Kahve Falı Bakılır ^.^

benim falımı tekrar yorumlaman mümkün mü lütfen özellikle aşk üzerine nolurrr:KK43:

49. syfadayım ben

Son düzenleme:
Benim falıma da bakar mısın ?

$ABCD0008.jpg $ABCD0001.jpg $ABCD0004.jpg $ABCD0005.jpg $ABCD0013.jpg $ABCD0014.jpg

Canım şimdi işler netliğe kavuşmuşken gördüklerini merak ediyorum. Artık o insanla normal bir şekilde ilişkimizi sürdüreceğiz. İlerde ne olur bilinmez. Sevgili değiliz yani. O olayı çözdüm. Daha rahat bir kafayla açtım bu kez fincanı. Önümde neler var sence?

6426.gif

6430.gif

6434.gif

6401.gif

6444.gif

6447.gif

6466.gif

6452.gif

6451.gif

Son düzenleme:

Çok güzel bi aşk gözüküyor canım. Birlikte olduğun biri yoksa yeni bi aşk yaşayacaksın gözüküyor. Eğer varsa bu birlikteliğinde güzel şeyler olacak gibi.

Kafanı bazı şeyler kurcalamış ve seni insanlara karşı güvensiz bir yapıya sürüklemiş gibi gözüküyor.

Bak eğer bi ilişkin yoksa dedğim gibi bi yeni ilişki var dedm ya bu ilişki cok ciddi düzeyli ve ailelerinde onay verdiği bi ilişki olarak gözüküyo.r Yeni adımlar güzel gelişmeler var gibi... Bu sayede huzura kavuşacaksın merak etme.

Hanende birinin cok büyük bi sıkıntısı gözüküyor. Fazlasıyla kendini yıpratmış ve düşünceli. Bu senide etkiliyor cünkü farkındasın..

Ailevi problemler bi müddet daha devam edecek gibi..

Canım şimdi işler netliğe kavuşmuşken gördüklerini merak ediyorum. Artık o insanla normal bir şekilde ilişkimizi sürdüreceğiz. İlerde ne olur bilinmez. Sevgili değiliz yani. O olayı çözdüm. Daha rahat bir kafayla açtım bu kez fincanı. Önümde neler var sence?

6426.gif

6430.gif

6434.gif

6401.gif

6444.gif

6447.gif

6466.gif

6452.gif

6451.gif

Senin kafan falan rahat değil.. Hala bişeylerden emin değil ve mutsuz gözüküyosun.. Sürekli kafanı kurcalayan birşeyler var.

Herşeyi silip atmışsın kenara.. Onun rahatlığı var sadece üstünde ama seni yeni bi aşk bekliyo. Ve bu aşk hiç ummadık anda gelicek..

Sana karşı öfkeli olan biri var. Öfkesini dışarıya vuruyo fazlasıyla.. Ve kişi bi şekilde senin canını yakacak gibi duruyor.

Bak o ayrıldığn sevgilin varya. Onunda hayatında biri gözüküyo. Ya şuanda olan biri yada oalcak biri... Bu şekilde oda yeni birşeylere adım atacak.

Son olarak ta eğer geçmişine dönük yaşarsan bu yeni aşka karşı kapılarını istemeden kapatırsın. Ki geçmişini at bi kenara cünkü bu yeni aşk sana huzur, mutluluk getirecek.

Birde, gidecek olan bi yolun gözüküyo. Bu seyahatte seni üzecek olaylar meydana gelecek.

Senin sürekli ailede olan bi takım sıkıntıların gözüküyo.

Yeni bi bebek yada doğum haberi alabilirsin canım..

Senin eline yeni bi fırsat geçecek. Bu iş, okul, yeni bi ev vb. gibi bi durum olabilir.

Yalnız şuanda yarım kalmış birşeyler gözüküyo. Kafanda hala netleşememiş. Daha karar aşamasında olan bi takım olaylar var.

Sen bi arkadaşınla kafa kafaya verip bi konuşma içerisine gireceksin ve ondan yeni olaylar öğreneceksin.. Böylece kafanda bişeyler netleşecek.

Pardon canım. Atlamışım...

Daha oluşmamış, beklemede olan bi takım kararlar ve olaylar gözüküyo.

Bi takım dedikoduların, boş sohbetlerin içine girmişsin. Bunlardan uzaklaşman gerek..

