Kahve Falı Bakıyorum..

iki, tane resim yollamaya çalıştım oldumu acaba??

Bi birlikteliğin var sanırım. Aynı çatı altında gibisiniz. Bazı olaylar yaşanıyor ama içsel durumlar. Bir taraf mutsuz, üzgün. Diğer taraf ona destek olmaya çalışıyor.
İkinizde birbirini seviyosunuz aslında güzelde bi birlikteliğiniz var. Sadece bazı durumlar, istekler gerçekleşmeyince üzülüyorsunuz ama herşeyin bir zamanı var gibi. Bu kadar sıkıntı yapmayın derim. İstediğin şeylerin önü açık çünkü. Olabilir şeyler..
Güzel çekememişsin bu yüzden pek bakamadım..

ozaman bende istiyorum:))) $Fotoğraf0395.jpg $Fotoğraf0393.jpg $Fotoğraf0392.jpg $Fotoğraf0391.jpg $Fotoğraf0390.jpg $Fotoğraf0388.jpg $Fotoğraf0387.jpg

cnm o falla yeniden çektim diyen aynı kişi değil hamile diilim evli diilim öle söleyim :)

Öncelikle fincanın çok şeker :))
Biriyle aranda bir küslük dargınlık görüyorum. Sırt sırta dönmüşsün. Ama barışma, kavuşma gerçekleşecek kısa süre içinde. Belkide gerçekleşmiştir.
Çok hayal kuran bi yapıya sahipsin. Sürekli kafanda güzel hayaller kuruyosun. Ve bu hayaller sayesinde kendini dahada iyi ve mutlu hissediyosun.
Dik kafalı bi yapıya sahipsin. Dediğim dediksin..
Beklediğin bazı haberler var. Kısa süre içerisinde bu haberleri alacaksın.
Kafanı bazı şeylere yoğunlaştıracağın bi dönem olacak. Sürekli bir şeylerle meşgul olacaksın.
İsminde M harfi olan biri var. Hayatını etkileyen sürekli aklında olan yada sürekli görüştüğün bi insan.
Huzurlu güzel günler yaşayacaksın hanen temiz. Yaşadığın, yaşayacağın kötü olaylar seni cok az etkileyip hemen uçup gidecekler sanki..

Kafan çok karışık ve içinde bir sürü şey biriktirmişsin. Kafan okadar karışıkki benim bile kafam karıştı falına bakarken :)
Etrafında kötü niyetli cok insan var. Seni mutsuz etmek için uğraşıyorlar adeta..
Bazı şeyleri oluruna bırak derim. Çok üsteleme üstüne gitme. Eşim, eşim diyorsun ya hani. O şuan ailesinin tutsağına girmiş. Sen onun üstüne gittikçe o ailesene dahada yanaşacak. Biraz sakin sessiz kal. İllaha duramıyorum diyosan konuş eşinle. Ama bu konuşma cok sert olmasın cünkü ters tepebilir. Ailenle oturduğumuzda evliliğimiz daha kötüye gidiyor. Ailen her ne kadar iyi yada kötü olsa bile ev ev üstüne olmuyor. Ayrı eve cıkalım bak ozaman herşey daha güzel yoluna girecek. Seni ailenden koparamam buna hakkım yok. Ayrı eve cıksakta ailenle sürekli görüşeceğiz onlar benimde ailem. Ama ev ev üstüne olmuyor. Eğer beni gerçekten seviyorsan ve benimle evliliğimizi sürdürmek istiyorsan ayrı eve cıkalım. Bak ozaman söz veriyorum herşey daha güzel olacak gibi bir konuşma yapabilirsin. Eğer hala inadım inat diyor ve seninle evliliği sürdürmeye yanaşmıyorsa. Bırak. Kenara çekil ve ne sesini duyur nede yüzünü göster. Bir kaç hafta bunu yap ve son olarak karşına al . Ve yapacakta bir şey yok artık. Bak ben şuan bakıyorum fala ama fal değişkendir hayat nasıl değişkense. Ben senin ne zaman öleceğini veya kiminle kesin evleneceğini, boşanacağını tam anlamıyla bilemem. Sadece olaylara göre şuanda mümkün olma ihtimali daha fazla olanı görürüm. Bu bi anda değişebilir. Örneğin sen barışmak istersin eşinle. Ve falda bunu bu şekilde görürüm. Bir kaç hafta sonra bir bakarsınki kararın değişmiş ayrılmak istersin. Anladın mı?
Ben şuan senin hayatında sağlam bir birliktelik görmüyorum zaten. Olaylar cok karmaşık ve senin dışında gelişiyor. Bir müddette böyle devam edecek gibi .Sende eşinde karışık kafalarınız tam anlamıyla net bi ayrılma yada barışma kararı yok.

Eşin kararlarını kendi kendine veremiyor gibi artık. Sen belki görmüyorsun yada göstermiyor ama oda üzgün aslında.
Ama sana öyle bi yüzünü gösteriyorki sanırsın senden nefret ediyor. Çünkü fazlaca dolduruşa geliyor. Eğer ailesinden koparsa ailesinin onunla bir daha hiç görüşmeyeceğini düşünüyor ve korkuları var bu yüzden. Ailesiyle oda tam anlamıyla konuşmasını bilmiyor aslında. İpler yine senin eninde. Önce eşini güzellikle ikna etmen gerekiyor. Ondan sonra ailesiyle konuşabilirsiniz.
Ben yakın zamanlarda tamamen bi boşanma ayrılık görmüyorum. Yine bir araya gelip konuşacaksınız siz bu konuları.
Ya tam emin değilim seni ümitlendirmekte istemiyorum ama bi kavuşma, barışma gibi birşey görüyorum. Ve duruma cok sinirlenen biri var. Kavuşma olmasada düzgünce karşılıklı konuşacağınız bir vakit olacak ve bu duruma biri cok sinirlenecek ama eşin bu sefer o kişnini etkisi altında olmayacak gibi.
Bide merak ettiğim eşinin isminde T harfi varmı ?

Hayır canım, eşimin adı Ömer. Soyismin de yok. Eski erkek arkadaşımın baş harfi t. Sence ne kadar bir vakit var? Annesinin etkisi altında. Eğer barışırsak üzülecek olan annesi.

ay nolur zahmet olmazsa bende ıstıorm
sabah ıcmıstım bunu sımdıden tesekkur ederım:KK52::KK52:

Eklentiler

• $h.jpg
    $h.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 81
  • $GetAttachment.jpg
    $GetAttachment.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 51
  • $GetAttachment.jpg
    $GetAttachment.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 51