Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Bir Yörük daha mi :rolleyes: benim burda Yörükleri sevmiyor benim yörük olduğumu bilmeyenler
İyy yörük mu aman aman diyorlar bende yorugum diyorim :KK70:
İvit :KK59:aslen fethiyeliyim, daha öncesi rodos... büyük büyük dedemler oniki ada yunanistana geçtiğinde atatürk tarafından fethiyeye getirilmişler; öncesinde rodos osmanlı toprağıydı biliyorsunuz; o aman aman diyenlere aç karnınaaaaa ..... ikram ederim, kurban olsunlar bize; suyun öteki tarafındanız biz, buz gibi avrupalıyız:KK19::KK51:

İvit :KK59:aslen fethiyeliyim, daha öncesi rodos... büyük büyük dedemler oniki ada yunanistana geçtiğinde atatürk tarafından fethiyeye getirilmişler; öncesinde rodos osmanlı toprağıydı biliyorsunuz; o aman aman diyenlere aç karnınaaaaa ..... ikram ederim, kurban olsunlar bize; suyun öteki tarafındanız biz, buz gibi avrupalıyız:KK19::KK51:
Bahçene Erik evine yoruk koymauacaksin dediler

Bende dedim öyle göçmenler var ki kurban olun siz yoruklere :KK53:

Biz olmasak yazdan kısa kisdan yaza yiyeceği nasıl saklayacaklardi eskiden :KK53:

Bahçene Erik evine yoruk koymauacaksin dediler

Bende dedim öyle göçmenler var ki kurban olun siz yoruklere :KK53:

Biz olmasak yazdan kısa kisdan yaza yiyeceği nasıl saklayacaklardi eskiden :KK53:
Ev yapacaksın tuğladan kız alacaksın muğladan diyor bizim arkadaş de sen onlara :rolleyes:
gerçi benimki aldığına pişman beni de 😃

X