- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.342
Ödeyip geri de kalınca nasıl geçti günler diyorsun ..kredi cektigimizde oglum 10 yaşına gekdiginde bitecek diyordum ozaman bebektiAynen zor oluyor borç öderkende bitince de süper oluyor:))
Ödeyip geri de kalınca nasıl geçti günler diyorsun ..kredi cektigimizde oglum 10 yaşına gekdiginde bitecek diyordum ozaman bebekti
Borcu daha önce bitirdik öyle rahatlıyor ki insan
Rabbim herkese nasip etsin ev sahibi olmayı ..inşallah tamama erer işinNevreste
Öyle oldu karşı apartmanda ikinci katın 350 milyar oldgunu duyunca şok oldum yok artık dedimBorçlar bir şekilde bitiyorda bazen zorlanıyorsun bitsede kurtulsam modunda oluyoruz,bizimde araba kredimiz var onu ödüyoruz.2 sene filan kaldı bitince daha iyi olacak tabiki.
Ev almak hayal gibi artık baksana ne kadar artmış fiatlar,ev alacaklara allah yardımcısı olsun.
Öyle oldu karşı apartmanda ikinci katın 350 milyar oldgunu duyunca şok oldum yok artık dedim
Üst katim 200 milyara satilinca jeton düştü o da o kadar eder dedim çünkü bizim ki eski ve küçük..
Elinde avucunda birikim olanın bile ev alması çok zor bu zamanda keşke fırsatçılık yapmasaydi insanlar zor
Abla ben ilçenin kasabasindayim buraya ilk tasindigimda köy olarak geçiyordu şimdi mahalle deniyorMinik sen merkezdemisin ilçedemisin,acayip uçmuş evler bundan sonra hayal gibi olacqk ev almak.
İnsanlatrımız maalesef ranta çeviriyor bunları.
Uyku tutmamistir tabi :/ aldiginiz ev yeniydi dimi depreme dayanikli falan. Gecen bizim arkadaslar ev aldi ziyaret ettik 30 senelik ev kadikoyde sok olduk ev sallaniyo resmen ve dunyanin parasi kadikoy diye. Valla ben 5 seneden fazla yillik binaya gitmem deprem ulkesinde yasiyoruzSağol canım aynen öyle
Gün doğana kadar oturdum
Annemin evi de öyle merkez de ama tam fay hattı üzerinden geçen bir yerdeUyku tutmamistir tabi :/ aldiginiz ev yeniydi dimi depreme dayanikli falan. Gecen bizim arkadaslar ev aldi ziyaret ettik 30 senelik ev kadikoyde sok olduk ev sallaniyo resmen ve dunyanin parasi kadikoy diye. Valla ben 5 seneden fazla yillik binaya gitmem deprem ulkesinde yasiyoruz ☹
Oyle cok kötü yaAnnemin evi de öyle merkez de ama tam fay hattı üzerinden geçen bir yerde
Aşağıdan tır geçsin ev zangirdiyor :/
93 depreminde inşaat halindeyken hasar almış bir ev zaten daha ne beklenir ki :/Oyle cok kötü ya
Yaa cikma sanslari yokmu kalinirmi hasarli evde93 depreminde inşaat halindeyken hasar almış bir ev zaten daha ne beklenir ki :/
Dıştan bakınca hasar gözükmüyor ama annemler inşaat halindeyken çatlaklar oldgunu insaatcilarin uzeini sıva ile geçtiklerini söylüyorduYaa cikma sanslari yokmu kalinirmi hasarli evde
Kendileri istemeyince gitmezler zaten ozaman yapcak bisey yok allaha emanetDıştan bakınca hasar gözükmüyor ama annemler inşaat halindeyken çatlaklar oldgunu insaatcilarin uzeini sıva ile geçtiklerini söylüyordu
Annem o evin yerini çok seviyor diğer eve gecmelerini istemiştim ben şimdide kardeşim o evde oturuyor mümkün değil onlar pek de korkmuyor .
Benim bina ueni olmasina rağmen ben korkuyorum valla :/
Içim rahatladiGitmiyorum tamam ağlama
Geçmiş olsun ,Allah korusunNevreste ev Almışın güle güle otur
evet ya dün akşam 2 defa olmuş
deprem komşuma çıktım kahve içmeye o söyledi. kızım da his etmiş
ikisinide
Sağol canımÖdeyip geri de kalınca nasıl geçti günler diyorsun ..kredi cektigimizde oglum 10 yaşına gekdiginde bitecek diyordum ozaman bebekti
Borcu daha önce bitirdik öyle rahatlıyor ki insan
Rabbim herkese nasip etsin ev sahibi olmayı ..inşallah tamama erer işinNevreste
Yeni bina canım 1-1.5 yıldır oturuluyor.Benim ev sıfır kimse oturmamış.Ev sahibinin durumu iyi kiraya vermemiş.Satılık olarakta kararsız:)Uyku tutmamistir tabi :/ aldiginiz ev yeniydi dimi depreme dayanikli falan. Gecen bizim arkadaslar ev aldi ziyaret ettik 30 senelik ev kadikoyde sok olduk ev sallaniyo resmen ve dunyanin parasi kadikoy diye. Valla ben 5 seneden fazla yillik binaya gitmem deprem ulkesinde yasiyoruz ☹
Sağol ablamNevreste ev Almışın güle güle otur
evet ya dün akşam 2 defa olmuş
deprem komşuma çıktım kahve içmeye o söyledi. kızım da his etmiş
ikisinide
Sağol canımÇok geçmiş olsun canımNevreste