- 24 Mart 2020
- 9.902
- 35.577
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa kociştoşkoşum ben de annemtoşkoşu arayıp size geleceğiz demiştim tüh demeliydinSorma çok mutluyum ben bugün anneme gideriz derkenz benimki annesini yemeğe alıyor çok çok mutluyum
Dedikten sonra boşama ihtimali nedirkociştoşkoşum
Ben dünde söyledim gidelim diye ben önce davrandım aslında ama onun işine böyle geliyor :/Aaa kociştoşkoşum ben de annemtoşkoşu arayıp size geleceğiz demiştim tüh demeliydin
Oda bana sıkıştı mi aşkoş diyor bosamadim halaDedikten sonra boşama ihtimali nedir
Koş boşan bugün kayin valide gelmedenOda bana sıkıştı mi aşkoş diyor bosamadim hala
O kadar mı vahimKoş boşan bugün kayin valide gelmeden
yine dozumu alıyorum siz de alın
Ben de aynı düşünüyorum canım,bizim park yakın biliyorsun,bir düzen kuracağım bakalım. En iyisi evde oturmak zaten ,yollarda bayilmaktansaKeske yuruyuslerini saban 6 bucuk gibi yapsan canim
Sıcak yoruyor insanı, bende dışarı çıkmamaya çalışıyorum
Kaynanan gelecek,boru mu?Gelinleri ne marifetli,ne kadar seviyor onları göster onlaraMinik PowerÇok bunaltıcı ben bu havada maske ile markete iki kere git gel yaptım
Ozaman piyasada yemek işi de yoktu daha bakalım kaç kere gideceğim
Nana baklava dedi amaKaynanan gelecek,boru mu?Gelinleri ne marifetli,ne kadar seviyor onları göster onlaraMinik Power
Anca etiket oldu
Dondurmalı yap,sanın yürüsün,ha bir de fistikBen gayet net aldimNana baklava dedi ama
O çok geldi gözüme irmik helvası neyine uetmiyor
Bir msj vermiş olabilir miyim
Soğuklarda git bir daha ki yazı görme mi olsun mesacDondurmalı yap,sanın yürüsün,ha bir de fistikBen gayet net aldim
Nasılsın şeker kız Candy
Dur peçete vereyimDur ağlıyorum şimdi