kahve bahane, sohbet sahane

bu arada ben de ogrtmen adayiyim bn de kpss ye hazirlaniorum ama laftakaydirigubbakcemile3

ne kadarlık evlisin ama ben sana aysa dicem he he bende biraz çatlağımdır:))))) çalışıyormusun ne zaman gelicen bakem türkiyeye

aa kiz benim sutlu irmik tatlim cok guzel olur arasina biskuvi de koyarim oohhzemuszemus

ama simdi sen misafirsin sana biskuvi tatlisi yaparim ama nasi oluo kisempatiksalakcinni

bilmem artık tadınca bakarız o zaman karar veririmzemuszemus

2yillik evliyim ama sanki daha dunmus gbi o yuzden kendimi hep yeni evli olarak adlandiriorumkaydirigubbakcemile3 suan calismiorum ama arada is dustugunde ceviri yapiorum. ama artik donus hazirlii yapmaktan ne ders kaldi ne is

bu yaz gelioruz tr ye:dance:

olsun canım daha yeni sayılırsını ne kadar kalıcaksınız tr bakem benim çok sevdiğim bir arkadaşımda amerikada evlenip gitti adı elif çok da severim kendisini kulakları çınlasın

artik donuoruz sekerim:teytey: ben de evlenip buraya gelin geldimkaydirigubbakcemile3

sen anlat bakim biraz da hep ben hep ben, kendimi konuk sanatci gbi hissettimbayanssulusmile

huuu gulsum nere kayboldun kizkaydirigubbakcemile

ben ne anlatayım bekarım 30 buçuk yaşındayım yabancı bir şirkette personel müdürüyüm.2 yıllık bir ilişkim var bu yaz bakalım inş söz nişan yapıcaz bu kadar şekerim valla....üş yapıyosunuz peki canım
demek buraya yerleşiceksiniz hadi bakalım hayırlısı neden dön

buydayım uykum geldi benim mirmirmirmir ben gitsem sonra yine görüşsek olur dimi

hadi bakalim dugune cagirirsin artikkaydirigubbakcemile2 gelip biraz kurtlari dokelimzemuszemus bu amerikalilar oynamayi da bilmio cunkusempatiksalakcinni

msjm gelmemiş yai o kadar selam verdimmm amaaaaa

selam ayshacımmmm nbr şeker kaydirigubbakcemile3

hayırdır tatlım neyle uğraşıyon ya, yardım edeyim sana... iyi ben de nolsuuun

X