Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Aynen zor oluyor borç öderkende bitince de süper oluyor:))
Ödeyip geri de kalınca nasıl geçti günler diyorsun ..kredi cektigimizde oglum 10 yaşına gekdiginde bitecek diyordum ozaman bebekti

Borcu daha önce bitirdik öyle rahatlıyor ki insan

Rabbim herkese nasip etsin ev sahibi olmayı ..inşallah tamama erer işin Nevreste

Borçlar bir şekilde bitiyorda bazen zorlanıyorsun bitsede kurtulsam modunda oluyoruz,bizimde araba kredimiz var onu ödüyoruz.2 sene filan kaldı bitince daha iyi olacak tabiki.
Ev almak hayal gibi artık baksana ne kadar artmış fiatlar,ev alacaklara allah yardımcısı olsun.

Öyle oldu karşı apartmanda ikinci katın 350 milyar oldgunu duyunca şok oldum yok artık dedim

Üst katim 200 milyara satilinca jeton düştü o da o kadar eder dedim çünkü bizim ki eski ve küçük ..

Elinde avucunda birikim olanın bile ev alması çok zor bu zamanda keşke fırsatçılık yapmasaydi insanlar zor

Minik sen merkezdemisin ilçedemisin,acayip uçmuş evler bundan sonra hayal gibi olacqk ev almak.
İnsanlatrımız maalesef ranta çeviriyor bunları.

Minik sen merkezdemisin ilçedemisin,acayip uçmuş evler bundan sonra hayal gibi olacqk ev almak.
İnsanlatrımız maalesef ranta çeviriyor bunları.
Abla ben ilçenin kasabasindayim buraya ilk tasindigimda köy olarak geçiyordu şimdi mahalle deniyor

Kendi ailem manisanin göbeğinde yaşıyor
Eskiden merkez değildi ailem ilk tasindigin merkeze çok uzaklardi

Şimdi annemin evi için 500 milyar deniyor 25 yıllık eski bir ev ama merkez de kiralar merkezde 2-2500 den bahsediliyor :/

Sağol canım aynen öyle
Gün doğana kadar oturdum
Uyku tutmamistir tabi :/ aldiginiz ev yeniydi dimi depreme dayanikli falan. Gecen bizim arkadaslar ev aldi ziyaret ettik 30 senelik ev kadikoyde sok olduk ev sallaniyo resmen ve dunyanin parasi kadikoy diye. Valla ben 5 seneden fazla yillik binaya gitmem deprem ulkesinde yasiyoruz

Annemin evi de öyle merkez de ama tam fay hattı üzerinden geçen bir yerde
Aşağıdan tır geçsin ev zangirdiyor :/

Yaa cikma sanslari yokmu kalinirmi hasarli evde
Dıştan bakınca hasar gözükmüyor ama annemler inşaat halindeyken çatlaklar oldgunu insaatcilarin uzeini sıva ile geçtiklerini söylüyordu

Annem o evin yerini çok seviyor diğer eve gecmelerini istemiştim ben şimdide kardeşim o evde oturuyor mümkün değil onlar pek de korkmuyor .

Benim bina ueni olmasina rağmen ben korkuyorum valla :/

Kendileri istemeyince gitmezler zaten ozaman yapcak bisey yok allaha emanet

Sağol canımAmin inşallah

Yeni bina canım 1-1.5 yıldır oturuluyor.Benim ev sıfır kimse oturmamış.Ev sahibinin durumu iyi kiraya vermemiş.Satılık olarakta kararsız:)
Zorla aldık zaten:)
Aynen öyle eski almak mantıksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…