Kahve Falı Bakılır ^.^

arkdşm bu kararın ne olabileceini soruyoo yani biz tahmin edebiliyoruz bu kararın ne oldunu bu karar olumlu olursa hayatını kötümü etkilick demek istiyosun cnm? çok soru sorduk bu son soruydu cnm

Canım bu karar mantıklı bi karar gibi gözükmüyo. Bu yüzden sonucunda bu karar yüzünden bi üzüntü yaşıcak arkadaşın..

Canım erkek arkadaşının kafası cok karışık ve canı cok sıkkın. Evet uzaklaşma gitme gibi durumlar var. Fakat önü acık gibi gözükmüyor. Yani tamamen gitme gibi birşey görmüyorum şuan. Gitsede yine bi dönme olasalığı olur. He ileriyi bilemem. Ben şu zamanlar için diyorum..

theuglygoddess selammm canimmm ilk sirada benim fincanim var benim falimada bakarmissiiin dunden berii sana bakiorummm girdinmi siteye diyeee

Canım güzel bi kavuşma, mutluluk, bi bağ var aşk adına..

Bu kavuşma sonrası bi yolculuğun olabilir canım..

Sen bi haber alacaksın güzel bi haber ama hayatını etkileyecek.

Birde yakınlarında bebek sahibi olacak biri var..

bir arkadaşımın falına bakar mısnız

Ya bir küslük ya ayrılık ya da kavga. Buna benzer biriyle bi uzaklığı var.. Fakat şu yakın zamanlarda bu uzaklık biraz sürecek gibi ama tamamen bi kopma yok.

Senin için gözyaşı döken biri var. Başka biri ama.. Cok mahçup.

İçinde biriktirdiğin sıkıntıların var ama daha fazlası olmıycak. Yani ferahlıycaksın bi noktadan sonra..

buda benim falım inşalla uzun uzun anlatırsınız anlatacak çok şey var gibi geldi bana

Kısa kısa yolculukların olacak..

Birinin nazarı var üstünde dikkat et..

Bi erkek var. Dertli dertli seni düşünüyor kafası cok karışık ne yapacağını oda blmiyor. Bu kişi senin hayatında olan biri ama. Eğer bu kişi bildiğin bi kişiyse emin dğeilim ama isminde ''S'' harfi var mı? Veya ''S'' harfinde başka biri var..

Yakınlarında bi çift arasında bi tartışma bi uzaklık bi kavga olacak. Aileden birileride olabilir akrabada olabilir. Ama kan bağın olan birileri..

Cokta uzun uzun anlatılcak birşey yok aslında. Kahve cok yoğun olduğu için sana öyle geliyor. O yoğunluk birikintilerde icindeki sıkıntıların düşüncelerin hep..

Kalabalık bi ortam var. O ortamda bi takım olaylar olacak.

Yalnız kafanda bişeyler var ama sen pek emin değilsin gibi. İstesende olumlu görsende kafanda soru işaretleri var..

Şu zamanlarda aşka dair bi kavuşma veya dediğin gibi bi söz,nişan göremedim. Olursa biraz daha geç olabilir ama şu 2-3 ay içerisinde öyle bi durum yok.

Ama tam anlamıyla güçlü bi bağ aşk yok gibi yaa. Karışık olaylar olacak gibi ailede..

Sen bi adamı kırmışsın, üzmüşsün. Ama onda da pişmanlıklar, üzüntüler var.. Bi küslük var veya olacak bilmiyorum ama sırt sırta dönmüşsünüz. Uzun bi küslük gibi görünüyor bu.

Kan bağın olduğu ya da bi yakının kan bağı olduğu bi düşmanın var. Sana zarar vermek istiyo ve dedikodunu yapıyo sürekli..

Bi kavuşma var sıkma canını canım =)

Ama hayatında hiç söz hakkı olmayan, samimiyetin olmayan kişiler yüzünden bazı tartışmalar cıkmış veya cıkacak gibi.

Yani ufak tefek sıkıntılar, tartışmalar var. Ama onun dışında büyük bi ayrılık, göz yaşı, üzüntü yok gibi.

Gitmeyi istediğin bi yer var sanırım, bi yolculuk..

canım bu arkadaşımın falı 31 yasında ilişkisi yok yorumlarsan çok seinirim

Biri var sürekli başında, seni sıkıntıya sokan. Sende cok bunalmışsın bu yüzden..

Birine karşı bi ilgin var veya oluşacak? Zorlu bi dönem olacak ama senin için.. Çünkü derler ya hani ayrı dünyaları insanları diye o hesap olacak sizinkide..

Biri seni cok özlemiş yolunu gözlüyo...

Kucağa alınan bi bebek bi mutluluk var. Sen bi ve erkeğin arasında bu hemde. İkinizde bebeğe yönelmişsiniz.

Cok istediğin birşey var. Sürekli dualar ettiğin.. Oluyor ama bu isteğin. Yani hayırlısı olacak herşey hayatında.

Yalnız yakınlarda hasta biri var. Yataklara kadar düşecek olan biri..

Birde uzaklardan birileri ziyaretine geliyor..

Ne gibi bir haber acaba? O bebek sahibi olcak kisi ben olabilmiyim?

ancak girip bakabildim caım çok sağol ağzına sağlık öncelikle..
ay evet birini bekliyorum aslında bana çok yakın evet ama demek aklını çeliyolar...evet eski kız arkadaşı yapıyo biliyorum kendi de söyledi ama etkilendiğini
düşünmemiştim...napsam ben ya, hiç aralarına girmeyeyim kendileri halletsinler dedim ama girsem mi araya? koysam mı ağırlığımı artık? off!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…