Yok,rahmetlinin ardından saygıyla helva yiyiyoruzSoğuklarda git bir daha ki yazı görme mi olsun mesac
biri beni tanımlamış sanki marifetli gelin hahahahaKaynanan gelecek,boru mu?Gelinleri ne marifetli,ne kadar seviyor onları göster onlara Minik Power
sıcaklar dışında iyiyim.. Hatay yanıyor yanıyorrrrrrr nemde var.. ama olsun kışı hiç sevmiyorum böylesine kabulümNasılsın şeker kız Candy
minik o kadar hırs yapmaReçel için kase aldim tek sorun bir çeşit daha reçel yapmak
Ben tam tersi,soğuk olsun,üst üste giyineyim kafasindayim,sıcakta asabi oluyorum,vahsilesiyorumbiri beni tanımlamış sanki marifetli gelin hahahaha
ay benm ilk ve son yemeğimdi çok şükür artıkzehirlesem bu kadar etki yapmazdı
sıcaklar dışında iyiyim.. Hatay yanıyor yanıyorrrrrrr nemde var.. ama olsun kışı hiç sevmiyorum böylesine kabulüm
sen nasılsın
En büyük fobimDiş doktorundan geldim çok sinirliyim
kışın işe her gidişimde lanet ediyorum bu soğukta işemi gidilir..Ben tam tersi,soğuk olsun,üst üste giyineyim kafasindayim,sıcakta asabi oluyorum,vahsilesiyorum
Küp şeker koy kaseye ver,at gibi yesinlerReçel için kase aldim tek sorun bir çeşit daha reçel yapmak
Yagmur hayatımın aşkıdırkışın işe her gidişimde lanet ediyorum bu soğukta işemi gidilir..
hele yağmur.. cinnet geçirttiriyor banabütün kış pandemi gibi evden çıkma deseler çıkmam gıkım çıkmaz
yemeğimi suyumu versinler bir odada kalırım
geçmiş olsunDiş doktorundan geldim çok sinirliyim
Hırstan değil hep ozensizdi son tariflerim daha ozenli olmalıminik o kadar hırs yapmaevdekileri koy gitsin onu al bunu al herşey para kız
mevsimler konusunda ayran içmiş bulunmaktayızYagmur hayatımın aşkıdırRuh ikizim sanıyordum seni
Tişörtüme sildim gerek yokDur peçete vereyim
Sondaki pony seker kız onlar yerine onu koymaKüp şeker koy kaseye ver,at gibi yesinler
Olsun,gönüller ayrı olmasınmevsimler konusunda ayran içmiş bulunmaktayız
geçmiş olsun
Hırstan değil hep ozensizdi son tariflerim daha ozenli olmalıBlue_Peri tabaklarını mi killanacaksin dedi
Daha hoş şeyler de ekleyeyim dedim
Senin kv ve eltişkon onlar,unicornlarSondaki pony seker kız onlar yerine onu koyma
Bugün kocisko lar eltiskolar havada uçuşuyor bana onları ponçik göstermeye çalışmayınSenin kv ve eltişkon onlar,unicornlar
HepsiniBugün kocisko lar eltiskolar havada uçuşuyor bana onları ponçik göstermeye çalışmayın