Kahve Falı Bakılır ^.^

seni çok güzel bekliyo derken neyi kastettin tatlım anlayamadım ? Aşk hayatmla ilgili bşy çıkmamışmı?

Yeni bi aşk yeni bi ilişki şuan için hayatında ertelenmiş gibi duruyo cünkü yolunda gitmeyen daha başka sorunlar war önce onları halletmen gerek.

Kafan baya karışık gibi.

Yalnız istediğin biri gözüküyor gibi sanki weya bu aşk istediğin içinde olabilir bilmiyorum ama şuan için dediğim gibi erken.

Yeni biriyle arkadaşlık kuracaksın.

Birde güzel bi haber alacaksın ve bu haberden sonra herşet yooluna yavaş yavaş girmeye başlıyacak. Ve ozzaman isteklern gerçekleşecek.

Canım sen yakın zamanlarda çok ciddi ve düzenli bi ilişkii,aşk yaşayacaksın. Bu yıl bitmeden olacak gibi gözüküyor.

Beklediğin birşey gözüküyor o yavaş yavaş sana doğru yaklaşıyor yani biraz zaman alsada istediğin olacak.

Yalnız hayatın şu sıralar cok karşık gibi gözüküyor sürekli bi hareketli zaman, telaşlar, sıkıntılar var.

Biri senin canının yakacak ve o kişiye karşı öfkelenecek ve bi okadarda şaşırcaksın.

Geçmişinde biri sürekli seni düşünüyor gibi. Bu bi erkek ama ne tür biri bilmiyorm yani eski sevgilimi, arkadaşmı bilemicem.. ama aklı hep sende.

cnm ben 2 ay önce bir ayrılık yaşadım bir kaç gün önce birisyle tanıştırıldım ben çok etkilenmedim ama ona rağmen devam ediyor çünkü herşeyiyle çok iyi sence görüşmemlimiyim anlamadım yani olumsuzluklar mı var kafam çok karışık ne olur iyi bak.

Kırgın olduğun bazı noktalar var ve seni kıran kişiyide hayatından uzaklaştırmış gibi gözüküyorsun.

İsminde ''Y'' harfi olan biriyle bi konuşman olcak.

Hayatında eksik kalmış birşeyler gözüküyor. Yani yarım bırakılmış bazı durumlar var.

Sürekli olanlar ve geçmiş üzerinde takılı kalmışsın bunlardan dolayı baya sıkılmış ve kendi kabuğuna çekilmiş gözüküyosun.

Canım şuan yaşadığın aşk bi kere sen ona karşı bi aşk,sevgi falan duymuyosun bu bariz ortada. Bu yüzden bu senin için doğru bi ilişki değil ki zaten ciddi birşey olmayacakta.

Üst üste yaşanmış olumsuz olaylar var. Ve bu olaylar senin kafanı karıştırmış, fikirlerini değiştirmiş.

İsminde ''C'' harfinde olan biri var. Ya bu kişi hayatının merkezine oturmuş yada bu kişiyle ilgili bi olay gözüküyor.

Biri sana sırt çevirmiş ve ilgilendiği kafasında olan başka birşeyler var. Ama sen ona dönüksün hep.

Ailende bi takım tartışmalar yaşanıyor ve daha da yaşanıcak gibi.

Biraz gözünü açıp etrafına bakman gerek cünkü farkında olmadığın senin arkandan konuşan arkadaşların var.

selam tekrardan bende kahve içip resimleri 51. sayfada yayınlamıştım çokk rica etsem banada bakar mısın ? :)) şimdiden çoookk teşekkür ederim

Canım nazara gelmişsin ve bu epey seni etkiliyo dikkat et.

Hayatında yolunda gitmeyen bişeyler var ama sen bunlara karşı artık yorgun gibi gözüküyosn ve hiçbir şey yapmıyosn. Eğer böyle sessiz kalırsa bu olumsuzluklar hep devam edicek.

Ailenden birinin sana bi konuda kızacağı gözüküyor.

Aşk anlamındada yolunda gitmeyen veya bkelediğin, istediğin birşeylerin olmaması gibi bi durum var.

Sürekli kafana taktığın belli birşey var. İçinde büyütmüşsün baya bi stres yapmışsın..

Aşk anlamında tam emin olamadığın, karar veremediğin ve yarm kalmış birşeyler gözüküyor.

Bişeylere karşı ümidini yitirmiş gözüküyosun.

Ama yinede sanırım alışık ve belli etmeyen bi kişiliğe sahipsin.

Valla sürekli aynı şeyler gözüküyor farklı birşey yok hayatnda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…