Kahve Falı Bakılır ^.^

aslında sıkıntılarımı dışarı çok yansıtır ve arkadaşlarıma falan hep anlatırım..bu 3 kişi hakkında hiç ip ucu var mı kız,erkek ,tarif.. vs..?
birinden hoşlanıyorum şu an ama karşılıklı açılamıyoruz,ben bir adım atsam adımımı kesiyor,ama sürekli bakıyor falan..acaba çıkıcak mıyız ?
bu birliktelikle ilgili daha detaylı şeyler varsa yazabilir misin benim için çok önemli cnm?

bir de hiç harf görünüyor mu ?

ayrıca ağzına sağlık..

Son düzenleme:

Kardeşinin kafasında sürkeli şu var '' Nasıl yapsam, ne zaman yapsam, acaba ne olacak '' hep bu düşünceler var ve bişeylerin telaşında..

Düzenli bi hayatın yok gibi. Herşey bi tarafta.. Ne yapacağını oda bilmiyor aslında.

Yalnız kardeşinin aklında biri var gibi. Ona kaptırmış gidiyor.. Biraz mantığıyla hareket etmesi gerek.

Yeni insanların olduğu bi ortama girecek ve yeni arkadaşlıklar kuracak.

Sürekli kafa karışıklığı yaşıyor ve bu bi müddette böyle gidcek.

Bu kişiylemi bilmiyorm ama şuan aklında olan biriyle sıkıntılı bi dönemin gözüküyo ama siz bi şekilde bir araya geleceksiniz. Ama bu sıkıntılar ve kararsızlıklar içinde olacak..

Harf göremedm canım.

Valla kişilerin cinsiyetini bilmiyorm ama 2 kisi kötü niyetli. 1 diğeride istemeden onlara uyuyor.

Çok teşekkür ederim.
Birkaç bir şey sorabilir miyim?
Ben nişanlıyım evlilik vs. gözükmüyor mu?
Bir de KPSSye girdim öğretmenlik için.Atama bekliyorum.İş konusunda bir şey yok mu hiç? :26:
Ailevi durumlarımız da var bir de bunlar için tekrar bakabilir misin?

canım aslında daha önce baktırdığımda hamilemisin diye sormuştun. henüz değilim ama çok istiyorum yine çıkacak mı diye baktırmıştım ama yok herhalde

Evet ben seni hatırlaıdm zaten canım ama bu sefer baktığımda birşey göremedm. Belki o hamilelik başkası içindir onun haberini alacağın içinde olablr.. Bilmiyorum.. Ama şuanki falda öle bişey göremedm.

hmm peki dileğimin olup olmayacağı belli mi acaba ?
(biz bu kişiyle beraber daha önce 3 ay aynı ortamda olmuştuk, sonu falan nasıl olucak tabii görünüyor mudur ?)
ay ne deli sorular soruyorum

Kardeşimin falı çok isabetli olmuş teşekkür ederiz.
O aklındaki kişi onun için yanlış biri mi?Mantığıyla hareket etsin demişsin ya...

Evet canım bir birikteligim var 4 yıldır.Alacagım bu haber ve hayatımdaki değişimler kötü mü?Falım genel anlamda nasıl ?Bir de isteklerim gerçekleşmeyecek demek.Acaba hangi isteklerim...

Valla genel anlamda sürekli bi karışıklıklar ve yolunda gitmeyen olaylar gözüküyor..

Kardeşimin falı çok isabetli olmuş teşekkür ederiz.
O aklındaki kişi onun için yanlış biri mi?Mantığıyla hareket etsin demişsin ya...

Yanlış biri veya doğru biri diyemem ama sürekli kalbiyle hareket ettiği için üzülüyo. Mantığıyla hareket etse biraz daha birşeyleri yoluna getrir ve mtlu olur..

Canım benim bu da annemin falı.Bakarsan çok memnun olurum.Şimdiden ellerine saglık...

Aslında annenin düzenli bi hayatı var. Kafasına taktığı sıkıntılar büyütülcek şeyler değil.Sadece çabuk kırılıyor herşeye ve herşeyi kafasına takıyor.

Annenin misafirleri gözüküyor uzaktan gelen..

Yakınlarınızda bi düşmanınız var ve bu kişiyle kan bağınız gözüküyo.

Yüreğini hoplatıcak ve onu üzecek bi haber alacak.

Birlikte olduğu bri gözüküyo eşi sanırım yani baban. Aslında birbirlerini seviyolar bu net bi şekilde gözüküyo. Sadece hayat telaşından dolayı birbirilerine bunu gösteremiyolar ve kavgalar meydana ckıyo.

Üzecek bir haber derken canım kendıyle ılgılı mı nasıl bır haber?

Etrafını sıkıntılar sarmış ve içine ata ata biriktirmişsin bunları. Bi patlama yaşıcaksın ve rahatlıycaksın..

Hayata dair bi takım yeni adımlar var. Güzel ve hayırlı olaylar bunlar. Ailen bir arada gözüküyor cünkü.

Falın aslında güzel. Sadece şu sıkıntıların seni yormuş.. Yoksa önün açık aydınlık.

Bir müddet gözyaşı dökeceksin ama dediğim gibi sonrasında feraha kavuşacaksın merak etme.

Son düzenleme:
canim rica etsem benimkinede bakabilirmisin bi kac sayfa öncesi resimleri yükledi, zor oldu ama basardim sonunda, inan coooook sevinirim

Kızlar kafam allak bullak oldu. Üst üste fal bakınca hem uzun bakamıyorum hemde ne diceğimi sapıtıyorum...

Çok oldu canım ama bu son :)Bu da kardeşimin...

Eklentiler

• $E 1.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $E 2.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 80
  • $E 3.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $E 4.jpg
    135,6 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…