- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Bayram mi kaldıYoksa bayram kahvaltısımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayram mi kaldıYoksa bayram kahvaltısımı
Guzeldir evet ama her sene ayni demistiniz ya ondan dedim :)Değişiklik güzeldir:)
İşte değişik olsun dedim:)Guzeldir evet ama her sene ayni demistiniz ya ondan dedim :)
Valla ben yola cikicam istersen sende kalkBaK bende kalkarım
Köfte mi acabaMilyon tarif var ve inan hepsi bomba:)
Tatlımı hanımlar ben bilmiyorum siz söyleyin ne yapmadınız da ilk olucak yahuMilyon tarif var ve inan hepsi bomba:)
Kulağıma söyle:)
Sorun degil bizim yapamayacagimiz bisey olamazİşte değişik olsun dedim:)
Pasta,börek beklemeyin öyle bir şey değil:)
Geçmiş bayramBayram mi kaldı
Defalarca tatlı yaptık canım:)Tatlımı hanımlar ben bilmiyorum siz söyleyin ne yapmadınız da ilk olucak yahu
Aynen belkide sık sık yaptığınız bir şey:)Sorun degil bizim yapamayacagimiz bisey olamaz
Deniz mahsülümü ahtapot yengeç ıstakozlar havadamı uçuşucakDefalarca tatlı yaptık canım:)
Nevoş açmaz açsa kalkardimValla ben yola cikicam istersen sende kalk
Bu mevsimde deniz ürünleri Canım biz ev hanımlarıyız hepimizin evinde olacak malzemelerle yarışma yaparız:)Deniz mahsülümü ahtapot yengeç ıstakozlar havadamı uçuşucak
Ben kalkmazdim ne yalan soyliyim uykum kiymetliNevoş açmaz açsa kalkardim
Ama genel olarak herkes o saatlerde açtığımı biliyor:)Ben açsam Kazen onaylamaz:)Nevoş açmaz açsa kalkardim
Mudanyada denizanası vardı bir sürü ben onu yapayımDeniz mahsülümü ahtapot yengeç ıstakozlar havadamı uçuşucak
KahvaltıAynen belkide sık sık yaptığınız bir şey:)
Ben kalkardım, alarm kurmuslugum varBen kalkmazdim ne yalan soyliyim uykum kiymetli