- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Hicbir hazırlık yok bende, yarın için sarma saracağım kendimize yeriz evcekTatlılarım hazır şerbet ile buluşmayı bekliyor Eki Görüntüle 2669801
Aksamasa ablam gelecek ona kek pizza, sipariş verdide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hicbir hazırlık yok bende, yarın için sarma saracağım kendimize yeriz evcekTatlılarım hazır şerbet ile buluşmayı bekliyor Eki Görüntüle 2669801
Ellerine sağlık canımTatlılarım hazır şerbet ile buluşmayı bekliyor Eki Görüntüle 2669801
Huyum kurumasin
Vay bee Ellerine sağlık canımTatlılarım hazır şerbet ile buluşmayı bekliyor Eki Görüntüle 2669801
Ellerine sağlık canım. Yiyenlerin tabanlarına kuvvet.Tatlılarım hazır şerbet ile buluşmayı bekliyor Eki Görüntüle 2669801
Ben işlerden ancak bu kadar yapabildim:)Eşim yoksa sarma falan yap dedi ama yetişmedi:)Hicbir hazırlık yok bende, yarın için sarma saracağım kendimize yeriz evcek
Aksamasa ablam gelecek ona kek pizza, sipariş verdide
Sağol canımEllerine sağlık canım
Biraz rast gitmedi zorladı beni ama iyi olduÇok sağol canımVay bee Ellerine sağlık canım
Sana zor yok masallah Allah nazardan esirgesin seni Sen de sağol canımBiraz rast gitmedi zorladı beni ama iyi olduÇok sağol canım
Sağol ablamEllerine sağlık canım. Yiyenlerin tabanlarına kuvvet.
Ne yazdın banaKazen dün sana yazdığım mesaja muhteşem emojisi bırakmış adam seni nasıl almış ona şaşıyor
Sev beni
Eltim bana birşey atamaz ki bende çatı var biraz sıkar onun bana birşey atması Çok kötü çemkiririm abeeeee çingene olurum ben beeeEltisi kafaya saksı mi attı napti
Kendimi çok yoruyorum canım ya:)Canımın kıymetini bilmiyorumSana zor yok masallah Allah nazardan esirgesin seni Sen de sağol canım
Paylasımcı ol biraz hep sana mıO sahipli
Vaay ellerine sağlık balimTatlılarım hazır şerbet ile buluşmayı bekliyor Eki Görüntüle 2669801
Sen dedin ya Kazen benim mesajıma şaşırdım emojisi koymuş:)Bende dedim ya adam şaşırmıştır seni geri nasıl aldığınaNe yazdın bana
Eltim bana birşey atamaz ki bende çatı var biraz sıkar onun bana birşey atması Çok kötü çemkiririm abeeeee çingene olurum ben beee
Sağol canımVaay ellerine sağlık balim
Yanlış görmüş ifadeleriSen dedin ya Kazen benim mesajıma şaşırdım emojisi koymuş:)Bende dedim ya adam şaşırmıştır seni geri nasıl aldığına
Ben işlerden ancak bu kadar yapabildim:)Eşim yoksa sarma falan yap dedi ama yetişmedi:)
Yufka aldım börek yaparım belki:)
Gelen olmaz belki kayınvalidemler gelir :)Oda ev aldık belki görmek isterler daha görmediler:)
Gazoz içen kadınlara bayılırımGazoz içirmek için