Kahve Falı Bakılır ^.^

Canım şuan yaşadığın aşk bi kere sen ona karşı bi aşk,sevgi falan duymuyosun bu bariz ortada. Bu yüzden bu senin için doğru bi ilişki değil ki zaten ciddi birşey olmayacakta.

tatlım ağzına sağlık ne olur bilmiyorum sırf hatır için görüşüyorum hayurlısı olsun inş. yine döktürdün harikasın :))))

Ayy ne bu böle :)

Canım belirgin bi mutsuzluk var hep. Biri seni üzüyo gibi. Veya sen kendini sürekli belirli bişey için yıpratmışsın.

Bi erkek var hayatından uzaklaşmış veya gittikçe uzaklaşacak gibi duruyo.

Ailende birşeytler yavaş yavaş yoluna girecek gibi. Güzel bi ferahlama noktası görünüyor cünkü.

2 tane düşmanın var yakınlarında olan dikkat et..

Bi seyahatin görünüyor canım.

Kafana taktığın ve içinde dert olmuş bi takım sıkıntılar var. İçine attığın için bunlar büyümüş.

Fakat senin güzel bi aydınlığın gözüküyor canım. Rahatlayacak ve mutlu günler yaşayacaksın.

Bi bekletin var bu beklenti biraz zaman alabilir tam birşey diyemem ama gerçekleşip gerçekleşmiceği sana bağlı. Eğer çaba göstermezsen gerçekleşmez.

Biriyle yeni birşeyler gözüküyor. Aşk, arkadaşlık, iş vb. her türlüsü olablr...

çok teşekkür ederim :)) önceki mesajı silmeyi başaramadım bide çaba derken ne gibi bi çaba aşk mı iş mi ?

canım benim
benim fal da 49. sayfada umarım bu gece bakabilirsin inşallah kolay gelsin emeklerin için teşekkürler

Canım ben baktım senin falına ama görmemişin, buyur:

Canım zaten bir ilişkim var.
İlişkim yavaş yavaş düzene girmeye başladı.
3 senedir birlikteyiz.
Acaba bu ilişkim ciddiye gidebilir mi?
Çünkü ben sevgilimi çok seviyorum ve bu aralar ciddi şeyler konuşmaya başladık yüzük felan gibi.
İstediğim şeyde sevgilimle ve benimle alakalı.
Hayallerim var.
Bu ilişkim ciddiye gidebilir mi ve düzene girebilir mi?
Yoksa yeni bir ilişkimi gözüküyor?
Yeni birini istemiyorum ben aşkımla çok mutluyum.
O aklı bende olan kişiyi tahmin edebiliyorum..

Son düzenleme:
Canım benim, dediğin gibi oldu görüşmek istediğim insanla ilgili. Devam etmeyeceğiz onunla.
Ve çok ağladım aramızda bir konuşma geçtikten sonra, bunu da söylemiştin.
Haklıymışsın.

Son düzenleme:

BELCİ bu senin yorumun tatlımm

teşekkür ederim canım

Ozaman canım şöyle söyliyim ben sana. Bu ilişki bu sene içerisinde yeniliklere açık. Yani başka bi ilişki falan beklemiyor şuanda seni ama bu şuanda birlikte oldğn kişiyle bu sene içerisinde bazı kararlar ve yenilikler düşünecek ve gerçekleştireceksiniz ve bu kolay bi bitecek bi ilişki değil. Ciddi yani.. Evliliğe kadar bile gidebilir..

Ağzından bal damlıyor canım ya.
Yüreğine sağlık valla.
Moralimi düzelttin.
3 senedir zaten bir türlü birbirimizden kopamadık.
Gitsin gitsin evliliğe kadar gitsin

Canım senin bi birlikteliğin varmı? Eğer yoksa bi birliktelik gözüküyor ama bu birliktelik zaten tanıdığın bi kişiyle gerçekleşecek. Eğer zaten varsada bi birlikteliğin. Yeni kararlar, güzel gelişmeler gözüküyor.

Ailen son zamanlarda seni bunaltıyo gibi. Bu yüzden cok sıkıntılanmışsın..

Canım bi rahatsızlık geçireceksin. Dikkat et kendine

Seni sürekli konuşan 2 kişi var. Niyetleri aslında kötü değil ama sürekli seni çekiştiriyorlar. Sana bi zararları yok dediğim gibi.

Kafanı en ufak şeye takıyo gibi bi halin var.Aslında hiç biri takılcak, büyütülcek şeyler değil. Fakat sen en ufak şeyi taktığın ve içinde büyüttüğün için sıkıntılanıyosun. Yoksa aslında gayet normal ve kötü olmayan bi hayatın var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…