Kahve Falı Bakılır ^.^

Evet sen bir birlikteliğin hayalini kuruyosun..

Emin olunmayan duygular var her iki taraftada. Fakat siz yine bu kişiyle birşeyler yaşayacaksınız, tekrar bir birliktelik görüyorum..

Sürekli düşünceler var kafanda.

Yalnız çevreden bu ilişkiye dair olumsuz yorumlar geliyor veya gelecek..

Bu yüzden belki kararlar değişebilr, yarıda bırakılabilir herşey..

Birde ailende birinin büyük bi sıkıntısı bi derdi var..

Çok teşekkür ederim canım.Bu da annemin falı umarım bakarsın..
Eki Görüntüle 218203 Eki Görüntüle 218204 Eki Görüntüle 218205

Uzaklardan beklediğin biri var..

Bi kadına duvar örmüşsün sen. Ya bi küslük bi kırgınlık bi durum var. Fakat bu kadın aslında kötü niyetli biri değil..

Bi adam var aranızda 2-3 insan.. İkinizde ayrı dertlere ayrı taraflara savrulmuşsunuz. İkinizde mutsuz, kırgın ve düşüncelisiniz.. Fakat kalpleriniz birbirinize dönük.

Bunu söylemek bana düşmez ama bi yerden bi hastalık ya da bi ölüm haberi gelmiş veya gelecek. Bu seni cok etkileyecek..

Sıkıntılar var hayatında ve devamda edecek..

teşekkür ediyorum. canım
bana olan sevgisinden emin değil mi
bunu mu demek istedin emin olunmayan duygular derken

Beklediğin umud ettiğin veya barışmayı istediğin biri var canım şuanda.

Birde sen bi çocuk bakıyomusun veya bakıcaksın sanırım ? Yani baktığın bi cocuk gözüküyor şuanda.

Bi kadın var hakimiyetini kurmuş senin üzerinde. Ne isterse onu yap istiyor.

Ufak tefek sıkıntıların var kafanda. Fakat büyütülcek bi olay olmıcak önün açık yani dertlerin, sıkıntıların son bulacak..

Birde etrafında bi kız var sen onla yakınsın ama hiç iyi niyetli, güvenilir biri değil dikkat et..

tsk ederim canim baktigin icin. yok suan cocuk bakmiyorum, calistigim icin, ama belki hafta sonu felan biri rica ederse bakarim sanirim.

Eklentiler

• $Ceyda0031.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $Ceyda0033.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $Ceyda0039.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
2-3 gün önce yazmıştım buraya ama görmedin sanırım cnm rica etsem bakarmısın??

Canım ben o fala bakmıştım:

Canım sen bi konuda kararsız ve düşüncelisin, üzgünsünde fakat senin kafanı karıştıran bir kaç kişi var.

Sürekli biri tarafında itilip, kakılıyosun sanırım. Baya kendini aşağıya çekmişsin cünkü cok içine kapanmışsın.

Yalnız bu sıkıntıların sonunda ya bi kavuşma yada yeni bir aşk gözüküyor.. Fakat bu biraz zaman alabilir.

İsminde ''S'' harfi olan biriyle tanışacaksın canım yakın zamanda. Ne yönden bi tanışma, arkadaşlık olur bilemiyorum. K

Canım sevgilin,eşin veya hoşlandığın biri varmı? Fakat karşılıklı bi sevgi bu ama aranızda mesafeler var. Ya yol mesafesi yada bi küslük, kararsızlık...

Sen aklını hep ona yoğunlaştırmışsın. Ya kendinle uğraşıyosun yada o kişiyi düşünüyosun.

Yaşlı bi adam var ziyaretinize geliyor..

Birde bi kız var. Kim bu süsüne püsüne cok düşkün..

evet canım sevgilim var engelımız yok ama tartışmalarımız oluyor ondan olabılır. bır de sınavımla ilgili bir şey çıkmadı sanırım tşk ederim

teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…