Kahve Falı Bakılır ^.^

Uzakta biri var bi sevdiğin,değer verdiğin, özlemini cektiğin.. Gelmesini bekliyorsun ama o gelecek , yakınlaşacak gibi değil. Kafanı karışık ve mutsuz.

Bi erkek sürekli seninle ilgili konuşuyor, seni düşünüyor sürekli ama...

Birileri sana güzel bi haber getiricek..

Hayatana karşı savaşların var ama bu savaşlarda hep yeniliyosun cünkü hırsına yenik düşüyosun.

Yalnız yakın bi zamanda kendini geriye çekecek ve daha ağır kanlı daha düzenli bi şekilde hareket edeceksin. Bu yapın seni düzene sokacak..

Gelmesini istediğim biri var evet eski sevgilim ama asla birlikte olamayız artık.
Düşünen kişi de odur büyük bi ihtimalle.
Pişmanlık gibi bişey görüomusun o kişi ile ilgili?
Çok saol canım yorumun için.

canım ben koymuştum ama atlamışsın sanırım:KK14:bakarsan çok sevinirim:21:

[/QUOTE][/QUOTE]

yine fincanın bir tarafı beyaz çıktı :44: buyur canım.yorumlarsan sevinirim.iş ve evlilik konularında özellikle :KK34:
$07072011897.jpg

$07072011896.jpg

$07072011894.jpg

$07072011893.jpg

$07072011892.jpg

$07072011891.jpg

$07072011890.jpg

$07072011886.jpg

prensesperi ben fal bakamam normalde ama fincanın ilgimi çekti sevgilin var mı bilmiyorum ama fincanında birçift kumru çıkmış yanyana:KK16::KK16::KK69::nazar::nazar:

prensesperi ben fal bakamam normalde ama fincanın ilgimi çekti sevgilin var mı bilmiyorum ama fincanında birçift kumru çıkmış yanyana:KK16::KK16::KK69::nazar::nazar:

evliyim canım.ama bugunlerde kumruluktan biraz uzagız :KK47: çok bariz değilmi benimde dikkatimi çekti.altında da kalp var :KK9:

Biriyle bi uzaklığın görünüyo. Bir müddetde bu uzaklık devam edecek gibi hatta belkide hiç bir zaman bir araya gelinemicek gibi..

Cok öfkelisin bu yüzden son zamanlarda yalnız kalmışsın.

Ne istesen olmuyor gibi. Hayatın karmaşık bi noktaya gelmiş.

Fakat güzel bi haber alacaksın. Bu haberle birlikte güzel noktalara varacak hayatın.

Cnm bnm ağzına sağlık çok teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi . Ama güzel habere öyle çok ihtiyacım var ki:KK16:

Gelmesini istediğim biri var evet eski sevgilim ama asla birlikte olamayız artık.
Düşünen kişi de odur büyük bi ihtimalle.
Pişmanlık gibi bişey görüomusun o kişi ile ilgili?
Çok saol canım yorumun için.

Cok mutsuz ve kafası cok karışık. Ama bu karmaşalar, mutsuzluklar senlemi ilgili bilmiyorum..

[/QUOTE]

Canım özür dilerim atlamışım..

Birine karşı acılmış veya acılacak olan bi savaş var.

Yakın bi zamanda bi erkeğin karşısında cok ezileceksin. Sana karşı bi kavgası olacak ve hiçbir şey yapamaz hale gelecek, mahçup olacaksın..

Tek taraflı bi sevgi, aşk var.. Hiçbir zamanda olmayıcak bi birleşme gözüküyor.

Ama onun dışında hayatını fazla etkilycek olaylar görmedm. Huzura kavuşmak yine senin elinde.

Canım seni çok güzel bi kavuşma, mutluluk bekliyo.. Güzel bi adım olacak aşka dair.. Aşkın daha da alevlenecek ve mutlu günler, birliktelikler var.

Ufak tefek sıkıntılı haberler alacaksın ama hep bu sıkıntının üstüne güzel olaylar olacak ve olumsuz olayları kapatacak.

Bi hedefin var bişeye ulaşmak istiyosun. Buna en kısa sürede ulaşacak gibisin.

Yalnız bi haber getirecek sana biri. Sanırım birinin hastalığıyla ilgili. Ama içini ferah tut her zaman. Kahvende güzel şeyler var cünkü.

Son düzenleme:

Yakın bi zamanda bi erkeğin karşısında cok ezileceksin. Sana karşı bi kavgası olacak ve hiçbir şey yapamaz hale gelecek, mahçup olacaksın..

