İlk defa hala olacagim ve haftalar kaldıAynen canım biizmde öyle :)Sayır artmış ama yapacak bir şey yok biz kurallara uyuyoruz:)
neden öyle düşünüyorsun araniz mi açık. ?İlk defa hala olacagim ve haftalar kaldı
Benimle tokalasmayan kardesimin bebegini sevemeyecegim onu dusunuyorum
Riske atamayiz elbet ama insan sarılmak dokunmak istiyor
Ve biz madenci oldugumuzdan herkes bizden korkuyor
Aramız açık değil de .biizm ilçede vaka yüksek vaklarin bir cogu madenciler deneden öyle düşünüyorsun araniz mi açık. ?
hadi hayırlısıyla:)
hala olmak muhteşem ya ben iki çocuk halasiyim
Nasilsin :)Sagol canım ❤
HAYIRLISIYLA SAĞLIKÇA DOĞSUN BEBİŞ:)Aramız açık değil de .biizm ilçede vaka yüksek vaklarin bir cogu madenciler de
Kardeşim de biliyor tabi bunu .gelin doğum yapacak artı kronik hastalığı var ona dikkat etmek için temas yok :/
İnşallah bakalımHAYIRLISIYLA SAĞLIKÇA DOĞSUN BEBİŞ:)
testi geçince bol bol sevecek üzülme halasi:)
Ev alıyoruz canım bir aksilik olmazsa almamızda :)Haftaya taşınırız diyoruz:)
Nevrestem iyiyim kuzum.
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Huzurla sağlıkla yaşayın içinde.Ev alıyoruz canım bir aksilik olmazsa almamızda :)Haftaya taşınırız diyoruz:)
Abla yaa şu manzaraya bi masa atıp kahvaltı sofrası kursaydınyaNevrestem iyiyim kuzum.Antalya'da bir haftayı doldurduk Antebe dönüş yolundayiz. Sahil boyu gidiyoruz. Alanyayi gectik...
Eki Görüntüle 2659083
Turkuaz mis gibi denizi var buraların. Bekleriz diyor kendileri
Yeni yarismamiz hayırlı olsun. Kolaylıklar diler öperim Nevrestem
bende Antalyaya gitmiştimNevrestem iyiyim kuzum.Antalya'da bir haftayı doldurduk Antebe dönüş yolundayiz. Sahil boyu gidiyoruz. Alanyayi gectik...
Eki Görüntüle 2659083
İyiyim canım
Sen nasılsın
Abla geçen dikili de bir kadjn gördüm sen zannedip kadına bakıp durdum haliyle o da bana baktıNevrestem iyiyim kuzum.Antalya'da bir haftayı doldurduk Antebe dönüş yolundayiz. Sahil boyu gidiyoruz. Alanyayi gectik...
Eki Görüntüle 2659083
kız belkim oyduAbla geçen dikili de bir kadjn gördüm sen zannedip kadına bakıp durdum haliyle o da bana baktı
Sonradan aklıma geldi yanında iki genç kız vardı sen olmadığını düşününce bıraktım bakmayı
Hahahahaha çok güldüm minik sana yaaa gelse de kurtulsan artık birinci de yırttın şimdi kurtulacak gibi degilsın sanırımİyi bende kaynnaa yolu gözlüyorum
Bugün kesin gelecekler yemeğe