- 21 Şubat 2011
- 115
- 0
- Konu Sahibi theuglygoddess
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle de bahtsız bi şeyim işte ben.
tam benimkine sıra geldi
gitmiş(((
ben 9 yıl önce bir ilişki yaşamış sevilmediğimi, oyalandığımı düşünerek ilişkimi bitirmiştim.
son bir kaç aydır yine başladık görüşmeye
ama aynı hisler bende yine hortladı. güvenmiyorum
umarım bu konuda bir şeyler görülüyordur.
şimdiden teşekkürler...Eki Görüntüle 218194 Eki Görüntüle 218195 Eki Görüntüle 218196 Eki Görüntüle 218197 Eki Görüntüle 218198 Eki Görüntüle 218199 Eki Görüntüle 218200
Çok teşekkür ederim canım.Bu da annemin falı umarım bakarsın..
Eki Görüntüle 218203 Eki Görüntüle 218204 Eki Görüntüle 218205
Evet sen bir birlikteliğin hayalini kuruyosun..
Emin olunmayan duygular var her iki taraftada. Fakat siz yine bu kişiyle birşeyler yaşayacaksınız, tekrar bir birliktelik görüyorum..
Sürekli düşünceler var kafanda.
Yalnız çevreden bu ilişkiye dair olumsuz yorumlar geliyor veya gelecek..
Bu yüzden belki kararlar değişebilr, yarıda bırakılabilir herşey..
Birde ailende birinin büyük bi sıkıntısı bi derdi var..
teşekkür ediyorum. canım
bana olan sevgisinden emin değil mi
bunu mu demek istedin emin olunmayan duygular derken
Sanırım evet. Yani düşünülmeden cıkılmış yol, kararlar var..
Selam canim benim falima da bakarmisin? cok sevinirim?
Eki Görüntüle 218225 Eki Görüntüle 218226 Eki Görüntüle 218227 Eki Görüntüle 218228 Eki Görüntüle 218229 Eki Görüntüle 218230
arkadaşımın fincanı canım bakabilirmisn kendisi şu aralar bunalımda ve çok ihtiyacı var..Şimdiden teşk.ederiz
Eki Görüntüle 217885 Eki Görüntüle 217886 Eki Görüntüle 217887 Eki Görüntüle 217888 Eki Görüntüle 217889 Eki Görüntüle 217890 Eki Görüntüle 217891
Beklediğin umud ettiğin veya barışmayı istediğin biri var canım şuanda.
Birde sen bi çocuk bakıyomusun veya bakıcaksın sanırım ? Yani baktığın bi cocuk gözüküyor şuanda.
Bi kadın var hakimiyetini kurmuş senin üzerinde. Ne isterse onu yap istiyor.
Ufak tefek sıkıntıların var kafanda. Fakat büyütülcek bi olay olmıcak önün açık yani dertlerin, sıkıntıların son bulacak..
Birde etrafında bi kız var sen onla yakınsın ama hiç iyi niyetli, güvenilir biri değil dikkat et..
2-3 gün önce yazmıştım buraya ama görmedin sanırım cnm rica etsem bakarmısın??
Öncelikle vermen gereken bi karar var. Ve bu kararı yakın zamanda vereceksin fakat hayatını kötü bir şekilde etkileyecek.
Seni bırakmak istemeyen biri var. Öyle yürekten bağlanmış ki bırakamıyo. Fakat sen itiyosun hep onu, uzaklaştırmaya calısıyosun bi şekilde. Farkında olarak veya farkında olmadan...
Birinden bi haber alacaksın. Beklediğin bi haber aslında daha doğrusu istemeden beklediğin birşey. Bu haberi aldıktan sonra hayatında bi takım sıkıntılar yaşıcaksın..
Birde bi yolun var. Uzak bir yere gideceksin.
Eki Görüntüle 218284 Eki Görüntüle 218283 Eki Görüntüle 218281 Eki Görüntüle 218282 Eki Görüntüle 218279
canım bana da bakarmısın zahmet olmassa haftaya önemli bir sınavım var onun için kapattım şimdiden tşkler
Canım sevgilin,eşin veya hoşlandığın biri varmı? Fakat karşılıklı bi sevgi bu ama aranızda mesafeler var. Ya yol mesafesi yada bi küslük, kararsızlık...
Sen aklını hep ona yoğunlaştırmışsın. Ya kendinle uğraşıyosun yada o kişiyi düşünüyosun.
Yaşlı bi adam var ziyaretinize geliyor..
Birde bi kız var. Kim bu süsüne püsüne cok düşkün..
Canım sen bi konuda kararsız ve düşüncelisin, üzgünsünde fakat senin kafanı karıştıran bir kaç kişi var.
Sürekli biri tarafında itilip, kakılıyosun sanırım. Baya kendini aşağıya çekmişsin cünkü cok içine kapanmışsın.
Yalnız bu sıkıntıların sonunda ya bi kavuşma yada yeni bir aşk gözüküyor.. Fakat bu biraz zaman alabilir.
İsminde ''S'' harfi olan biriyle tanışacaksın canım yakın zamanda. Ne yönden bi tanışma, arkadaşlık olur bilemiyorum. K