Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlaaar her sabah kahvaltı yapıyor musunuz? Kahvaltı sizin için asla atalanamaz bir öğün mü?yoksa siz de benim gibi kahvaltı sevmeyenlerden misiniz? Hadi baalım
hafta ıcı yapmıorum erken kalkıorum. zaten zor yetısıorum dersaneye bıde kalhwaltı yaparsam ucuncu derse gıderım artıka.s dersanede yıorum bıseler yada pastaneden alıorum.
hafta sonuda kahwaltıya otururm oyalanırım pek bıse yemem gazete okumasını cok sewerım masada naniknanik
sadece peynir zeytin sevmiyorum.sabahlarıda erken kalktığımız için vakit kalmıyor hazırlamaya..ama hafta sonu kahvaltısı çok önemli..böreğinden kızartmasına herşey olmalı...Yani hafta içi kahvaltı yok hafta sonu warrrşakkıdı
Pazar günleri bayılırım kahvaltı yapmaya.:sm_cool:
Kocamla eğer dışarı çıkmadıysak beraber omlet yaparız,greyfurt,portakal sıkarım. Domates,salatalık. Bize yeter!!:asigim:
Haftaiçi çok zordan kahvaltı yapıyorum.
Bende hafta içi neyse o şeklinde yapıyorum kahvaltımı...
Amaaaa hafta sonlarına bayılıyorum, hele de eşimle ya da arkadaşlarla kahvaltı programlarına oy oy oyy:smiley-cool:
Kahvalti yapmaya bayilirim ama zamanim yok.:sm_confused:Hafta sonlari mumkunse esimden once kalkarim, kahvaltiliklari hazirlarim, tv seyrederek uzun uzadiya mis gibi kahvaltimizi ederiz,ozellikle kafa dengi arkadaslarimiz varsa degmeyin keyfimize oohh...:asigim:
Benim nedense midem almıyor sabah hiçbir şeyi aç oluyorum ama yiyesim olmuyor dışarı çıkıp bir hava almam lazım önce sonra artık her şeyi yiyebilirim.Hele bir de erken kalkmışsam zaten hayata küsmüş olduğumdan hiçbişey yiyemiyorum