Gandıramazsınnn benini, yumurtayı kabuklarıyla piairdigin günleri unutmadık yaww hee hee 1 numersiiin he he ondan gandırdin gandırdınAman sende hemen inandın tekerlemeler bile söyleme aman yazmaya başladın![]()
Yersen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gandıramazsınnn benini, yumurtayı kabuklarıyla piairdigin günleri unutmadık yaww hee hee 1 numersiiin he he ondan gandırdin gandırdınAman sende hemen inandın tekerlemeler bile söyleme aman yazmaya başladın![]()
Biz çok gördük canım istemiyor,strese giriyorum yapamıyorum diyenleriGandıramazsınnn benini, yumurtayı kabuklarıyla piairdigin günleri unutmadık yaww hee hee 1 numersiiin he he ondan gandırdin gandırdın
Yersen![]()
![]()
Sonuç, kabuklu yumurtaBiz çok gördük canım istemiyor,strese giriyorum yapamıyorum diyenleri![]()
Ama yarısmayı sorsan stresten katılmıyorumHayır tek kırabildiği yumurta ,dolabı hızlı açınca yere düşünce kırılan yumurta oluyor![]()
Jenna yapımı iyi akşamlar, oldu size yakşamlarYakşamlar ne jennao iyi akşamlar olmayacakmıydı
![]()
Sağol kuzumTabiki iletirim![]()
Hemsom tarif aldin mı?Sağol kuzum![]()
Yok hemşom almadım.Hemsom tarif aldin mı?
MaşAllah benden iyisin, neden almadın tarif, millet jenna homsomu görseydiYok hemşom almadım.
Gazoz içermisinJenna yapımı iyi akşamlar, oldu size yakşamlar![]()
Ne manada iyiyim inşallahMaşAllah benden iyisin, neden almadın tarif, millet jenna homsomu görseydi
Yok ya bu saatte yemiyorumGandıramazsınnn benini, yumurtayı kabuklarıyla piairdigin günleri unutmadık yaww hee hee 1 numersiiin he he ondan gandırdin gandırdın
Yersen![]()
![]()
Gördüysen neden zorluyorsun kiBiz çok gördük canım istemiyor,strese giriyorum yapamıyorum diyenleri![]()
Ayaklanmandan bahsettim canım, harikasınNe manada iyiyim inşallahValla geçen sefer börek bile yapmaya ermedi elim hemşom,kahvaltı iyice zor olurdu ,önümüzdeki maçlara bakayım dedim
Sen aldın değil mi?
![]()
Anca ye nevoşAynen öyleBizde yedik
![]()
Tabi yetmezsin, evde birşey yapabilen yok kiYok ya bu saatte yemiyorum![]()