kız acaba google hesabıma mı girdi dedim ama anlamaz öyle şeylerden deaşk adamı enişte
ruhunu okuyor
oy oy oyyyy kek yicek kadar büyümüş mü ooooSağol canın benim ufaklığa kek yaptım demin çok seviyorda.
yerim onun empatisini ben abla
bak özledim şimdi gidip uyandırıcam
geçen özenli bi masa kurarken geldi.eee daha bitmedi ki kahvaltılar sen yeni tarif mi aldın dediKaç gündür adamın başının etini yemişsindirAdam tahmin etmiştir alengirli bir şey bulacağını
erkeklerin anlamadığı birşey yokkız acaba google hesabıma mı girdi dedim ama anlamaz öyle şeylerden de
oy oy oyyyy kek yicek kadar büyümüş mü oooo
yaa yerim onun minik ellerini ben2 yaşını bitirdi teyzesi,sorma ya bide iştahlı yiyor ki onları tam bir menemen aşığı kerata
kolay gelsin canım,sıcaklarda zor2,5 saat sonra eve gidecegim.. çok yoruldum.. yarin arefe günü de 1 e kadar çalışıcam..
idari izin yok..
1 den sonra Pazara giderim. kot pantolon bakacagim.
bayrami haftasona denk gelmesi nedeniyle haftasonla pek farki yok.
yaa yerim onun minik ellerini ben
afiyet olsun kuzuma,şifa olsun.anane keki de ne tatlı olur ama
ben yıllarca anane keki denedim asla beğenmiyor benim sıpalar,illa ki ananeleri yapacak
kurban olsun ona nenesiÇok tatlı varya arada nene diyor gene bana,anasına dedim keki benden diye
Alışıyorlar o lezzetede ondan yoksa sende çok gzel yaparsın biliyorum
Oda öğrenmişgeçen özenli bi masa kurarken geldi.eee daha bitmedi ki kahvaltılar sen yeni tarif mi aldın dedi
kurban olsun ona nenesi
mıncır abla bizim yerimize de mıncır,en sevimli zamanları
Şimdi ben öyle düşünüp veririm sonra aaaaa bu çok popüler biz öyle düşünmemiştik,bu olurmuydu gibi problemler çıkar bende kafayı yerimNevreste acaba et kategorisinde komple cok fazla yapilmayan ve yeni tarifler mi versen degisiklik olurdu :)
Onuda düşündüm ama guzel olabilirdi neyseŞimdi ben öyle düşünüp veririm sonra aaaaa bu çok popüler biz öyle düşünmemiştik,bu olurmuydu gibi problemler çıkar bende kafayı yerim