Ama onun dışında hayatını fazla etkilycek olaylar görmedm. Huzura kavuşmak yine senin elinde.
[/QUOTE]

saol canım ama şurayı anlamadım.Tek taraflı bi sevgi, aşk var.. Hiçbir zamanda olmayıcak bi birleşme gözüküyor:26:

saol canım ama şurayı anlamadım.Tek taraflı bi sevgi, aşk var.. Hiçbir zamanda olmayıcak bi birleşme gözüküyor:26:[/QUOTE]

Ya senin birini sevipte o kişnini seni sevmemesi gibi durum war ya da tam tersi. Bu yüzdende hiçbir zaman birlikte olamıycaksınız.

Canım seni çok güzel bi kavuşma, mutluluk bekliyo.. Güzel bi adım olacak aşka dair.. Aşkın daha da alevlenecek ve mutlu günler, birliktelikler var.

Ufak tefek sıkıntılı haberler alacaksın ama hep bu sıkıntının üstüne güzel olaylar olacak ve olumsuz olayları kapatacak.

Bi hedefin var bişeye ulaşmak istiyosun. Buna en kısa sürede ulaşacak gibisin.

Yalnız bi haber getirecek sana biri. Sanırım birinin hastalığıyla ilgili. Ama içini ferah tut her zaman. Kahvende güzel şeyler var cünkü.

yüreğine sağlık emeğine sağlık teşekkür ederim :KK16:

Şu an kuzenim içti ve fotolarını çektik. Bakarsan süper olur canım.
Şu anda ayrı şehirde olduğu biriyle görüşüyor. Bayadır tanıyor bu çocuğu.
Onunla ilgili bir şeyler var mı? Görüşmeyi planlıyorlar. Beraber olursa nasıl devam eder. Bir gelecek var mı ya da yeni biri mi girer hayatına? Ve daha başka ne hissedersen artık.

369.gif

373.gif

376.gif

377.gif

378.gif

Son düzenleme:
Şu an kuzenim içti ve fotolarını çektik. Bakarsan süper olur canım.
Şu anda ayrı şehirde olduğu biriyle görüşüyor. Bayadır tanıyor bu çocuğu.
Onunla ilgili bir şeyler var mı? Görüşmeyi planlıyorlar. Beraber olursa nasıl devam eder. Bir gelecek var mı ya da yeni biri mi girer hayatına? Ve daha başka ne hissedersen artık.

369.gif

373.gif

376.gif

377.gif

378.gif

Öncelikle kuzeninin özlemle beklediği biri var bu gözüküyor. Fakat o kişi başka biriyle ilgileniyor gibi. Bilmiyorum tam emin olamadım ama o kişinin içindeki sevgiyede pek inanasım gelmedi.

Onun dışında kuzeninin güzel bi kısmeti var cok yakınında.

Fakat bu birlikte olduğu çocukla evliliğe dair birşey cıkmaz. Söyliyim... Çünkü ya ne biliyim kuzeninin içinde bi heyecan var ama cocuk biraz umursamaz gibi. Kuzenine hissetkleri güçlü değil.

Ayrıldığında öyle normal bi ayrılık olup bitmez gibi görünüyor. Kuzenin bu kişinin neler yaptığını ve bi hatalarını öğrenecek öyle biter bu ilişki bitmese bile bişeyler ortaya cıkacak gibi yakın zamanda ve üzülecek kuzenin bi okadar da şaşırcak.

Kafasında şüpheleri var sanırım cünkü baya sıkıntı yapmış.

Tam anlamıyla bi huzuru olmaz gibi bi cocukla. Süreki sıkıntılar, kavgalar gözüküyor.

2 yolu var kuzeninin. Biri uzun biri kısa..

Son olarakta hanesine uzaklardan 2-3 kişi geliyor ziyaret amaçlı. Birdee, kuzenin başkalarının lafını cok dinliyo ve bunlar kafasını daha cok karıştırıyo. Biraz kendi kararlarıyla hareket etmeli. Hayatına karışan cok kişi gözüküyo cünkü..

Kızlar moralim yerinde değil kusura bakmayın.. Bu aralar bakamıyak gibiyim. Bi kişiye bakayım dedim ama o yetti yani bana bi diğerine halim yok ve bakamıyorumda... Kusura bakmayın :KK58:

Son düzenleme:
Biraz daha iyiyim kızlar :-)

Merhaba canm bda benim fincanim yorumlarsan sevinirim :KK16:

Uploaded with ImageShack.us

Öncelikle içinde biriktirdiğin o sıkıntıların sonunda güzel bi aydınlığın var..

Seni özleyen insanlar var. Sende onları özlemiş gibisin..

Aşka dair güzel bi kavuşma,mutluluk,heyecan seni bekliyor.

Yalnız karşı tarafın bi sorunu var.. Tam olarak anlıyamdım ama aklını çelen biri var.

Ailende ufak tefek problemler gözüküyor..

Birde bi adam var hanende veya akrabalarından.. Ufak tefek sağlık problemleri ortaya cıkıyor.

X