- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Ahaaa canımın sultanii özlemişim giiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaaa canımın sultanii özlemişim giiz
Emojisiz hayat düşünmem artikkendimi ifade edemiyorum yoksaBir ara bunlar bile olmuyordu
Benimi özledinbunu muyoksa bu muAhaaa canımın sultanii özlemişim giiz
Aynen,Bihter YengenEmojisiz hayat düşünmem artikkendimi ifade edemiyorum yoksa
Ortaya karışık olsun ben senin her yüzünü sevdimBenimi özledinbunu muyoksa bu mu
Şimdi etiket yapacağım olmayacakHadi yaa bir stres oldum şimdi
Makul bir ücret karşılığı geri çekilebilir im ilgilenenlere IBAN TR34 0034 0034 0034 034
Parayı veren düdüğü çalsinŞimdi etiket yapacağım olmayacak
Kirilmadimi senin o mavi takim dahaBiri şık takım mi dedi
Ohhh ohhh yandan yandanHemide en havalisindan dimi Tenceresiz kaldim anne kıskananlar çatlasın raga raga ohoo ohoo
Yok hiç bişey olmadıKirilmadimi senin o mavi takim daha
Olmayacak anlamına gelmez ama bence hiç ele güne cikarmaYok hiç bişey olmadı
Ben de Meryem ablanın sekreteri gibiyim kim sorsa yetişiyorum sen bugün ikinci kez sordun canımmm o yüzden atlamamak olmazdı, Meryem abla dün yollardaydı,Antalyaya gitti tatile ordanda memlekete geçecekNerdesin acaba ? @Elhan
Canım, çok sağol haber verdiğin içinGörmeyince merak ettim,selam söylersin benden ❤❤Ben de Meryem ablanın sekreteri gibiyim kim sorsa yetişiyorum sen bugün ikinci kez sordun canımmm o yüzden atlamamak olmazdı, Meryem abla dün yollardaydı,Antalyaya gitti tatile ordanda memlekete geçecek
Tabiki iletirimCanım, çok sağol haber verdiğin içinGörmeyince merak ettim,selam söylersin benden ❤♥❤
Ne aldın de heleSonradan gelip Efsane bir tarif kaptım çatlayın patlayın
Diyemem o kadar sordum biriniz bile kahvaltı sofraları tahminim demediniz küstüm sizeNe aldın de hele
Yakşamlar ne jenna o iyi akşamlar olmayacakmıydıKimse yoktur ama yakşamlar