- 21 Ocak 2018
- 8.488
- 20.957
- 348
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hep hazırsın bilirimYoook abla gönder gelsin modum hazır![]()
Bursa'da Çarşamba Pazarı die bir semt var,onun orda canım:)Altıparmak caddesine çok yakinSalı pazarı nerde kuzum![]()
Ya hayır ben o saatte kalkamam:)Yarin sabah 6.30da kalkiyorum yeni kategori acilir diye![]()
Hangi bölüme soruluyor canım, ben yarın gitmişken sorayim senin içinKolostomi için kullanılan malzemeler hemşom. Çok şükür artık lazım değil,birilerinin işine yarar belki dedim. Pahalı da malzemeler
Sen hep hazırsın bilirim![]()
Ben Genel Cerrahide tedavi görmüştüm canım,herhalde ordadır. Kolostomi torbaları varmış,getirse işinize yarar mı diye sorarsan sevinirim❤Hangi bölüme soruluyor canım, ben yarın gitmişken sorayim senin için
Tamam hemşom sorarım yarınBen Genel Cerrahide tedavi görmüştüm canım,herhalde ordadır. Kolostomi torbaları varmış,getirse işinize yarar mı diye sorarsan sevinirim❤♥
Sağol hemşomTamam hemşom sorarım yarın![]()
Gidek gidek kalk gidek, malatyaya kalk gidek , malatya güzel derler hele gardaş kalk gidekMalatya ya gidek mi kayısısından yiyek mi![]()
Gelin canım ne zaman istersenizesime diyorum hadi gel nevresteye gidelim bizim plan iptal oldu,ney nereye Malatya'ya mi
o da şoka girdi botoks ailesi olduk
![]()
Kayısı zamanı geçtiMalatya ya gidek mi kayısısından yiyek mi![]()
Dip not: gelme diyorKayısı zamanı geçti![]()
Yakın olsa kandirirdim da uzak geldi abla, atanınca inşallahGelin canım ne zaman isterseniz![]()
İnşaallah canımYakın olsa kandirirdim da uzak geldi abla, atanınca inşallah![]()
SubliminalDip not: gelme diyor![]()