kahve bahane, sohbet sahane

ay nolsun, donus hazirliklari, burdaki esyalar falan bi dunya issempatiksalakcinni gel kiz. bugun esime deyip duruorum zaten birileriyle sole muhabbet etmek istio canim oturup birileriyle konusalim istiorum diekaydirigubbakcemile3 sole cay demlesek otursak bi yandan is bi yandan muhabbet ne guzel olurdu di miboshayallersmile

evet canım ya... kaç bavul oldu nasıl taşıyacaksınız.... eş çok özel biri ama kız kıza muhabbetin tadı başka... ben de konuşur anlatırım kocama kendimce şeyler... adamcaz alıştı dinliyo gibi yapıp işine devam ediyo... sessiz de biri.. hele son günlerde kuzu gibi oturupduruyo sadece... senin eşin nasıl, konuşkan mı

benim esim sayemde biraz daha konuskan oldukaydirigubbakcemile3 ben de senin gbi herseyimi onunla konusuorum napsin adam ben bicir bicir konusurken kir atin yaninda duran ya huyundan ya suyundan demisler:roflol:

walla simdiden 6 koca bavul oldu tabi bide carry-on lar varkafamçokkarıştı bi suru para alcaklar ucaa binerkenakannehir

gidemediklerinizin tüm acısı bi kerede çıkcak..... biz de yarın eşimin memleketine gidiyoz... ders çalışmıyom biliyon mu ya... üüfff.. ne kadannnnnnnnnnn tembelim ya... bi ara ne güzel çalışıyodum, uzun sürmedi... bi sürüüüü konu beni bekliyo... daha soru çözme temposuna yaklaşamadım bile... ooof ben yaaaa

evt ya bikac yil daha kalsamisiz nasi donucektik bilmemkaydirigubbakcemile3

e o zmn bi muddet sahnelere elveda dicexin yani, ugramassin kayinvaldenlerdeyken kk yasempatiksalakcinni

sorma kitap actiim yok, bi de bi donusle ilgili islerle ilgilenmekten(bahanem de hazirkaydirigubbakcemile3) ya diorum bi kerecik konularin tamamini bitirebiliim sadece test falan istemiorumeyvahedigeldismile

evet giremem orda... geliiiin masayı hazırla, geliiiin bulaşıkları yıka, geliiiin çay yap mafoldumben hehehe sempatiksalakcinni
ya benim de bahanem vardı kafamda patladı... hamileyim sandıydım ne güzel nazlanıpduruyodummmmm... kendimizden başkası bizi kurtaramıcek canım bu durumdan...

kaydirigubbakcemile3 sen nernin gelinisin bakim ole gelliiiiinkaydirigubbakcemile3

ay evt ben de neyime guveniorum bilmem sen de cift canliyim diye benim yerime sen calisiver kocacim mi diodunsırnaşık şey

tokat geliniyim.. yok kız öyle imalı yapmıyo kadıncağız ya da yapamıyo :jeyyar:
ay ne bilem, karıcım sen hamilesin ben seni gönderemem oralara kıyamam sana boşver çalışma falan der diye bekledim sempatiksalakcinni

:roflol: kaydirigubbakcemile3 ay cok hossun wallakaydirigubbakcemile3
hayallerin suya dustu tabi di miboshayallersmile

e ne kadar kalicaxiniz orda?

ağzım yırtılcek esnerken şeker ya mirmirmirmir evcilik oyunu izledim... benim adam kimbilir kaçıncı rüyasında... gidem de sıcacık yatıverem yanına

uufff disari cikmam lazim simdikafamçokkarıştı hic canim tek cikmak istemio, kocis de grip oldu evde dursa daha ii olcakbilmiyorumkismile kiz beraber gidelim gadikaydirigubbakcemile

ben de hep yalnız çıkarım işim olduğunda... öööyle bakarım dükkanlara... şimdilik rüyamda gelrim anca yanına şeker... boshayallersmile

boshayallersmilealisveris yapmak cok zevkli oluo burda bayiliorum ama bi de arkds olsa tam super olucak:umursamaz:

tr ye bakarak daha uygun aslinda, markalarin kaynai burasi ya genelde o yuzden daha mantikli oluo fiyatlar. bi de adamlarin 90 gun return policy si oluo ben aliorum mesela bikac gun ya da 1 ay sonra diorum ki ay aslinda cok da guzel deilmis, ya da daha guzel bisey buluorum hemen geri veriorumzemuszemus daha guzelini aliorumkaydirigubbakcemile3

oh ne iyimiş.... e biz de işte sezon sonunu bekliyoz gayet uygun oluyo... yazın kışlıkları kışın yazlıkları alıyoz .... hehehehe sezon yeni açıldığında bişiler aldığımda enayi bi hissediyom kendimi.. ama alıyoz tabi napakkk

ole tabi doru diosun. neyse tatlim ben kaciorum, disari cikmam lazim. hem gec oldu sen de uyursun birazdanmirmirmirmir optum sekeropuyorumnanaktan

şeker ben uyimmm artıkınnn.. sabah bavul hazırlicemmm... hakkını helal et canim, kaç gün görüşemicez... beni unutma emi kaydirigubbakcemile3

X