Kahve Falı Bakılır ^.^

Saol tatlım, bakıyorum;

Allak bullak olmuşsun ve son zamanlarda herşeyi stres ediyorsun sanırım..

Biriyle bi kavuşman gözüküyor aşkla ilgili.. Ve bunu sanırım cok istemişsin, gerçek oluyor yani anlıycağın.

Birileri tarafından bi zarar görüceksin. Bu kişiler seni cekemeyenler, düşmanların. Cok dikkatli ol canım..

Kalabalık bi ortamda bulunuyosun sürekli..

Sanırım cok inatçı bi yapıya sahipsin. Birazda bu inatların yüzünden birşeyleri kaybetmiş ve üzülmüşsün..

Ama için cok temiz ve cok saf bir kızsın..

Ve yakın bir zamanda seninle önemli birşeyler konuşmak adına bi ziyaretçin olacak..

canım içime oturmus yine yüreğim kabarmış.Pazartesi bir iş görüşmesine gideceğim aslında devlete çalışmayı çok istiyorum ama alım yok işle ilgili bikaç cümle bişey çıkmış mı canım

Son düzenleme:

Canım hayatında olan bi erkek ya şuan uzakta yada yakın zamanda bi yolculuğu olacak..

O erkeğin kafası cok karışık son zamanlarda. Sana belli etmiyo olabilir. Ama sana olan aşkı net bi şekilde gözüküyo. Birliktesiniz galiba cünkü bi birliktelik ve hep konuşma gibi durum görüyorum..

Ben şuan işe dair olumlu bi gelişme bi adım göremiyorum canım ama yakın zamanda bi aydınlığın, güzel bir olayın gerçekleşecek, ferahlıyacaksın...

teşekkür ederim canım hadi bakalım hayırlısı güzel günler beni bekliyor o zaman

Teşekkür ederimm tatlım çoooookk beğeniyorum yorumlarını

Canım başka bi fal kapatıp açarmısın.. İyi şeyler görmüyorum cünkü ve dile getirilecek şeyler gibi değil bilmiyorum icim bi tuhaf oldu..

Agizina yüregine saglik canim...

Ama suan hayatimda kimse yok...

ya kızlar ben resim ekleyemedim biri bana ayrdımcı olabilir mi acaba:44::44:

Canım cevap yazıcağın yerin alt tarafında eklenti ekle diye bir kutucuk var onu tıkla bir sayfa açılacak,sağ tarafta dosya ekle diyor onu tıkla,yüklemek istediğin resmi de dosyalarından seçip yükleyebilirsin. =)

Kara bulutlar var üstünde. Uçurumun kenarındasın bile diyebilirim.. Dikkatli ol.

Bi aydınlığında gözüküyor ama bu sana bağlı bişey.. Mantığınla hareket etmen gerek şu sıralar. Kalbin seni yanıltabilir.

Bir dileğin,isteğin var.. Yaklaşık 1-2 ay içinde gerçekleşecek.

Biriyle bi yakınlaşman olabilir. İşte o kişiye cok dikkat et ve kalbini değil mantığını dinle lütfen...

Karmaşalar var hayatında fazlaca.. Olacaklarıda değiştirmek senin elinde.

Yakın zamanda yaşlı yakınlarının ziyaretine git lütfen. Ellerinden öp, hal hatır sor.. Özel mesajdada bahsettim bu konudan biliyosun canım.

canım bende dediğin gibi yapıyorum image ye tıklıyorum dosyaları seçip yüklüyorum sonrası da ne yapacağımı bilmiyorum :26: dosyaları yükle dediğim zaman ordaki hemen kayboluyo

Çok teşekkür ederim yorumladığın için canım.İyi akşamlar...

Canım bende yükledim fotolarımı bakarsan çok sevinirim şimdiden tşkler..

Eklentiler

• $Fotoğraf1486.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $Fotoğraf1487.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $Fotoğraf1488.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $Fotoğraf1489.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $Fotoğraf1492.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fotoğraf1495.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $Fotoğraf1497.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $Fotoğraf1498.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $Fotoğraf1502.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $Fotoğraf1503.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 50

banada bakarmısın göndersem resımlerı bu aralr ıhtycm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…