- 21 Ocak 2018
- 8.261
- 20.412
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hep hazırsın bilirimYoook abla gönder gelsin modum hazır
Bursa'da Çarşamba Pazarı die bir semt var,onun orda canım:)Altıparmak caddesine çok yakinSalı pazarı nerde kuzum
Ya hayır ben o saatte kalkamam:)Yarin sabah 6.30da kalkiyorum yeni kategori acilir diye
Hangi bölüme soruluyor canım, ben yarın gitmişken sorayim senin içinKolostomi için kullanılan malzemeler hemşom. Çok şükür artık lazım değil,birilerinin işine yarar belki dedim. Pahalı da malzemeler
esime diyorum hadi gel nevresteye gidelim bizim plan iptal oldu,ney nereye Malatya'ya mio da şoka girdi botoks ailesi oldukSen hep hazırsın bilirim
Ben Genel Cerrahide tedavi görmüştüm canım,herhalde ordadır. Kolostomi torbaları varmış,getirse işinize yarar mı diye sorarsan sevinirim❤Hangi bölüme soruluyor canım, ben yarın gitmişken sorayim senin için
Tamam hemşom sorarım yarınBen Genel Cerrahide tedavi görmüştüm canım,herhalde ordadır. Kolostomi torbaları varmış,getirse işinize yarar mı diye sorarsan sevinirim❤♥
Sağol hemşomTamam hemşom sorarım yarın
Gidek gidek kalk gidek, malatyaya kalk gidek , malatya güzel derler hele gardaş kalk gidekMalatya ya gidek mi kayısısından yiyek mi
Gelin canım ne zaman istersenizesime diyorum hadi gel nevresteye gidelim bizim plan iptal oldu,ney nereye Malatya'ya mio da şoka girdi botoks ailesi olduk
Kayısı zamanı geçtiMalatya ya gidek mi kayısısından yiyek mi
Çünkü doğuştan tembelsinyeni kategori heyecanı yok
Dip not: gelme diyorKayısı zamanı geçti
Yakın olsa kandirirdim da uzak geldi abla, atanınca inşallahGelin canım ne zaman isterseniz
İnşaallah canımYakın olsa kandirirdim da uzak geldi abla, atanınca inşallah
SubliminalDip not: gelme diyor