- 29 Ekim 2012
- 22.770
- 57.990
- 36
32 bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
32 bende
Ama sadece bu ay böyle oldu:)yukarıdaki rakamlara bak tekrar söyle
Sağlam rakip olamam ben daha yumurtayı zor kırıyorumAklındaki tatifi kaparsan tamamdır o iş
Yavaş gel ayaksız gitme bayramavalla hemşo turşuluk tuz vardı attım bir avuç
gratisten topuk rendesi aldım,bide yumuşatıcı ayak bakım kremi görcez bakalım
Ozaman gazozu ben sana içireceğim yavriimuuuuuu32 bende
Tabi canım turşuları kim yapıyorSağlam rakip olamam ben daha yumurtayı zor kırıyorum
eşimde dedim çok acil avm ye gitmemiz lazım.kapanışa yarım saat var :)O ne öyle bayram topığu
Öyle diyordue simartmamak için bizden iyisini mi bulacaklar ayolEv yapacaksın tuğladan kız alacaksın muğladan diyor bizim arkadaş de sen onlara
gerçi benimki aldığına pişman beni de
Yat sen senin icin gece vakti o saatlerayın 4 ü hangı güne denk geliyor acabağğğn
alarm kurayım du
İyi yapmışsıneşimde dedim çok acil avm ye gitmemiz lazım.kapanışa yarım saat var :)
uçarak götürdüm onu,adam bayağı hayati bişey sandı
ne var ölü deriyle mi çıksaydım bayrama
Anoooom; instadan yakalandım dimi sjsksjslsjsksjsTabi canım turşuları kim yapıyor
Bence ışık varAnoooom; instadan yakalandım dimi sjsksjslsjsksjs
Arda şefi takip ediyorum bir de idili, ama benden bi şef olmaz :))
Olgun kadınları severimOzaman gazozu ben sana içireceğim yavriimuuuuuu
Aman bulursa güle güle. Son günlerde çok uyuzum koca kişisine Uyuyakalmış salonda, dün akşamdan kalan tatlım vardı; ben hiç yemedim iki parmak kadar dilimdi zaten herkesin payı, az önce bi baktım benim 1 dilimim kalmış; salonun kapısını küüüüt diye açıp-benim tatlımısen mi yediiiiiğğğğğğn dedim; ne nasıl ne diyorsun hayatım diye on dakika şaşırdı skslsjslsjsjsksjs birde çok kızmış tavıra büründüm, şok oldu uyku sersemi :) benciiilllllğğğğğ diye kapanışı yaptım :) hırsız mı deseydim bir deeeÖyle diyordue simartmamak için bizden iyisini mi bulacaklar ayol
Skslsjsksjsjsjsj küçük gösteririiiiriiiim ama bak sor nevoşa :)) üstelik ruhumda 18 dir o yüzden benden ekmek yok sanaOlgun kadınları severim
Benim eşim olsa tekrar yap derdiAman bulursa güle güle. Son günlerde çok uyuzum koca kişisine Uyuyakalmış salonda, dün akşamdan kalan tatlım vardı; ben hiç yemedim iki parmak kadar dilimdi zaten herkesin payı, az önce bi baktım benim 1 dilimim kalmış; salonun kapısını küüüüt diye açıp-benim tatlımısen mi yediiiiiğğğğğğn dedim; ne nasıl ne diyorsun hayatım diye on dakika şaşırdı skslsjslsjsjsksjs birde çok kızmış tavıra büründüm, şok oldu uyku sersemi :) benciiilllllğğğğğ diye kapanışı yaptım :) hırsız mı deseydim bir deee
Aynen ona ekmek çıkmazSkslsjsksjsjsjsj küçük gösteririiiiriiiim ama bak sor nevoşa :)) üstelik ruhumda 18 dir o yüzden benden ekmek yok sana
Böyleeee birşeyyyy olabilirrmii yağğğğğ diye dolanıyorum evin inde sksksksjsksksksjsjsBenim eşim olsa tekrar yap derdi
Pışşıkkız bana da de ölecem heyecandan
Çok fena yaBöyleeee birşeyyyy olabilirrmii yağğğğğ diye dolanı yorum evin inde sksksksjsksksksjsjs
Gerçek sandı peşime gelmiş özür dileriö aşkım diye. Bunun hırsızlıktan farkı ne? Tatlı hırsızlığı ile başlarsın nerelere gider. İlişkimizi gözden geçirelim dedim.
skjsksjsksksksj
Ahahahahah ay dumur oldu, yatakodasına geçtim yastığı kapatıp sessizce gülüyorum