Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Bez pastası yapsinlar canım ☺
Onu yapacaklarmis almayın boşuna ben yardım ederim yada yapiveririm dedim diğer aldıkları hediye kıyafet vs onu nasıl paketleyecekleri düşünüyorlar değişik olacakmış ..bir kaba süslü koyup tulle kapatmak yeterli geliyor bana 🙄

Onu yapacaklarmis almayın boşuna ben yardım ederim yada yapiveririm dedim diğer aldıkları hediye kıyafet vs onu nasıl paketleyecekleri düşünüyorlar değişik olacakmış ..bir kaba süslü koyup tulle kapatmak yeterli geliyor bana 🙄
Normal sepet alıp tülle süslesinler başka ne olabilir:)

Normal sepet alıp tülle süslesinler başka ne olabilir:)
Sepet pahalı gelmiş 30 liradan başlıyormuş bende benim giib aklını kullan dedim ona

Bim e falan plastik spetler geliyor al beyazını süsle diyorum illa benim yaptığımı yapmayacak ya :KK70:

Sepet pahalı gelmiş 30 liradan başlıyormuş bende benim giib aklını kullan dedim ona

Bim e falan plastik spetler geliyor al beyazını süsle diyorum illa benim yaptığımı yapmayacak ya :KK70:
Kardeşler öyleeee yeminle bendede var aynısı bayılıyorlar fazla para vermeye :KK62:

Yani başka nasıl olur ki ☺️ kime ablan mi yoksa hamile

X