Kahve Falı Bakılır ^.^

canım yüreğine sağlık çok teşekkür ederim

Canım halamın kızı için bakman mümkün mü? O da senin gibi kendine bakamayanlardan.
Dün çektiğimiz fotolar bunlar.

İte kaka, tartışmalalarla yürüyen bi beraberlik gördüm. Yanılıyomuym blmiyorm ama öyle gibi..

Ailede bi erkeğin ilgiye ihtiyacı var gibi gözüküyor. Mutsuz cünkü...

Kuzenin sürekli kalabalık bi ortama girip cıkan biri sanırım. Ve bu ortamla ilgili bi takım sıkıntılar oluşacak gibi..

Birde ''C'' harfinde biri var..

Ya sürekli birşeylerle uğraşıyor gibi. Uğraştığı, koşuşturduğu bi okadarda canını sıkan olaylar gözüküyor. Okadar karışıkki fal seçemiyorm ne olup ne bittiğini pek.

Evet canım görüştüğü biri var. İte kaka gidiyor dediğin gibi. Kuzenim onu pek sevmiyor gibi ama boşluğunu kapatıyor bir şekilde. :S Sence bu devamı gelecek bir şey olur mu?

Koşuşturma halinde olduğu da doğru.

c harfindeki insanla ilgili ne gördün? Bir anlamı var mı o kişinin? Hayatına girecek biri falan mı?

Canım benim de falıma bakar mısın?

Bi beraberliğin varmı canım? Bi erkekle biri yüzünden kavga edeceksiniz gibi gözüküyor. Senin daha fazla öfkeleneceğin bi tartışma olacak bu.

Bi haber alacaksın yakın zamanda. Bu senin hayatını fazlasıyla etkileyecek.

Hayatınla ilgili kararlar alacak ve bu kararları gündeme taşıyacaksın. Hayatında değişecek olan bazı durumlar söz konusu...

İsteklerin var . Bu isteklerin bi çoğu gerçekleşmiyecek gibi...

Birde isminde ''M'' harfi olan biriyle bi olayın geçecek.

Valla bi şekilde bi bağ var bu kişiyle arasında. Şuan bi ayrılık gözükmüyo...

C harfinde insanla bi takım bi olayı gözüküyor yani bi konuşma içerisine girecek ve önemli birşey bu .

yaa evde kahve yok eşime söyleyeyim de gelirken alsın içip koycam resmini hemen
hem eşimin hem benimkini koysam olur mu?

teşekkürler ağzına sağlık. evet uzakta bir var ama zor olması imkansız gibi görünüyor...hayırlısı bakalım((

Evet canım bir birikteligim var 4 yıldır.Alacagım bu haber ve hayatımdaki değişimler kötü mü?Falım genel anlamda nasıl ?Bir de isteklerim gerçekleşmeyecek demek.Acaba hangi isteklerim...

Canım benim bu da annemin falı.Bakarsan çok memnun olurum.Şimdiden ellerine saglık...

Eklentiler

• $A 1.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $A 2.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $A 3.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 63
  • $A 4.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 58
slm canim, bende fala baktirmak istiyorum ama saatlerdir urasiyorum ama resimleri birtürlü yüklüyemiyorum, heralde bende bi sorun var, bana yinede yardimci olursan sevinirim sana mail olarak atsam

Eklentiler

• $DSCF3048.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 65

tskler cnm cok sagol

Dışarıya sıkıntılarını yansıtmayan birisin. Bi mutluluk yaşarken bile bi tarafı hep sıkıntılı ve mutsuz gözüküyor.

Seni sürekli konuşan, dedikodunu yapan 3 kişi var...

Birine karşı duyduğun veya duyacağın bir aşk gözüküyor. Bir birliktelik var yani.. Ama bu birliktelik ya sıkıntılı bi dönemle oluşacak. Yada varsa eğer sıkıntılar geçireceksiniz.

Bazı şeyler açığa cıkmıış ve yeni olumsuz şeyler öğrenmiş gibisin ve bunun kırgınlığını yaşıyosun.

Bu üzüntülerin üzerine güzel bi haber alacaksın ve birşeyler yoluna yavaş yavaş girecek.

Yeni kararlar vermişsin ve hayatın düzene girmiş gibi gözüküyor ama düzenin içinde yine oluşan sıkıntılar var.

Kendi içinde birilerine karşı kırgınlıkların oluşmuş.

Birinden uzaklamış ve o kişiyle arana mesafe koymş gibisin ama cok öfkelisin.

Yalnız birşeylere karşı içinde kırgınlıklar ve artık böyle kendini yitirme noktasına gelmişsin. Cok yıpranmışsın.

Ama farkında olmasanda verdiğin kararlar hayatını bi şekilde düzene sokmuş. Mutsuz olsanda...

canım aslında daha önce baktırdığımda hamilemisin diye sormuştun. henüz değilim ama çok istiyorum yine çıkacak mı diye baktırmıştım ama yok herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…