aminnnnnnnnnnİnşallah canım, sana da en hayırlı vakitte nasip olsun. Nasılsın görüşmeyeli?
Çalma yaKomşudan alıp kendi bahçeme de ekecegim decalsam gozunun önünde tutmaz evde tutturmam lazım
Neler yapıyorsun hiç görünmüyorsunAmin ablam inşallah
Bizim gelinde çok darlanmis doğurmak istiyorum artık diyordu geçen :)Eylüle kadar ilaç verip uyutun beni
Seneye de senin hayıflanmalarını, tatlı şikayetlenmelerini dinleyelimaminnnnnnnnnn
iyiyim canım senin güzel şeylerini okudum daha iyi oldum
herşeyin yolunda olmasına sevindim
seneye bol bol acısını çıkarırsın yiyemediklerinin :)
Ama çalınca tutarmisÇalma ya
Güzel olmuştuPişmiş salatalık dusunemedimnasıl oldu peki :)
Aminnnnnn inşaallahhhSeneye de senin hayıflanmalarını, tatlı şikayetlenmelerini dinleyelim
Benim menekşem vardı .Buraya geldim çoştu:)Şimdi ayırdım bir sürü oldular:)Ama çalınca tutarmis
Yada komşunun eli çok tutuyor kendinden mi rica etsem
Başka bir çiçeği vereyim demişti ben istemediydim
Çok güzel kedi tirnagi verdi kırmızı sarı açtı rengarenk
bir gebe duası aldımSeneye de senin hayıflanmalarını, tatlı şikayetlenmelerini dinleyelim
Aminnnnnn inşaallahhh
Hadi yaGüzel olmuştu
Bana narin çiçekler gelmiyor böyle laf istemeyen sulamasanda olacak çiçekler lazım banaBenim menekşem vardı .Buraya geldim çoştu:)Şimdi ayırdım bir sürü oldular:)
Yerini sevecek çiçek:)
Ağırlaşmadan yapabildiğim işleri yapayım diyorum. Her gün azar azar bişeyler yapmaya çalışıyorum. Yürüyüş yap filan derken akşam oluyor. Şimdiden uykusuz gecelere başladık doğum sonrasına talim yapıyoruz.Neler yapıyorsun hiç görünmüyorsun
Sizin son ayı dimi? Allah yardımcısı olsunBizim gelinde çok darlanmis doğurmak istiyorum artık diyordu geçen :)
Benim eşimde öyle canım:)Ben biraz kuralcıyım yani doğal lezzeti ne ise onu koymak isterim:)Hadi yaeşimde ne zaman bişey pisirirken yanımda olsa absürt bişey koymami ister yemeğin içine bazen ben gormeden atıp mahvediyor yemeği bazen de çok lezzetli oluyor
Mutfakta camın önüne koydum canım, lavabonun başında:)Gözümün önünde olunca mecburen suluyorumBana narin çiçekler gelmiyor böyle laf istemeyen sulamasanda olacak çiçekler lazım bana
Hakkınızda hayırlısı canım her şey çok güzel olur inşaallahAğırlaşmadan yapabildiğim işleri yapayım diyorum. Her gün azar azar bişeyler yapmaya çalışıyorum. Yürüyüş yap filan derken akşam oluyor. Şimdiden uykusuz gecelere başladık doğum sonrasına talim yapıyoruz.
Sizin son ayı dimi? Allah yardımcısı olsun
doğum temizliği yapıldı çanta herşey hazır sağlıkla gelmesini bekliyoruz Paşa'nın 24 u gibi demiş doktor öncesi sonrası da olabilir mis normal doğum istiyor bir aksilik çıkmazsa inşallah bakalım :))Ağırlaşmadan yapabildiğim işleri yapayım diyorum. Her gün azar azar bişeyler yapmaya çalışıyorum. Yürüyüş yap filan derken akşam oluyor. Şimdiden uykusuz gecelere başladık doğum sonrasına talim yapıyoruz.
Sizin son ayı dimi? Allah yardımcısı olsun
Bizde abartiriz hatta bir keresinde mercimek çorbası yemyeşil olmuştu kuru nane denBenim eşimde öyle canım:)Ben biraz kuralcıyım yani doğal lezzeti ne ise onu koymak isterim:)
Baharat konusunda çok abartır:)
Yok ya bende öyle bişey bir ara apartmana koydum belki biri alır evine sular diye ..eşim soylendi içeri aldı bir kaç hafta sonraMutfakta camın önüne koydum canım, lavabonun başında:)Gözümün önünde olunca mecburen suluyorum
İşte abartıyı sevmiyorumdoğum temizliği yapıldı çanta herşey hazır sağlıkla gelmesini bekliyoruz Paşa'nın 24 u gibi demiş doktor öncesi sonrası da olabilir mis normal doğum istiyor bir aksilik çıkmazsa inşallah bakalım :))
Bizde abartiriz hatta bir keresinde mercimek çorbası yemyeşil olmuştu kuru nane den
Tavuk corbasi da karabiber den bembeyaz olmaz hiç
İşte öyle bakılmıyor:)Yok ya bende öyle bişey bir ara apartmana koydum belki biri alır evine sular diye ..eşim soylendi içeri aldı bir kaç hafta sonra