Aynen kendimizi geliştiriyoruz bunun farkına varalımEvva alıntı ölmuş bırak öyle kalsın
katilacaksin onlardan daha iyi olmaya calosacaksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kendimizi geliştiriyoruz bunun farkına varalımEvva alıntı ölmuş bırak öyle kalsın
Ben şimdiden danaya iki üç kelime öğreteyim ekşınlı sunum yaparızEvva alıntı ölmuş bırak öyle kalsın
O ooooovvv setzzz bebeğimpaylaşamayan kadınlar dikkatimi ceker sana duble gazoz
Geçen annem soğanı süslemiş salata da bana attı bende ona kahvaltı sofrasindaki biberli tabağı attım ..vay anam bu daha güzelmiş diyorAynen kendimizi geliştiriyoruz bunun farkına varalım
İvit aslen fethiyeliyim, daha öncesi rodos... büyük büyük dedemler oniki ada yunanistana geçtiğinde atatürk tarafından fethiyeye getirilmişler; öncesinde rodos osmanlı toprağıydı biliyorsunuz; o aman aman diyenlere aç karnınaaaaa ..... ikram ederim, kurban olsunlar bize; suyun öteki tarafındanız biz, buz gibi avrupalıyızBir Yörük daha mi benim burda Yörükleri sevmiyor benim yörük olduğumu bilmeyenler
İyy yörük mu aman aman diyorlar bende yorugum diyorim
Bu ikiniz için geçerli
Aynen öyleGeçen annem soğanı süslemiş salata da bana attı bende ona kahvaltı sofrasindaki biberli tabağı attım ..vay anam bu daha güzelmiş diyor
37Ne ablası kaç yaşındasın
O ne öyle bayram topığuheyecandan ayaklarım buruştu suda
bayram topuğu yapıcam da cici terlik aldım kendime
Bahçene Erik evine yoruk koymauacaksin dedilerİvit aslen fethiyeliyim, daha öncesi rodos... büyük büyük dedemler oniki ada yunanistana geçtiğinde atatürk tarafından fethiyeye getirilmişler; öncesinde rodos osmanlı toprağıydı biliyorsunuz; o aman aman diyenlere aç karnınaaaaa ..... ikram ederim, kurban olsunlar bize; suyun öteki tarafındanız biz, buz gibi avrupalıyız
yukarıdaki rakamlara bak tekrar söyleBu ikiniz için geçerli
Ne ation suya güzel olacaksa öyle ben tümden gireyimheyecandan ayaklarım buruştu suda
bayram topuğu yapıcam da cici terlik aldım kendime
Ben şimdiden danaya iki üç kelime öğreteyim ekşınlı sunum yaparız
Ev yapacaksın tuğladan kız alacaksın muğladan diyor bizim arkadaş de sen onlaraBahçene Erik evine yoruk koymauacaksin dediler
Bende dedim öyle göçmenler var ki kurban olun siz yoruklere
Biz olmasak yazdan kısa kisdan yaza yiyeceği nasıl saklayacaklardi eskiden
valla hemşo turşuluk tuz vardı attım bir avuçNe ation suya güzel olacaksa öyle ben tümden gireyim
Aklındaki tatifi kaparsan tamamdır o işDaha düşünme aşamasındayım
Melek hayırlı evlat olsun yeğenin, çok sevindim.
Minik dedi bunlar kuzuyu konutudurlar bende dedim altında kalmiym tabiki aklına gelmez büyük baş sonuçta kuzu kolay
çok orjinal bir fikir nasıl daha önce aklıma gelmedi