kahve bahane, sohbet sahane

hosgeldin sekerim:1hug:

ben de pek sevmem, o zmn sana latte, mocha falan verelim onlar da kahve nasil olsa hatri varyerimseniben

ayy çok iyi olur valla zemuszemus
annemle babam seviyo onlara yapıyorum sen de iç diyolar kendime de yapıyorum ama bi yudum alıp bırakıyorum :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
ayy bi de damat adayları onu tuzlu içiyolar ööö akannehir
yandı benimki kaydirigubbakcemile3 ben bir de pulbiber,kimyon,kekik,karabiber de koyucam :KK1:

ay slm kizlar, su siralar younluktan buraya ugrayamiorum, sanmayin ki sizi unuttuma.s.

sedefonur bence de de koy hepsinden karistir, aman zaten ilk yudumda surprizi onun:KK1: sonrasini icemiolar kikaydirigubbakcemile3

he walla benimki de içememişti çok bozulmuştum :nazar: bence az kat içebilsin... biz tuzu doldurmuştuk... adam aylarca kahveyi ağzına alamadı naniknanik

slm kizlar napiosunuz bakalim, ben arada bi bakiorum sole kimse var mi yok mu diesempatiksalakcinni

hey millet nerdesiniz bakalimkaydirigubbakcemile2:hulya: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile:kahve:

ay slm kizlar, su siralar younluktan buraya ugrayamiorum, sanmayin ki sizi unuttuma.s.

sedefonur bence de de koy hepsinden karistir, aman zaten ilk yudumda surprizi onun:KK1: sonrasini icemiolar kikaydirigubbakcemile3

he walla benimki de içememişti çok bozulmuştum :nazar: bence az kat içebilsin... biz tuzu doldurmuştuk... adam aylarca kahveyi ağzına alamadı naniknanik

kaydirigubbakcemile3 içsin yaa benim eniştem içmişti ama yüzünden akan terleri görmeliydiniz :roflol:
gulsumcüm benimki bi de kahveyi de sevmiyo,hele ki bol baharatlı içerse bi daha ömrü boyunca kahve içmez kaydirigubbakcemile3
ayy bi de midesinde reflü var bişey olur mu ki acaba bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 içsin yaa benim eniştem içmişti ama yüzünden akan terleri görmeliydiniz :roflol:
gulsumcüm benimki bi de kahveyi de sevmiyo,hele ki bol baharatlı içerse bi daha ömrü boyunca kahve içmez kaydirigubbakcemile3
ayy bi de midesinde reflü var bişey olur mu ki acaba bilmiyorumkismile

ay kiz sen baharat koyma o zmn saglik bu sakasi olmaz, tuzu doldur ama ondan bise olmaz:KK1:

slm kizlar:teytey: ben geldiiimmm nerelerdesiniz napiosunuz bakalimkaydirigubbakcemile2:hulya:hihoyyyt

kızım unuttun sandık bizi ya... özletme kendini kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin hihoyyyt

ay hosbulduk sekerim:teytey:

unutmadim ama anca firsatim oldu bilgisayarin basina gecmeye, zaten hem donus telasi hem sinav telasi hepsi karistikaydirigubbakcemile3

ay evt ya hersey ust uste geldi:hulya:

sen neler yapiosun, sinavi da atlattinkaydirigubbakcemile2

ben bildiğin gibi... kpss geçti, kuş gibi hafifledim.. gezmek gezmek yemek ve güzeeel bi temizlik yapmak isityom... sen naptın sen anlat.. değişiklikler sende..

kaydirigubbakcemile3 walla hafifledik, stresi kaygisi yetti yani, ay atanabilsek de bi daha bu stresi yasamasakkaydirigubbakcemile5

ay ben de alismaya calisiorum iste, memleketlere geldik aileler ozledi tabi, suan hala hasret giderioruzolumunekankayizsmile ama evimi ozledim yaaakafamçokkarıştı

ay inş atanırız... şimsi sorular açıklancek onun stresi, kaç puan alcaz onun stresi, kaç kontejan açılcek onun heyecanı, nereyi tercih etcez onun heycanı, sonuç ne olcak onun heycanı... ben sana deyiverem bacımmmm...

X