Kahve Bahane, Sohbet Şahane.İzmir'de Yaşayanlar, İzmir'li Olanlar, İzmir'i Özleyenler

evet canım ne güzellll işteee

hadi yaa bizim hastanelerle işimiz olduğundan haftasonları tatill.

biraz daha iyiyim antibiyotik kendisini gösteriyor

sevindim iyi olmana canım

keşke bizimde öle olsa yaa

iki gün evdee ohh cumartesi temizlik yapar pazar kocamla gezerdik ne güzel ama ben 7 günü bir güne sıgdırmak için koşuşturuyorumm

sevindim iyi olmana canım

keşke bizimde öle olsa yaa

iki gün evdee ohh cumartesi temizlik yapar pazar kocamla gezerdik ne güzel ama ben 7 günü bir güne sıgdırmak için koşuşturuyorumm

oda zor yaa bana valla 2 gün yetmiyorr tek günü düşünemiyorum biz 7 gün gezdiğimizden haftasonları akşam çıkıyozz dışarıı

sende ben gibi gezentisin yani ama ben h.içi tek geziyorum koçiş geç geliyoo

kızlar yaa nerdesinizz izmiriminn güzell hatunlarııı

sende ben gibi gezentisin yani ama ben h.içi tek geziyorum koçiş geç geliyoo

kızlar yaa nerdesinizz izmiriminn güzell hatunlarııı

sorma valla benim koçişte ben gibii arkadaşlarımızda saolsunlar hiç yanlız bırakmıyorlar sürekli birlikte gezip eğleniyozz

selam kızlar anca gırebıldım işler youn naasılsınızzz evreka bende su hastalıgı atlatabılsm antıbıyotık bende ıcıyrm ama of sıkldım bırkcm bugun

selam kızlar anca gırebıldım işler youn naasılsınızzz evreka bende su hastalıgı atlatabılsm antıbıyotık bende ıcıyrm ama of sıkldım bırkcm bugun

ay canım yaa valla herkes sıkı sıkı giyinsinnn bide bol bol meyve yesinnn ben amoklavin 1000mg içiyorum başka bir antibiyotik yaramıyor bana 12 saat arayla düzenli içiyorum iştee

merhaba kızlar çoğunuz hastasınız öncelikle acil şifalar diliyorum hepinizeeee kocişim şehir dışı seyahatindeydi bugün dönüyor şuan yolda kaç gündür doğru dürüst bakamadım topiğe babamız evde olmayınca benim kız çok huysuzlanıyor çok şükürki akşama rahatlayacağım kocişim geliyor kızımda babasına kavuşuyor hepinizi öpüyorummm

bir süre gelemedimmm kimseciklerrr yazmamışşşşşş kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzz yahuuuuu

evetv kimseler yok. izmirliler hava güzeldi ya geziyor bencee.
ama bu hafta kar havası geliyor. herkes evinde olur ve yazar.

Güneşli bir İzmir sabahından herkese kucak dolusu sevgilerle günaydın güzel bir hafta sonu diliyorum hepinizeee kızlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…