Demek kk çok beğendiHeyecandan çok merak var tabi azcikta heyecan ve şaşırdım biraz normalde bukadar oy aldığına tarifin☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek kk çok beğendiHeyecandan çok merak var tabi azcikta heyecan ve şaşırdım biraz normalde bukadar oy aldığına tarifin☺
Nevresteciğim maşallah , ne kadar marifetlisin ellerine sağlık, yiyecek olanlara afiyet olsun şimdiden. Nice mutlu bayramlar dilerim koronasız günlerde kutlamak dileğiyle.Tatlılarım hazır şerbet ile buluşmayı bekliyor Eki Görüntüle 2669801
Kimse sevmesin ben kendimi seviyorum yeterO zaman kimse seni sevmez böyle çok şeker oldun
Akıllı olmak yaramadı bana eskisine döneceğim
Göz ardı et butonu neredeydiAkıllı olmak yaramadı bana eskisine döneceğim
Amann size de iyilik yaramıyorBana ayiltan lazım
Göz ardı et butonu neredeydi
kadın kadını sevemez mi allah allahSenin adında kötü düşünmeye başlayacak insanlar:)Yakında erkek üye diye KİB yaparlar
Ben basmaya gidiyorere kiblenirmis benden bilirmiş
Sende kimsin öyleNevresteciğim maşallah , ne kadar marifetlisin ellerine sağlık, yiyecek olanlara afiyet olsun şimdiden. Nice mutlu bayramlar dilerim koronasız günlerde kutlamak dileğiyle.
Sevmedim seniBen basmaya gidiyorere kiblenirmis benden bilirmiş
Bende onlari begendimDemek kk çok beğendi
Aman ha ,bayramlık yapmasınBen basmaya gidiyorere kiblenirmis benden bilirmiş
Bu iki oldu aşk olsun ama sevilmicek birimiyimSevmedim seni
Sende kimsin öyle
Ben bu sitenin en yaşlı üyesiyim.))))
Ellerine sağlık abla,afiyetle yiyinTatlılarım hazır şerbet ile buluşmayı bekliyor Eki Görüntüle 2669801
Bende en genç Memnun oldum hanımefendiBen bu sitenin en yaşlı üyesiyim.))))