süper yaaaa

ilk defa görüyorum bunları ilk resimdeki benimde hoşuma gitti ama diğerleri biraz klasik gibi geldi yani 80lerin falan modası,,, ya tatlım zaten bi mağazaya git dünyanın modeli var eminim onları görünce bunları u:34:nutuverirsin,,,

canım saphire de bole otantik seyler satan yerler var gidip bi gez belki bulursun tam osmanlı işi seyler satan dukkanlar kahve takımı gormedim o kadar dikkatli bakmadım ama bu tarz dukkanlar orda var

birde kervan magazaları var ordada var bole seyler

yalnız fiyatları baya baya tuzluydu.. kervan da ucuz bişey bulmak zaten imkansız oluyo genelde :) bi kahve takımına verilmicek paralar genelde o paraya yemek takımı alırsın

baska yerde daha makul uygun bişey gorursem haber veririm yine

Kervan mağazalarında var cemile markasının ürünlerine benziyor bende çok beğeniyorum ama oldukça pahallılar...

İki tanecikse alınabilir:))) Bende alıcam zaten..

kendi web sayfası var orada mağazaların adresleri yazıyor..

İlk takım çok güzelmiş. Biraz klasik seviyorsun sanırım canım.

Spor kesim olarak schafer'da çok daha güzel ürünler var. Kataloğa bakmanı tavsiye ederim...:34::68:

kırmızıyla morlu olanı cok begendim cok ciciler...
hediyelik eşya satan magazalarda ve züccaciyede değişik modeller olabiliyor.
biz görümceme hediye almıştık siyah beyazdı sekli cok değişikti ama evinde hiç görmedim iyi hatırlattın gidince bi soriyim bakiyim ne yapmış...
başkasına mı verdi acaba :20:

2. resimdeki fincan varyaa, o desnde aynıı bir fincan var bizde sadece bardak şekli farklı ama güller,renkleer aynı.. sadece tek bir tane var,kulpu kırık annem öle saklayıp duruyoo amaa çook eski bişey..

kırmızıyla morlu olanı cok begendim cok ciciler...
hediyelik eşya satan magazalarda ve züccaciyede değişik modeller olabiliyor.
biz görümceme hediye almıştık siyah beyazdı sekli cok değişikti ama evinde hiç görmedim iyi hatırlattın gidince bi soriyim bakiyim ne yapmış...
başkasına mı verdi acaba :20:

hmm o zman şeklini çek paylaş ve nerden almışşşşşşşşş

hepsi çok güzel değişik ama ben en çok 1.yi beğendim.. bazı alışveriş merkezlerindevar mesela ESSE markla var orası benim çok hoşuma gidiyo belki bunlardan yada buna benzer şeyler bulabilirsin yağmurcum

hepsi çok güzel değişik ama ben en çok 1.yi beğendim.. bazı alışveriş merkezlerindevar mesela ESSE markla var orası benim çok hoşuma gidiyo belki bunlardan yada buna benzer şeyler bulabilirsin yağmurcum

ben modellerini begendim büyüklüklerini ya desenleri çirkin efet ya 1 güsel yaa..
esse yi bilmezmiyim ya mükemmel ötesi yaa ama ordada göremedim fincan düz klasik var gülçin ya:S

incirlide otoban üzerinde outlet kervan mağazası var. ya kapatıyolr yada kampanya var geçerken görüyorum hep yerin yakında bide oraya bak şeker

canm bunların çok benzerini cevahirde mudo concept mağazasında gördüm..:))benmde çok hoşuma gitmişlerdi:)ama almadım nedense... bi bakabilrsin oraya;)yakın zamanda gördüm bende çünkü

Back