Yakın zamanda ailende huzur ve aşk hayatındada bi takım güzel gelişmeler olacak. Yeni bir aşk veya varolan aşka güzel yenilikler ve gelişmeler açığa çıkacak.

Yalnız kafana taktığın sıkıntılardan kendini arındırman ve kavgadan, stresten uzaklaşman gerek..

Canım senin bi birlikteliğin varmı? Eğer yoksa bi birliktelik gözüküyor ama bu birliktelik zaten tanıdığın bi kişiyle gerçekleşecek. Eğer zaten varsada bi birlikteliğin. Yeni kararlar, güzel gelişmeler gözüküyor.

Ailen son zamanlarda seni bunaltıyo gibi. Bu yüzden cok sıkıntılanmışsın..

Canım bi rahatsızlık geçireceksin. Dikkat et kendine :-)

Seni sürekli konuşan 2 kişi var. Niyetleri aslında kötü değil ama sürekli seni çekiştiriyorlar. Sana bi zararları yok dediğim gibi.

Kafanı en ufak şeye takıyo gibi bi halin var.Aslında hiç biri takılcak, büyütülcek şeyler değil. Fakat sen en ufak şeyi taktığın ve içinde büyüttüğün için sıkıntılanıyosun. Yoksa aslında gayet normal ve kötü olmayan bi hayatın var..

Ben sözlüyüm canım:KK69:güzel şeyler olacak olmasına çok sevindim.Yüreğine ve eline sağlık

banada bakabilirmisnz zahmet olmazsa $kahvefali 003.jpg $kahvefali 001.jpg $kahvefali 002.jpg $kahvefali 004.jpg $kahvefali 005.jpg $kahvefali 006.jpg ben eylulde girecek odlugum sinavlar bide 1 aydan fazla ciktigim biri var onla igli baktirmak istiyorum:)tskler ve kolay gelsin

Son düzenleme:
cnm bana baktıgın FAL inin teşekkürler hayretler içinde kaldım bu da kardesimin falı bakarsan sevinirim

Eklentiler

• $IMG_1196.jpg
    $IMG_1196.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_1198.jpg
    $IMG_1198.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_1202.jpg
    $IMG_1202.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_1203.jpg
    $IMG_1203.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_1204.jpg
    $IMG_1204.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_1205.jpg
    $IMG_1205.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG_1206.jpg
    $IMG_1206.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 48
bütün dertleri sıkıntıları bir kenara atmışsın için tertemiz havada büyük bir aşk kokusu var ama sen arkanda bir erkek bırakmışsın

Canım benim zaten 1,5 yıllık bi ilişkim var. Nasıl büyük bi aşk derken yeni bi aşkmı =S ve arkamda bıraktığmı derken derken ?

bakarmısınız??meraklının falına. bri varmı ?falda

Eklentiler

• $IMG_1651.JPG
    $IMG_1651.JPG
    77,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_1653.JPG
    $IMG_1653.JPG
    24,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_1655.JPG
    $IMG_1655.JPG
    32,8 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_1657.JPG
    $IMG_1657.JPG
    26,1 KB · Görüntüleme: 49
Kızlaaar buda benim falım. Ellerinizden öppeeer :KK16: :KK16: :KK36: :KK16: :KK16:

resim039di.jpg
resim040j.jpg

resim042h.jpg
resim045h.jpg

resim046i.jpg

Canım halamın kızına gösterdim fotoları.

Şöyle diyor : Sen bir insanı ardında bırakıp kendi yoluna gidiyorsun. Hayatındaki insandan uzaklaşıyorsun ve şu aralar mutlu görünmüyorsun. Kafanı dinlemeye ve yalnız kalmaya ihtiyacın varmış. Hiç rahat değilmişsin. Yanında sana destek olabilecek, sana değer veren insanlar var.

Sıkıntılar gözüküyor önünde, başın öne eğilmiş ama bunları aşacaksın bir şekilde. Güçlü ve mantıklı bir kızsın.

Beraber olduğun insanla aranda sorunlar varmış. O yüzden bir bitiş noktasına geleceksin.

Ve seni başka bir aşk bekliyormuş ama zamanı var daha. Önce kendini arındırma sürecine gireceksin. Sonra her şey güzel, önün apaçık.

Ya da belki de bu ilişkide bir ara verecekmişsiniz sadece. Ama bir kopuş var ve sen ardına bakmıyorsun sonrasında.

Biraz karışık yazdım canım. Onun dedikleri böyle.

Son düzenleme:
X