- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
çok üzücüDeğişen bir şey olmaz hayatım. Hiçbirşey olmaz... Acı ama gerçek bu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok üzücüDeğişen bir şey olmaz hayatım. Hiçbirşey olmaz... Acı ama gerçek bu.
artık ilk buluşmadan korku başlar pınar gültekin cinayet sonrasi...Ahh, gerçekten mi (((( bu memleket iyice yaşanmaz bir yere döndü artık
Söyleyecek tartışacak hiçbirşey yok artık, ben gerçekten bu durumların bu ülkede artık çözülemeyeceği kanaatindeyim. Olmuyor yani, biz insanca yaşamayı, insan haklarını, saygıyı, sevgiyi öğrenemiyoruz. Sümeyye ilk değildi, son da olmayacak maalesef. Birer birer azalıyoruz ve erkeklere hiçbirşey olmuyor, olan kızkardeşlerimize oluyor.artık ilk buluşmadan korku başlar pınar gültekin cinayet sonrasi...
artık boşanma aşamasindayken eşyalari almaya gitmeye korku başlar bir Sümeyye ateş cinayet sonrasi...
Artık kayınçodan çekinir bi dk yaninda durmaz bir fatma altınmakas cinayet sonrasi..
edit.. kadini döven adamı biçaklayan bi kadin için cezaevine giren kadir şekeri unutmadik.. Kadir şeker gibi adam gibi adam olmayacak o pislik kadin yüzünden...!!!
ayy iyi ki katılmadın sen döktürürdün valla hepimiz patır patır sonuncu olurdukDaha da kahvaltı etmedim ama bu yarışma yapılmaz ben açken
aslında ben buna katılabilirdim, en azından bi kahvaltı hazırlayabiliyorum koca kazık olarak
teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmOylarım baloncukumlaaaa nanama. Çünküüüüüüğğ yeşil zeytin vs pankek’in askerleriyim
Allahhhhh seniiiiiiii ablayla dalga geçiliyor diiiiimekayy iyi ki katılmadın sen döktürürdün valla hepimiz patır patır sonuncu olurduk
teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pembeli pembelimiAllahhhhh seniiiiiiii ablayla dalga geçiliyor diiiiimek
Bir yeni gelin sunumu yaparsam
Görürsünüz gününüzü
oy verdin mi sen bakemayy iyi ki katılmadın sen döktürürdün valla hepimiz patır patır sonuncu olurduk
teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yeni gelinlerin pembe dünyasi.. 5 yıl sonra klasige dönüşmesi benpembeli pembelimi
ayy hiç yapma öle sunum :d gina geldiAllahhhhh seniiiiiiii ablayla dalga geçiliyor diiiiimek
Bir yeni gelin sunumu yaparsam
Görürsünüz gününüzü
Ay hayıııııır. Pembe hiç sevmediğim bir renk. Ben gri, ahşap severimpembeli pembelimi
yeni gelin evi dedin ama ben anlamamAy hayıııııır. Pembe hiç sevmediğim bir renk. Ben gri, ahşap severim
yeni gelin denince pembe akla gelir.. ben severim pembeyi de.. kızım yüzünden pembeyi sevmeye başladim yoksa cıks..Ay hayıııııır. Pembe hiç sevmediğim bir renk. Ben gri, ahşap severim
Yok ben pembeci değilimyeni gelinlerin pembe dünyasi.. 5 yıl sonra klasige dönüşmesi ben
Ben de meleğimHabibte seni merak etmeye başladım
Al sana yeni gelin yatak başıyeni gelin evi dedin ama ben anlamam
bende pembe hiç sevmiyorum
kitap ve saatAl sana yeni gelin yatak başı
Ne kadarda alerjik rinitli bir gelin, bir de çok okuyoooo bu gelin
Eki Görüntüle 2668567
Pudr bir nebze. Fiyonklu yumurta yapıcam kocamayeni gelin denince pembe akla gelir.. ben severim pembeyi de.. kızım yüzünden pembeyi sevmeye başladim yoksa cıks..