Kahvaltı yapamıyorum

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
günaydın herkese:KK200:
Kahvaltı yapamıyorum kızlar. Sevmiyorum peynir, zeytin, yumurta, bal, reçel vs. Kahvaltıya dair hiç birşey sevmiyorum yiyemiyorum. Yemek yesem midem bulanıyor, kahvaltılık gevrekler iyi gelmiyor sanırım şekerim oynuyor.. kalkalı bir saat oldu hala oturyorum koltukta ne yicem ne yapıcm diye. Var mı benim gibi olanlar ne yiyerek güne başlıyorsunuz artık bıktım kendimden:110:

günaydın herkese:KK200:
Kahvaltı yapamıyorum kızlar. Sevmiyorum peynir, zeytin, yumurta, bal, reçel vs. Kahvaltıya dair hiç birşey sevmiyorum yiyemiyorum. Yemek yesem midem bulanıyor, kahvaltılık gevrekler iyi gelmiyor sanırım şekerim oynuyor.. kalkalı bir saat oldu hala oturyorum koltukta ne yicem ne yapıcm diye. Var mı benim gibi olanlar ne yiyerek güne başlıyorsunuz artık bıktım kendimden:110:
aman derdin bu olsun.Yemek yemegı mı sevmiyorsun ben gibi?

Hiç ayy bunu bu saatte yiyemem dediğim bişey olmadı ömrüm boyunca, yemek yemek benim için bir zevktir, sizi anlayamadım oyüzden, yardımcı olmayı çok isterdim, size imrensemmi bilemedim
Kahvaltı en sağlıklı öğündür imrenmeyin bence. Bende cok severim yemek yemeyi ama peynir zeytin bana çok tuzlu geliyor sanki tuz atmışım üstüne gibi:)

Ben varım.şimdi yoğurt yicem.bazen tost yapıyorum.arada canim haşlanmış yumurta ister onu yerim.meyve varsa meyve,süt,kefir.bu tarz şeyler yerim genelde.kahvaltıyı sadece sabah sevmiyorum öteki öğünlerde yiyebilirim.nerden geldi bu alışkanlık bilemedim

Zeytin peynir sana cok tuzlu geliyorsa zeytini kuru sele al tuzsuz
Peynir olarakta ya süzme peynir ye yada kaşar peyniri belki o zaman seversin kahvalti yapmayi

Ben varım.şimdi yoğurt yicem.bazen tost yapıyorum.arada canim haşlanmış yumurta ister onu yerim.meyve varsa meyve,süt,kefir.bu tarz şeyler yerim genelde.kahvaltıyı sadece sabah sevmiyorum öteki öğünlerde yiyebilirim.nerden geldi bu alışkanlık bilemedim
Ben öteki öğünlerde de yiyemiyorum mesela benim eşim hiç akşam kahvaltılık yiyememiştir sırf yemiyim diye hep yemek yapmışımdır:)

Kahvaltısız asla :) haftaiçi ayaküstü oluyor kahvaltılarım ama haftasonu şöyle uzun uzun miss gibi kahvaltılara bayılırım..
Tost yap sevdiğin yada seveceğin peynir illaki vardır. Kaşar sevmezsen burger peynirleri dene falan gibi.

Ben öteki öğünlerde de yiyemiyorum mesela benim eşim hiç akşam kahvaltılık yiyememiştir sırf yemiyim diye hep yemek yapmışımdır:)
Bunun bir sebebi olmalı ama.mesela benim küçükken kahvaltıda yiyecek pek bişey bulamazdik,yoktu.evlenene kadar kahvaltı etmedim edemedim.şimdi hafta sonları falan geç saatte olsa yiyebiliyorum.ya da çok kalabalık isek.

Sucuklu kaşarlı tostu da mi sevmiyorsunuz?
Yanına da salata oh mis. Haşlanmış yumurta yiyebiliyorsaniz salatanın üzerine onu da eklersiniz.

Back
X