- 29 Nisan 2015
- 31.357
- 105.523
Kiz nezaman sordun ben görmedim. Birde diğer tarafta konuşulmuş tahminlerini söylemiş herkes sonradan gördüm bendeDiyemem o kadar sordum biriniz bile kahvaltı sofraları tahminim demediniz küstüm size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz nezaman sordun ben görmedim. Birde diğer tarafta konuşulmuş tahminlerini söylemiş herkes sonradan gördüm bendeDiyemem o kadar sordum biriniz bile kahvaltı sofraları tahminim demediniz küstüm size
Aynen beceremeyince mecburen öyle yapmak en uygunuEn güzeli de sohbete katılıp oy vermek ne uğraşacagım tarifle
Söylemişti gideceğini ben ondan sormadım yoksa yokluğunu farkettim Selam söylersinBen de Meryem ablanın sekreteri gibiyim kim sorsa yetişiyorum sen bugün ikinci kez sordun canımmm o yüzden atlamamak olmazdı, Meryem abla dün yollardaydı,Antalyaya gitti tatile ordanda memlekete geçecek
Çünkü bilen nadirdiDiyemem o kadar sordum biriniz bile kahvaltı sofraları tahminim demediniz küstüm size
Sana hamaratlıgımı kanıtlamak zorunda değilim nevoş teyzeAynen beceremeyince mecburen öyle yapmak en uygunu
Görmeden inanmamSana hamaratlıgımı kanıtlamak zorunda değilim nevoş teyze
Sonrada benim ahımla 40 yıl gez durSu boregini ben alabilseydim kaynanama yaptirip size ben yaptim diye yutturacaktim Kendisi bu konuda uzman
Ne yapmamı istersin meselaGörmeden inanmam
Az yanmış domatesle menemenNe yapmamı istersin mesela
Tam benlik yanacagını nerden anladınAz yanmış domatesle menemen
Yarışmaya katıl:)Bir sofra kuramıyor musun tavaya yumurta kırmak ne kadar zor olabilirNe yapmamı istersin mesela
Hoca hocayı tekkede, yumurta yakan yakanı dakkada bulurmuşTam benlik yanacagını nerden anladın
Yarışma bana göre degil şimdi strese girmeye gerek yok kacıncı oldum kim oy verdi bana aman olmayacak şeysine girememYarışmaya katıl:)Bir sofra kuramıyor musun tavaya yumurta kırmak ne kadar zor olabilir
Yok ben o riske girmem benim elimden her is gelir zaten kayinvalideme yapamadi bana yaptirdi dedirtmem sonra kazancam benim sayemde kazandi olucakSonrada benim ahımla 40 yıl gez dur
Aman sende hemen inandın tekerlemeler bile söyleme aman yazmaya başladınHoca hocayı tekkede, yumurta yakan yakanı dakkada bulurmuş
Hayatına renk gelir:)Yarışma bana göre degil şimdi strese girmeye gerek yok kacıncı oldum kim oy verdi bana aman olmayacak şeysine giremem