Kahve Falı Bakılır ^.^

o kişi kim cnm yürekten bağlanan eskilerden birimi yksa şimdi hayatmda olan birimi nası biri tatlım harf falan çıkmamışmı görebiliyomusun ? Ne kararı olabilirki bu?:97:

Yok canım harf falan görmedim. O kişi ya sevgili ya da platonik bişey bilmiyorum. Ama bi şekilde isteyerek veya istemeyerek kendinden uzaklaştırıyosun onu..

canım ben şöyle bir şey duydum kahve falı kapatıldıktan sonra fincan açılırken zor açılırsa tabaktan dilek kabul olurmuş öyle bir şey var mı bir de canım benım falımda sınavla ilgili bir şey gözükmüyor mu benım ıcın çok önemli çünkü.

Valla göremedm canım.. Bi tek şu var. Bir müddet sonra isteklerin oluyor ve sıkıntıların geçiyor gibi.

Yok canım harf falan görmedim. O kişi ya sevgili ya da platonik bişey bilmiyorum. Ama bi şekilde isteyerek veya istemeyerek kendinden uzaklaştırıyosun onu..

arkdşm bu kararın ne olabileceini soruyoo yani biz tahmin edebiliyoruz bu kararın ne oldunu bu karar olumlu olursa hayatını kötümü etkilick demek istiyosun cnm? çok soru sorduk bu son soruydu cnm

Evet sırtını dönen bi erkek.
Hayır sen gitmesine razı değilsin hatta onu istiyosun.
Yeni biri canım peşindeki. Ama şuan için o kişiyle ilgili bişey gözükmüyo. zaman alabilir..

Canım baktığının ertesi günü erkek arkadaşım benden uzaklaştı, ayrılmaya çıktı. Kesin bu ilişki bitiyor mu oluyor senin baktığın fala göre. Arkasını dönmüş, senden uzaklaşıyor demiştin ya onun için soruyorum. Geri dönme olasılığı yok mu? Sebebini görebiliyor musun peki?

bir arkadaşımın falına bakar mısnız

Eklentiler

• $1.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $2.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 66
  • $4 (1).jpg
    52 KB · Görüntüleme: 70
  • $5.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 73
  • $4 (2).jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $6.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $7.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 59
  • $8.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 65
  • $9.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 62

teşekkürler çok ağzına sağlık canım.....

buda benim falım inşalla uzun uzun anlatırsınız anlatacak çok şey var gibi geldi bana

Eklentiler

• $1.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 65
  • $2.jpg
    186,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $3.jpg
    150,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $4.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $5.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $6.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $8.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $9.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 79
  • $10.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 61
  • $11.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 68
  • $7,1.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:

bana da bakarmısın lütfeeeeennnn
söz yapmayı istiyoruz ama var mı acaba bişeyler :26:

Son düzenleme:

sanırım dogru yerdeyım:))ama ardasınızın falı daha net belırgındıyınede bıseyler yazmak ısterım:44::44:sıze dost gorunen ama gercekte dost olmayan bırının sızı gozledıgını farkına varacek ve huzursuz olacaksınız......hayatınıda resmi kıyafetli(subay asker yada muhendıs)gıbı bır kısının varlıgı gorunuyor ondan sıze gelen bır kagıt gıbı bır sey var bu kısı sızden uazakda bır yerde yakın zamanda onunla gorusecek soyledıklerıne uzulsenızde sonu guzel olan kısa ayrılık yasıyacaksınız:))sımdılık bu kadariyi gecelerumarım gonlunuz olmuş sızı kırmamısımdır

Bu bölüm değildi, neyse sağlık olsun. Hayatımdaki kişiyse resmi kıyafetli olan değil. Öyle bir mesleği yok. Ayrıca o mesleklerde yada resmi kurumda çalışan bir yakınım yok. Şu anda hayatımdaki kişiyle ayrıyım 2 gündür. Bu ayrılık yaşadığım kişi o mu yoksa başka biri mi? Barışacak mıyız demek oluyor bu? Ayrıca cuma akşamı beklemediğim evdeki kişiyi odamda çantamı karıştırırken buldum. Sahte yüzlü olan kişi bu mu oluyor acaba?
Çünkü arkadaş kazığına uğraya uğrrya arkadaş kalmadı etrafımda.

Son düzenleme:
canım bu arkadaşımın falı 31 yasında ilişkisi yok yorumlarsan çok seinirim

Eklentiler

• $5741_1309699043 (1).jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…