- 8 Kasım 2010
- 821
- 3
- Konu Sahibi theuglygoddess
Kızlar dediğim gibi kendi fallarıma bakamıyorum.. Şunlara biri bakarsan sevinirim.. Birileri bakana kadar da kimsenin falına bakmayı düşünmüyorum. Kafam karışık ve bişeyler duymaya ihtiyacım var..
BU ANNEMİN FALI
BUDA BENİM FALIM :2:
Annenin ve senin ortak olarak halletmezniz gerekn sorunlar var
Geçmişten gelen şeyler birikmiş sanki..
Şuan halledilmeyi bekliyor.. bi umut ışığı var ama etraf karanlık annen çözüme odaklanamıyor
Ama bi başkası nın yardımı ile ya da bi anda herşey çözülüverecek annenin içi sıkıntı ile dolu herşey aydınlanacak Allah dua niyetine kabul etsin..
Bi çıkış yolu var ve hayırlı bir olay görünüyo…
Kısmetlisiniz ama gözü olanlar cok hemde cok yakınlarınız istemiyo sizi..
Sizin fal çok karışık kafanız dahada karışık üzgün çıkmış hep
Artık bişeyler hallolsun istiyosunuz ama epeydir bunun için hiç çaba sarfetmemişsiniz şimdi yeni yeni atılımlar hareketlenmeler ve güzel gelişmeler var..
Alah dua niyetinie kabul etsin hep iyi şeyler hissettim..
Sizi hç istemeyen ve kısmetinizi alan bi düşmamnınız var ama kendini size öyle güzel tanıtıyoki.. dikkatli olun
Birde ibadet etmiyosunuz ibadetlerinize ağırlık verin…
Geçmişten gelen şeyler birikmiş sanki..
Şuan halledilmeyi bekliyor.. bi umut ışığı var ama etraf karanlık annen çözüme odaklanamıyor
Ama bi başkası nın yardımı ile ya da bi anda herşey çözülüverecek annenin içi sıkıntı ile dolu herşey aydınlanacak Allah dua niyetine kabul etsin..
Bi çıkış yolu var ve hayırlı bir olay görünüyo…
Kısmetlisiniz ama gözü olanlar cok hemde cok yakınlarınız istemiyo sizi..
Sizin fal çok karışık kafanız dahada karışık üzgün çıkmış hep
Artık bişeyler hallolsun istiyosunuz ama epeydir bunun için hiç çaba sarfetmemişsiniz şimdi yeni yeni atılımlar hareketlenmeler ve güzel gelişmeler var..
Alah dua niyetinie kabul etsin hep iyi şeyler hissettim..
Sizi hç istemeyen ve kısmetinizi alan bi düşmamnınız var ama kendini size öyle güzel tanıtıyoki.. dikkatli olun
Birde ibadet etmiyosunuz ibadetlerinize ağırlık verin…