- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
canım merhabakonuya yazdığın cevabı gördüm bende başka bir konuda bir arkadaş bakıyomuş ona yazmıştım ama biraz daha iyi olduğuna sevindim eğer bakabilecek gibiysen resimleri yükledim yine otururken kahve içeyim dedim
Eki Görüntüle 221905 Eki Görüntüle 221906 Eki Görüntüle 221907 Eki Görüntüle 221909 Eki Görüntüle 221910 Eki Görüntüle 221911
Eki Görüntüle 221955 Eki Görüntüle 221953 Eki Görüntüle 221954 canım içime oturmus yineyüreğim kabarmış.Pazartesi bir iş görüşmesine gideceğim aslında devlete çalışmayı çok istiyorum ama alım yok işle ilgili bikaç cümle bişey çıkmış mı canım
Saol tatlım, bakıyorum;
Allak bullak olmuşsun ve son zamanlarda herşeyi stres ediyorsun sanırım..
Biriyle bi kavuşman gözüküyor aşkla ilgili.. Ve bunu sanırım cok istemişsin, gerçek oluyor yani anlıycağın.
Birileri tarafından bi zarar görüceksin. Bu kişiler seni cekemeyenler, düşmanların. Cok dikkatli ol canım..
Kalabalık bi ortamda bulunuyosun sürekli..
Sanırım cok inatçı bi yapıya sahipsin. Birazda bu inatların yüzünden birşeyleri kaybetmiş ve üzülmüşsün..
Ama için cok temiz ve cok saf bir kızsın..
Ve yakın bir zamanda seninle önemli birşeyler konuşmak adına bi ziyaretçin olacak..
Canım hayatında olan bi erkek ya şuan uzakta yada yakın zamanda bi yolculuğu olacak..
O erkeğin kafası cok karışık son zamanlarda. Sana belli etmiyo olabilir. Ama sana olan aşkı net bi şekilde gözüküyo. Birliktesiniz galiba cünkü bi birliktelik ve hep konuşma gibi durum görüyorum..
Ben şuan işe dair olumlu bi gelişme bi adım göremiyorum canım ama yakın zamanda bi aydınlığın, güzel bir olayın gerçekleşecek, ferahlıyacaksın...
Canım sevdiğim var benim.onunla ilgili bir şey varmı en çok bunu merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 222022 Eki Görüntüle 222028 Eki Görüntüle 222027 Eki Görüntüle 222026 Eki Görüntüle 222025 Eki Görüntüle 222024 Eki Görüntüle 222018 Eki Görüntüle 222023 Eki Görüntüle 222019 Eki Görüntüle 222020 Eki Görüntüle 222021 Eki Görüntüle 222029
Biraz daha iyiyim kızlar
Öncelikle içinde biriktirdiğin o sıkıntıların sonunda güzel bi aydınlığın var..
Seni özleyen insanlar var. Sende onları özlemiş gibisin..
Aşka dair güzel bi kavuşma,mutluluk,heyecan seni bekliyor.
Yalnız karşı tarafın bi sorunu var.. Tam olarak anlıyamdım ama aklını çelen biri var.
Ailende ufak tefek problemler gözüküyor..
Birde bi adam var hanende veya akrabalarından.. Ufak tefek sağlık problemleri ortaya cıkıyor.
ya kızlar ben resim ekleyemedim biri bana ayrdımcı olabilir mi acaba:44::44:
Canım cevap yazıcağın yerin alt tarafında eklenti ekle diye bir kutucuk var onu tıkla bir sayfa açılacak,sağ tarafta dosya ekle diyor onu tıkla,yüklemek istediğin resmi de dosyalarından seçip yükleyebilirsin. =)
Kara bulutlar var üstünde. Uçurumun kenarındasın bile diyebilirim.. Dikkatli ol.
Bi aydınlığında gözüküyor ama bu sana bağlı bişey.. Mantığınla hareket etmen gerek şu sıralar. Kalbin seni yanıltabilir.
Bir dileğin,isteğin var.. Yaklaşık 1-2 ay içinde gerçekleşecek.
Biriyle bi yakınlaşman olabilir. İşte o kişiye cok dikkat et ve kalbini değil mantığını dinle lütfen...
Karmaşalar var hayatında fazlaca.. Olacaklarıda değiştirmek senin elinde.
Yakın zamanda yaşlı yakınlarının ziyaretine git lütfen. Ellerinden öp, hal hatır sor.. Özel mesajdada bahsettim bu konudan biliyosun canım.
Kara bulutlar var üstünde. Uçurumun kenarındasın bile diyebilirim.. Dikkatli ol.
Bi aydınlığında gözüküyor ama bu sana bağlı bişey.. Mantığınla hareket etmen gerek şu sıralar. Kalbin seni yanıltabilir.
Bir dileğin,isteğin var.. Yaklaşık 1-2 ay içinde gerçekleşecek.
Biriyle bi yakınlaşman olabilir. İşte o kişiye cok dikkat et ve kalbini değil mantığını dinle lütfen...
Karmaşalar var hayatında fazlaca.. Olacaklarıda değiştirmek senin elinde.
Yakın zamanda yaşlı yakınlarının ziyaretine git lütfen. Ellerinden öp, hal hatır sor.. Özel mesajdada bahsettim bu konudan biliyosun canım.