- 3 Ekim 2007
- 4.770
- 2
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Canım halamın kızına gösterdim fotoları.
Şöyle diyor : Sen bir insanı ardında bırakıp kendi yoluna gidiyorsun. Hayatındaki insandan uzaklaşıyorsun ve şu aralar mutlu görünmüyorsun. Kafanı dinlemeye ve yalnız kalmaya ihtiyacın varmış. Hiç rahat değilmişsin. Yanında sana destek olabilecek, sana değer veren insanlar var.
Sıkıntılar gözüküyor önünde, başın öne eğilmiş ama bunları aşacaksın bir şekilde. Güçlü ve mantıklı bir kızsın.
Beraber olduğun insanla aranda sorunlar varmış. O yüzden bir bitiş noktasına geleceksin.
Ve seni başka bir aşk bekliyormuş ama zamanı var daha. Önce kendini arındırma sürecine gireceksin. Sonra her şey güzel, önün apaçık.
Ya da belki de bu ilişkide bir ara verecekmişsiniz sadece. Ama bir kopuş var ve sen ardına bakmıyorsun sonrasında.
Biraz karışık yazdım canım. Onun dedikleri böyle.
Tuhaf oldum okurken gerçekten... Hiç beklemediğim şey cıktı. Doğru sorunlarımız var. Birçok kez bitiş noktasına geldik ama hiç kopamadık tamamen birbirimizinden. Ve ondan ayrılıp başka bi aşka beklemek.. Uff hiç düşünceğim bişey değil. Şaşırdım. Neyse hayırlısı ne diyim.. Saolasın
ben de bir yorum istiyorum son zamanlarda ne zaman kahve kapatsam hep yildiz cikiyor.. kucuk kucuk irili ufakli yanyana dizi dizi yildizlar..
bununun bir anlami var mi? varsa cidden cok merak ediyorum...
banada bakabilirmisnz zahmet olmazsaEki Görüntüle 225647 Eki Görüntüle 225645 Eki Görüntüle 225646 Eki Görüntüle 225648 Eki Görüntüle 225649 Eki Görüntüle 225650 ben eylulde girecek odlugum sinavlar bide 1 aydan fazla ciktigim biri var onla igli baktirmak istiyorum:)tskler ve kolay gelsin
cnm bana baktıgın FAL inin teşekkürler hayretler içinde kaldım bu da kardesimin falı bakarsan sevinirim
bakarmısınız??meraklının falına. bri varmı ?falda
falıma bakabilir misiniz... şimdiden teşekkürler...
Eki Görüntüle 225778 Eki Görüntüle 225779 Eki Görüntüle 225780 Eki Görüntüle 225781 Eki Görüntüle 225782
canım benim , rica etsem benim falı halanın kızı da yorumlayabilir mi lütfennnnnnnnn bu sayfada falımmmm
Eki Görüntüle 225866 Eki Görüntüle 225867 Eki Görüntüle 225868 Eki Görüntüle 225869
canım zahmet olmassa benim falımada bakabilirmisin
Eki Görüntüle 225977 Eki Görüntüle 225976 Eki Görüntüle 225975 Eki Görüntüle 225974 Eki Görüntüle 225973
canım benim falıma bakar mısın ayrıntılı bak nolurrrr
Parçalanmış, ikiye bölünmüş bazı şeyler var. Ayrılık, küslük vb. gibi gözüküyor bu..
Allak bullak olmuş herşey hayatında. Ne yapıcam, ne yapmalıyım diye düşünür olmuşsun herşeyi..
Sana karşı cephe almış ve senden hoşlanmayan birileri gözüküyor.
Kısa bi yolculuğun olacak.
Yalnız bir müddet sonra yaşantında bi takım seni ön planda tutacak ve mutlu edecek olaylar gerçekleşecek..
Bide annemin falına bakar mısın cnm
Eki Görüntüle 225984 Eki Görüntüle 225985 Eki Görüntüle 225986 Eki Görüntüle 225987
peki ayrılık yaşadığım kişi bana tekrar döner mi acaba?