kahve bahane, sohbet sahane

kızlar inş istediğiniz yerlere atanırsınız. :Saruboceq: benim 3 yılım daha var bu stresi çekmeme.. mirmirmirmir

Merhabalar sevgili meslektaşlarıımm,umarım hepiniz iyisinizdir...Ben de katılabilir miyim sohbetinize?

ay kizlar bi hep beraber denk gelip de sohbet edemedikbilmiyorumkismile birimiz girio dierleri yok herkes farkli zamanlarda geliofisfisfis

ay kizlar bi hep beraber denk gelip de sohbet edemedikbilmiyorumkismile birimiz girio dierleri yok herkes farkli zamanlarda geliofisfisfis

walla ya :KK3: bi türlü karşılaşamadık.. reyyan arkadaşımızı daha yakından tanımak isterim...
nelerle meşgulsünüz kızlar... ayşacım doyamadın memleketine dimi... taaa amerikalrdayken daha çok konuşuyoduk... aynı zaman diliminde olmamıza rağmen karşılaşamaz olduk...
ben yarın bi kaç günlüğüme melekete gidiyorum.... artık ramazanda bol bol konuşuruz... bu sıcaklarda gezmeye elveda deriz...n:icecream:

inş puanlarımız güzel olur da tercih muhabbeti de yaparız... reyyancım sen çalışıyo muydun... gaziantepi yazmak isterim... çok güzel diyolar....

walla ya :KK3: bi türlü karşılaşamadık.. reyyan arkadaşımızı daha yakından tanımak isterim...
nelerle meşgulsünüz kızlar... ayşacım doyamadın memleketine dimi... taaa amerikalrdayken daha çok konuşuyoduk... aynı zaman diliminde olmamıza rağmen karşılaşamaz olduk...
ben yarın bi kaç günlüğüme melekete gidiyorum.... artık ramazanda bol bol konuşuruz... bu sıcaklarda gezmeye elveda deriz...n:icecream:

ay evt gulsumcum ya hakkaten o zamanlar daha cok konusuodukkafamçokkarıştı ya simdi bizim tabi esya telasi var ya alisveris olaylari baya bi zaman aliodelikafadulden

inş puanlarımız güzel olur da tercih muhabbeti de yaparız... reyyancım sen çalışıyo muydun... gaziantepi yazmak isterim... çok güzel diyolar....
İnşallah güzel puanlar alırsınız arkadaşlar,evet gülsümcüm ben çalışıyorum,Gaziantep'teyim,yaz gel kız vallahi ne güzel olur,Antep güzel bir şehir,gelişmiş bir yer
meslekte 12 yılı devirdim,son 6 yılı antepte geçti...işte böylee.

kızlar naasılsınız... reyyancım maşaallah diyeyim sana... 12 yıl için... çocuk var mıydı

X