- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Dışarıya sıkıntılarını yansıtmayan birisin. Bi mutluluk yaşarken bile bi tarafı hep sıkıntılı ve mutsuz gözüküyor.
Seni sürekli konuşan, dedikodunu yapan 3 kişi var...
Birine karşı duyduğun veya duyacağın bir aşk gözüküyor. Bir birliktelik var yani.. Ama bu birliktelik ya sıkıntılı bi dönemle oluşacak. Yada varsa eğer sıkıntılar geçireceksiniz.
Bazı şeyler açığa cıkmıış ve yeni olumsuz şeyler öğrenmiş gibisin ve bunun kırgınlığını yaşıyosun.
Bu üzüntülerin üzerine güzel bi haber alacaksın ve birşeyler yoluna yavaş yavaş girecek.
Bu da kardeşiminki...Teşekkür ediyoruz şimdiden.
Eki Görüntüle 226055 Eki Görüntüle 226056 Eki Görüntüle 226059 Eki Görüntüle 226060 Eki Görüntüle 226061 Eki Görüntüle 226062 Eki Görüntüle 226063 Eki Görüntüle 226064 Eki Görüntüle 226066 Eki Görüntüle 226068
aslında sıkıntılarımı dışarı çok yansıtır ve arkadaşlarıma falan hep anlatırım..bu 3 kişi hakkında hiç ip ucu var mı kız,erkek ,tarif.. vs..?
birinden hoşlanıyorum şu an ama karşılıklı açılamıyoruz,ben bir adım atsam adımımı kesiyor,ama sürekli bakıyor falan..acaba çıkıcak mıyız ?
bu birliktelikle ilgili daha detaylı şeyler varsa yazabilir misin benim için çok önemli cnm?
bir de hiç harf görünüyor mu ?
ayrıca ağzına sağlık..
Yeni kararlar vermişsin ve hayatın düzene girmiş gibi gözüküyor ama düzenin içinde yine oluşan sıkıntılar var.
Kendi içinde birilerine karşı kırgınlıkların oluşmuş.
Birinden uzaklamış ve o kişiyle arana mesafe koymş gibisin ama cok öfkelisin.
Yalnız birşeylere karşı içinde kırgınlıklar ve artık böyle kendini yitirme noktasına gelmişsin. Cok yıpranmışsın.
Ama farkında olmasanda verdiğin kararlar hayatını bi şekilde düzene sokmuş. Mutsuz olsanda...
canım aslında daha önce baktırdığımda hamilemisin diye sormuştun. henüz değilim ama çok istiyorum yine çıkacak mı diye baktırmıştım ama yok herhalde
Bu kişiylemi bilmiyorm ama şuan aklında olan biriyle sıkıntılı bi dönemin gözüküyo ama siz bi şekilde bir araya geleceksiniz. Ama bu sıkıntılar ve kararsızlıklar içinde olacak..
Harf göremedm canım.
Valla kişilerin cinsiyetini bilmiyorm ama 2 kisi kötü niyetli. 1 diğeride istemeden onlara uyuyor.
Kardeşinin kafasında sürkeli şu var '' Nasıl yapsam, ne zaman yapsam, acaba ne olacak '' hep bu düşünceler var ve bişeylerin telaşında..
Düzenli bi hayatın yok gibi. Herşey bi tarafta.. Ne yapacağını oda bilmiyor aslında.
Yalnız kardeşinin aklında biri var gibi. Ona kaptırmış gidiyor.. Biraz mantığıyla hareket etmesi gerek.
Yeni insanların olduğu bi ortama girecek ve yeni arkadaşlıklar kuracak.
Sürekli kafa karışıklığı yaşıyor ve bu bi müddette böyle gidcek.
Evet canım bir birikteligim var 4 yıldır.Alacagım bu haber ve hayatımdaki değişimler kötü mü?Falım genel anlamda nasıl ?Bir de isteklerim gerçekleşmeyecek demek.Acaba hangi isteklerim...
Kardeşimin falı çok isabetli olmuş teşekkür ederiz.
O aklındaki kişi onun için yanlış biri mi?Mantığıyla hareket etsin demişsin ya...
Canım benim bu da annemin falı.Bakarsan çok memnun olurum.Şimdiden ellerine saglık...
Aslında annenin düzenli bi hayatı var. Kafasına taktığı sıkıntılar büyütülcek şeyler değil.Sadece çabuk kırılıyor herşeye ve herşeyi kafasına takıyor.
Annenin misafirleri gözüküyor uzaktan gelen..
Yakınlarınızda bi düşmanınız var ve bu kişiyle kan bağınız gözüküyo.
Yüreğini hoplatıcak ve onu üzecek bi haber alacak.
Birlikte olduğu bri gözüküyo eşi sanırım yani baban. Aslında birbirlerini seviyolar bu net bi şekilde gözüküyo. Sadece hayat telaşından dolayı birbirilerine bunu gösteremiyolar ve kavgalar meydana ckıyo.
Üzecek bir haber derken canım kendıyle ılgılı mı nasıl bır haber?