kahve bahane, sohbet sahane

Selam kızlar a.s. Ben de aranıza katılmak istedim. Yazdıklarınıza şöyle bir göz gezdirdim de benimle aynı durumda olan arkadaşlar var benim gibi atama bekleyen :nazar: İnşallah hepimiz istediğimiz yerlere hayırlısıyla atanırız. Gece olunca burda da çok kişi olmuyor doğal olarak :)) Artık daha sonra görüşürüz kızlar :a015:

Selam kızlar a.s. Ben de aranıza katılmak istedim. Yazdıklarınıza şöyle bir göz gezdirdim de benimle aynı durumda olan arkadaşlar var benim gibi atama bekleyen :nazar: İnşallah hepimiz istediğimiz yerlere hayırlısıyla atanırız. Gece olunca burda da çok kişi olmuyor doğal olarak :)) Artık daha sonra görüşürüz kızlar :a015:

hoş geldin pembeli... aslında konuyu açan aysha arkadaşımız da çok muhabbetlidir ama yurtdışından türkiyeye yeni dönüş yaptı... hala doyamadı akrabalarına memleketine...

sen neler yapıyosun... inş güzel bi puan almışsındır... benim atanma ihtimalim baya düşük.. çünkü ankara dışını yazmadım... senin nasıl

hoş geldin pembeli... aslında konuyu açan aysha arkadaşımız da çok muhabbetlidir ama yurtdışından türkiyeye yeni dönüş yaptı... hala doyamadı akrabalarına memleketine...

sen neler yapıyosun... inş güzel bi puan almışsındır... benim atanma ihtimalim baya düşük.. çünkü ankara dışını yazmadım... senin nasıl

Hoşbulduk canım. Ben şu anda pek bi şey yapamıyorum malesef zamanımın çoğu evde geçiyor. Puanım geçen yıla göre daha düşük o yüzden geçen yılki puanımla tercih yaptım ben ama yine de düşük atanma ihtimalim. Zaten atamalar da ertelendi ne zaman olur artık bakalım hakkımızda hayırlısı. Sen neler yapıyorsun? Buraya çok sık giremiyorum ben ama girdikçe yazmaya çalışırım. Diğer arkadaşlar da pek uğramıyolar sanırım CADIARZU

evet tatil havası işte... okullar başlayınca gelmeye başlar herkes... hayırlısı olsun hakkında... ben de genelde evdeyim... çocuk var mıydı

huhuuu:2: slm kızlar ya topigin sahibi olarak pek bi uzak kaldım buralardan ama:KK17: neyse geşdim artık fırsat buldukca goz atıorum yine foruma.

ee herkes nerde napıo bakalım:KK12:

Sorma cnm pc bozuk iphonedan giriyom nete bu da nedense msj gondermiyo ben de burdan deneyeyim dedim sana ulaşmayı naptin gorusmeyeli kpssye girdin mı

ii ettin canım gecmis olsun bilgisayarınıza:KK9: evt girdim ya sen naptın? yarın acıklıolarmıs:18: ay bi atansak da kurtulsak su strestenEn Büyük KK

Ben giremedim cnm ya gitti bu sene walla ama Guzel de bı nedenim var 3 aylık hamileyim tam bulantı halsizlik zamanına denk geldi bı de istanbula vermişler sınav yerimi. Nasıl gidecektim ki neyse napim hayırlısı artık senin sonuc nasıl

Ben giremedim cnm ya gitti bu sene walla ama Guzel de bı nedenim var 3 aylık hamileyim tam bulantı halsizlik zamanına denk geldi bı de istanbula vermişler sınav yerimi. Nasıl gidecektim ki neyse napim hayırlısı artık senin sonuc nasıl

ay gulsumcum tebrik ederim:KK71: olsun bosver simdi senin daha tatlı bi heycanın var daha sonraya kalsın sınav isi de:KK1: ben calısmaya basladım bilio musun:KK52: örtmen oldum artık:79::82:

X