- 6 Haziran 2010
- 614
- 0
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Canım ben o fala bakmıştım:
o kişi kim cnm yürekten bağlanan eskilerden birimi yksa şimdi hayatmda olan birimi nası biri tatlım harf falan çıkmamışmı görebiliyomusun ? Ne kararı olabilirki bu?:97:
Eki Görüntüle 218284 Eki Görüntüle 218283 Eki Görüntüle 218281 Eki Görüntüle 218282 Eki Görüntüle 218279
canım bana da bakarmısın zahmet olmassa haftaya önemli bir sınavım var onun için kapattım şimdiden tşkler
Yok canım harf falan görmedim. O kişi ya sevgili ya da platonik bişey bilmiyorum. Ama bi şekilde isteyerek veya istemeyerek kendinden uzaklaştırıyosun onu..
canım ben şöyle bir şey duydum kahve falı kapatıldıktan sonra fincan açılırken zor açılırsa tabaktan dilek kabul olurmuş öyle bir şey var mı bir de canım benım falımda sınavla ilgili bir şey gözükmüyor mu benım ıcın çok önemli çünkü.
Yok canım harf falan görmedim. O kişi ya sevgili ya da platonik bişey bilmiyorum. Ama bi şekilde isteyerek veya istemeyerek kendinden uzaklaştırıyosun onu..
Valla göremedm canım.. Bi tek şu var. Bir müddet sonra isteklerin oluyor ve sıkıntıların geçiyor gibi.
Evet sırtını dönen bi erkek.
Hayır sen gitmesine razı değilsin hatta onu istiyosun.
Yeni biri canım peşindeki. Ama şuan için o kişiyle ilgili bişey gözükmüyo. zaman alabilir..
Sıkıntıların var içinde ama büyütülcek şeyler değil. Ve uzun boylu bi adam var. Ve adam belki dışa yansıtmıyo olabilir ama cok mutsuz. Sanırım bu sıkıntlar onuınla ilgili. Kalbin cok temiz gerçekten bu yüzden hayatını fazlasıyla olumsuz etkileyecek bir durumla karşılaşcağını düşünmüyorum, görmüyorum. Yani tüm sıkıntıların geçici şeyler..