Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Hellolar olsun şekerim,ban yemiyom artık eskisi gibi yaşlandım herhalde :KK53:
İyiyim canısı sağol sen nasılsın .

Küçükken benziyordu sanki,büyüdükçe değişiuotlar işte.
Senin yaşlanma ihtimalin yok bebeğimsuuuu. Kızlar ablamı görseniz mutlaka bana hakverirsiniz:KK51:
Fıstığım benim :KK51:

Kv gelecekmiş bu akşam çaya. Son aylarda özel günlerim çok kötü geçiyor, başım dönüyor, migrenim tutuyor, çok halsiz oluyorum. Sen birşey yapma ben börek yaptım diyor birde. Ya ben kimseye gitmiyorum, zaten öyle gel git sevmem, ve ben kendisiyle hep mesafeliyim öyle de oldum ve olacağım. Perşembe temizlik yapacaktım. Ne yapacağım ben şimdi çayın yanına. Pastaneden gidip aldırtayım benimkine. Hiçbirşey yapamam yatıyorum.

Kv gelecekmiş bu akşam çaya. Son aylarda özel günlerim çok kötü geçiyor, başım dönüyor, migrenim tutuyor, çok halsiz oluyorum. Sen birşey yapma ben börek yaptım diyor birde. Ya ben kimseye gitmiyorum, zaten öyle gel git sevmem, ve ben kendisiyle hep mesafeliyim öyle de oldum ve olacağım. Perşembe temizlik yapacaktım. Ne yapacağım ben şimdi çayın yanına. Pastaneden gidip aldırtayım benimkine. Hiçbirşey yapamam yatıyorum.
kv sonuçta yabanci degil.. bizde alt üstlüyüz.. evime kızımın kıyafetleri almak için iniyor. daginikliğimi biliyor. temiz olacak vs diyor. ben çalışıyorum ne yapayım . artık üstelemiyor boşver pasta alirsin yanina tamam :)
bende mesafeliyim de sürekli içli dişliyiz..

:KK53::işsiz: Yat dinlen yapıyoruz da ne oluyor bayram temizligine başladım ancak bitiririm ev 285m2 kadın getirtsem arkasından ben yapıyorum kendimş harap ettim:işsiz:

X