- 29 Nisan 2015
- 31.439
- 105.688
- 598
Kiz nezaman sordun ben görmedim. Birde diğer tarafta konuşulmuş tahminlerini söylemiş herkes sonradan gördüm bendeDiyemem o kadar sordum biriniz bile kahvaltı sofraları tahminim demediniz küstüm size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz nezaman sordun ben görmedim. Birde diğer tarafta konuşulmuş tahminlerini söylemiş herkes sonradan gördüm bendeDiyemem o kadar sordum biriniz bile kahvaltı sofraları tahminim demediniz küstüm size
Aynen beceremeyince mecburen öyle yapmak en uygunuEn güzeli de sohbete katılıp oy vermek ne uğraşacagım tarifle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Söylemişti gideceğini ben ondan sormadım yoksa yokluğunu farkettimBen de Meryem ablanın sekreteri gibiyim kim sorsa yetişiyorumsen bugün ikinci kez sordun canımmm o yüzden atlamamak olmazdı, Meryem abla dün yollardaydı,Antalyaya gitti tatile ordanda memlekete geçecek
![]()
Çünkü bilen nadirdiDiyemem o kadar sordum biriniz bile kahvaltı sofraları tahminim demediniz küstüm size
Sana hamaratlıgımı kanıtlamak zorunda değilim nevoş teyzeAynen beceremeyince mecburen öyle yapmak en uygunu![]()
Görmeden inanmamSana hamaratlıgımı kanıtlamak zorunda değilim nevoş teyze![]()
Sonrada benim ahımla 40 yıl gez durSu boregini ben alabilseydim kaynanama yaptirip size ben yaptim diye yutturacaktimKendisi bu konuda uzman
![]()
Ne yapmamı istersin meselaGörmeden inanmam![]()
Az yanmış domatesle menemenNe yapmamı istersin mesela![]()
Tam benlik yanacagını nerden anladınAz yanmış domatesle menemen![]()
Yarışmaya katıl:)Bir sofra kuramıyor musun tavaya yumurta kırmak ne kadar zor olabilirNe yapmamı istersin mesela![]()
Hoca hocayı tekkede, yumurta yakan yakanı dakkada bulurmuşTam benlik yanacagını nerden anladın![]()
Yarışma bana göre degil şimdi strese girmeye gerek yok kacıncı oldum kim oy verdi bana aman olmayacak şeysine girememYarışmaya katıl:)Bir sofra kuramıyor musun tavaya yumurta kırmak ne kadar zor olabilir![]()
Yok ben o riske girmem benim elimden her is gelir zaten kayinvalideme yapamadi bana yaptirdi dedirtmem sonra kazancam benim sayemde kazandi olucakSonrada benim ahımla 40 yıl gez dur![]()
Aman sende hemen inandın tekerlemeler bile söyleme aman yazmaya başladınHoca hocayı tekkede, yumurta yakan yakanı dakkada bulurmuş![]()
![]()
![]()
Hayatına renk gelir:)Yarışma bana göre degil şimdi strese girmeye gerek yok kacıncı oldum kim oy verdi bana aman olmayacak şeysine giremem![]()