- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
- Konu Sahibi theuglygoddess
theuglygoddess özel mesaj kutunu boşaltabilir misin sana danışacağım bir konu var. buraya yazamam.
Tamamdır canım..
~~
Kızlar hiç halim yok yarın sabah bakıcam hepinizie inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
theuglygoddess özel mesaj kutunu boşaltabilir misin sana danışacağım bir konu var. buraya yazamam.
Hayatında yolunda gitmeyen birşeyler var ve son zamanlarda istediklerin olmuyor gibi.
Bi erkeğe karşı mahçup bi duruma düşmüşüsn veya düşeceksin.
Bi yolculuğun olacak canım.
Bir müddet mutsuzluklarınla baş başa kalacak ve vermen gereken kararları düşüneceksin.
Fakat birşey olacak bi haber veya ne bliyim yeni birşeyler meydana gelecek ve seni cok güzel bekliyo.
seni çok güzel bekliyo derken neyi kastettin tatlım anlayamadım ? Aşk hayatmla ilgili bşy çıkmamışmı?
Çok güzel günler demek istedim.. Tam belirgin bi aşk ama bu güzel günler herşeyle ilgili olablr.
Eki Görüntüle 224035 Eki Görüntüle 224036 Eki Görüntüle 224037 Eki Görüntüle 224039 Eki Görüntüle 224040 Eki Görüntüle 224041 Eki Görüntüle 224042 Eki Görüntüle 224043 Eki Görüntüle 224044
tatlım ben yine aşk için istiyorummm sürekli ekliyorum baktığın için çoook teşekkür ederim :)))
Tatlım banada bakar mısın?
Bende aşk için istiyorum :)
Eki Görüntüle 224075
Eki Görüntüle 224076
Eki Görüntüle 224077
Eki Görüntüle 224078
Eki Görüntüle 224079
Eki Görüntüle 224080
Yeni bi aşk yeni bi ilişki şuan için hayatında ertelenmiş gibi duruyo cünkü yolunda gitmeyen daha başka sorunlar war önce onları halletmen gerek.
Kafan baya karışık gibi.
Yalnız istediğin biri gözüküyor gibi sanki weya bu aşk istediğin içinde olabilir bilmiyorum ama şuan için dediğim gibi erken.
Yeni biriyle arkadaşlık kuracaksın.
Birde güzel bi haber alacaksın ve bu haberden sonra herşet yooluna yavaş yavaş girmeye başlıyacak. Ve ozzaman isteklern gerçekleşecek.
Eki Görüntüle 224142 Eki Görüntüle 224143 Eki Görüntüle 224144 Eki Görüntüle 224145 Eki Görüntüle 224146
bana da bakarsanız mutlu olurum
cnm ben 2 ay önce bir ayrılık yaşadım bir kaç gün önce birisyle tanıştırıldım ben çok etkilenmedim ama ona rağmen devam ediyor çünkü herşeyiyle çok iyi sence görüşmemlimiyim anlamadım yani olumsuzluklar mı var kafam çok karışık ne olur iyi bak.
tam belirgin bi aşk demişsin yani bni çok güzel bi aşk bekliyo onumu dmk istedin cnm