- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Oyyy gidi aneyyy OyyyO zaman sabah heyecana hazır ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy gidi aneyyy OyyyO zaman sabah heyecana hazır ol
Dahli den beklerkenDeniz kenarından resim paylaşanlar olmuşÇok kınadım
Onun paylaşması şart olmuşDahli den beklerken
Ben ben kıskandım da gittim dondurma ve balık yedim geldimDeniz kenarından resim paylaşanlar olmuşÇok kınadım
Geçmiş olsun canım:)Ben ben kıskandım da gittim dondurma ve balık yedim geldim
Zorla ablamlar tarafından goturuldum
Yarinda dermatoloji randevum var kollar dekolte amele yanığı sözde güneşe maruz kalmayacaktım
Ben şaka yaptın sanmistim :/Ben ben kıskandım da gittim dondurma ve balık yedim geldim
Zorla ablamlar tarafından goturuldum
Yarinda dermatoloji randevum var kollar dekolte amele yanığı sözde güneşe maruz kalmayacaktım
Ben hep şoktayım , botoks yaptırdımYarın sizi şoka sokabilirim
Kolostomi için kullanılan malzemeler hemşom. Çok şükür artık lazım değil,birilerinin işine yarar belki dedim. Pahalı da malzemelerNasıl malzemeler hemşom ilaç vs ise almaz
Oynasam olmazmiSevim koooooş Canfeb
Bende oyle biliyorumda sofra falan yazmislar ondan sordumHer kurban bayramı sonrası herkes birer et yemegi tarifi yapıyor benim bildiğim
Salı pazarı nerde kuzumBenim de Heykele çıkasım var Bir de Salı PazariFakülteye de gitmem lazım ama bakalım ne zaman
O zaman sende şaşkınlık olmaz:)Ben hep şoktayım , botoks yaptırdım
Yok hemşom cidden yandım aman hicbirsey olmaz geçerBen şaka yaptın sanmistim :/
KFC Nana Şaka bir yana,geçmiş olsun hemsomYok hemşom cidden yandım aman hicbirsey olmaz geçer
Havada serindi ama nasıl oldu hicbir fikrim yok, bari bronzlaşsam ama yok tavuk gibi kızarıyorum
Yoook abla gönder gelsin modum hazırO zaman sende şaşkınlık olmaz:)