- 22 Ocak 2011
- 293
- 0
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Canım şuan yaşadığın aşk bi kere sen ona karşı bi aşk,sevgi falan duymuyosun bu bariz ortada. Bu yüzden bu senin için doğru bi ilişki değil ki zaten ciddi birşey olmayacakta.
Eki Görüntüle 224500 Eki Görüntüle 224501 Eki Görüntüle 224502 Eki Görüntüle 224503 Eki Görüntüle 224505 Eki Görüntüle 224506 Eki Görüntüle 224507
buda benim falım pek net değil ama yorumlayabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Eki Görüntüle 224500 Eki Görüntüle 224501 Eki Görüntüle 224502 Eki Görüntüle 224503 Eki Görüntüle 224505 Eki Görüntüle 224506 Eki Görüntüle 224507
buda benim falım pek net değil ama yorumlayabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Bi seyahatin görünüyor canım.
Kafana taktığın ve içinde dert olmuş bi takım sıkıntılar var. İçine attığın için bunlar büyümüş.
Fakat senin güzel bi aydınlığın gözüküyor canım. Rahatlayacak ve mutlu günler yaşayacaksın.
Bi bekletin var bu beklenti biraz zaman alabilir tam birşey diyemem ama gerçekleşip gerçekleşmiceği sana bağlı. Eğer çaba göstermezsen gerçekleşmez.
Biriyle yeni birşeyler gözüküyor. Aşk, arkadaşlık, iş vb. her türlüsü olablr...
çok teşekkür ederim :)) önceki mesajı silmeyi başaramadım bide çaba derken ne gibi bi çaba aşk mı iş mi ?
çok teşeküür ederim şekerim :) yorumlarına sağlık :)İşte onu blmiyorm ama çabalarsan bu isteğine ulaşacaksın..
Kırgın olduğun bazı noktalar var ve seni kıran kişiyide hayatından uzaklaştırmış gibi gözüküyorsun.
İsminde ''Y'' harfi olan biriyle bi konuşman olcak.
Hayatında eksik kalmış birşeyler gözüküyor. Yani yarım bırakılmış bazı durumlar var.
Sürekli olanlar ve geçmiş üzerinde takılı kalmışsın bunlardan dolayı baya sıkılmış ve kendi kabuğuna çekilmiş gözüküyosun.
Yok canım öle değil. Tam belirgin bi aşk yok ama bu güzel günler aşkla ilgiligde olablr demek istedm..
Canım sen yakın zamanlarda çok ciddi ve düzenli bi ilişkii,aşk yaşayacaksın. Bu yıl bitmeden olacak gibi gözüküyor.
Beklediğin birşey gözüküyor o yavaş yavaş sana doğru yaklaşıyor yani biraz zaman alsada istediğin olacak.
Yalnız hayatın şu sıralar cok karşık gibi gözüküyor sürekli bi hareketli zaman, telaşlar, sıkıntılar var.
Biri senin canının yakacak ve o kişiye karşı öfkelenecek ve bi okadarda şaşırcaksın.
Geçmişinde biri sürekli seni düşünüyor gibi. Bu bi erkek ama ne tür biri bilmiyorm yani eski sevgilimi, arkadaşmı bilemicem.. ama aklı hep sende.
Kırgın olduğun bazı noktalar var ve seni kıran kişiyide hayatından uzaklaştırmış gibi gözüküyorsun.
İsminde ''Y'' harfi olan biriyle bi konuşman olcak.
Hayatında eksik kalmış birşeyler gözüküyor. Yani yarım bırakılmış bazı durumlar var.
Sürekli olanlar ve geçmiş üzerinde takılı kalmışsın bunlardan dolayı baya sıkılmış ve kendi kabuğuna çekilmiş gözüküyosun.
Üst üste yaşanmış olumsuz olaylar var. Ve bu olaylar senin kafanı karıştırmış, fikirlerini değiştirmiş.
İsminde ''C'' harfinde olan biri var. Ya bu kişi hayatının merkezine oturmuş yada bu kişiyle ilgili bi olay gözüküyor.
Biri sana sırt çevirmiş ve ilgilendiği kafasında olan başka birşeyler var. Ama sen ona dönüksün hep.
Ailende bi takım tartışmalar yaşanıyor ve daha da yaşanıcak gibi.
Biraz gözünü açıp etrafına bakman gerek cünkü farkında olmadığın senin arkandan konuşan arkadaşların var.
Canım zaten bir ilişkim var.
İlişkim yavaş yavaş düzene girmeye başladı.
3 senedir birlikteyiz.
Acaba bu ilişkim ciddiye gidebilir mi?
Çünkü ben sevgilimi çok seviyorum ve bu aralar ciddi şeyler konuşmaya başladık yüzük felan gibi.
İstediğim şeyde sevgilimle ve benimle alakalı.
Hayallerim var.
Bu ilişkim ciddiye gidebilir mi ve düzene girebilir mi?
Yoksa yeni bir ilişkimi gözüküyor?
Yeni birini istemiyorum ben aşkımla çok mutluyum.
O aklı bende olan kişiyi tahmin edebiliyorum..
Ozaman canım şöyle söyliyim ben sana. Bu ilişki bu sene içerisinde yeniliklere açık. Yani başka bi ilişki falan beklemiyor şuanda seni ama bu şuanda birlikte oldğn kişiyle bu sene içerisinde bazı kararlar ve yenilikler düşünecek ve gerçekleştireceksiniz ve bu kolay bi bitecek bi ilişki değil. Ciddi yani.. Evliliğe kadar bile gidebilir..
Canım benim falımada bakabilirmisinEki Görüntüle 225216 Eki Görüntüle 225217 Eki Görüntüle 225218 Eki Görüntüle 225219 Eki Görüntüle 225220 Eki Görüntüle 225221 Eki Görüntüle 225222