- Konu Sahibi theuglygoddess
benim falımı tekrar yorumlaman mümkün mü lütfen özellikle aşk üzerine nolurrr
49. syfadayım ben
49. syfadayım ben
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim falımı tekrar yorumlaman mümkün mü lütfen özellikle aşk üzerine nolurrr
49. syfadayım ben
Canım şimdi işler netliğe kavuşmuşken gördüklerini merak ediyorum. Artık o insanla normal bir şekilde ilişkimizi sürdüreceğiz. İlerde ne olur bilinmez. Sevgili değiliz yani. O olayı çözdüm. Daha rahat bir kafayla açtım bu kez fincanı. Önümde neler var sence?
Canım bakarsan çok sevinirim, seni sıktıysam özür dilerm
Eki Görüntüle 225146 Eki Görüntüle 225147 Eki Görüntüle 225148 Eki Görüntüle 225149 Eki Görüntüle 225150
Canım senin bi birlikteliğin varmı? Eğer yoksa bi birliktelik gözüküyor ama bu birliktelik zaten tanıdığın bi kişiyle gerçekleşecek. Eğer zaten varsada bi birlikteliğin. Yeni kararlar, güzel gelişmeler gözüküyor.
Ailen son zamanlarda seni bunaltıyo gibi. Bu yüzden cok sıkıntılanmışsın..
Canım bi rahatsızlık geçireceksin. Dikkat et kendine
Seni sürekli konuşan 2 kişi var. Niyetleri aslında kötü değil ama sürekli seni çekiştiriyorlar. Sana bi zararları yok dediğim gibi.
Kafanı en ufak şeye takıyo gibi bi halin var.Aslında hiç biri takılcak, büyütülcek şeyler değil. Fakat sen en ufak şeyi taktığın ve içinde büyüttüğün için sıkıntılanıyosun. Yoksa aslında gayet normal ve kötü olmayan bi hayatın var..
Kızlaaar buda benim falım. Ellerinizden öppeeer
bütün dertleri sıkıntıları bir kenara atmışsın için tertemiz havada büyük bir aşk kokusu var ama sen arkanda bir erkek bırakmışsın
Kızlaaar buda benim falım. Ellerinizden öppeeer