- 24 Eylül 2018
- 97.332
- 292.738
En son yemeğe geleceklerdi,zehirledin mi naptinTenceresiz kaldim anne ben kurtuldum komple hepsinden darısı sana bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son yemeğe geleceklerdi,zehirledin mi naptinTenceresiz kaldim anne ben kurtuldum komple hepsinden darısı sana bacım
olaylaar olaylarEn son yemeğe geleceklerdi,zehirledin mi naptin
Yok ya yazık adama arada görsün sevsin anne desinTenceresiz kaldim anne ben kurtuldum komple hepsinden darısı sana bacım
Zeki gelinin haliolaylaar olaylar
iyiki çağırmışım
yemeden gittiler ve bir daha gelmezler.. kendi kendilerine düştüler
Bacım taktik ver bana daZeki gelinin hali
Zeki gelinin hali
Minik çok mutlu,onu konuşuyoruz,kaynanası yemeğe gelecekmisNoldu yaa eltilerle filan
Kullan kullan su gözleri goruyonmuuuu burdan oraya ışınlar gönderirim şimşekler caktiririmgeçmiş olsun
Hırstan değil hep ozensizdi son tariflerim daha ozenli olmalı Blue_Peri tabaklarını mi killanacaksin dedi
Daha hoş şeyler de ekleyeyim dedim
Taktik maktık yok,bam bam bam hatta dur,şarkıyla destekleyeceğimBacım taktik ver bana da
Minik çok mutlu,onu konuşuyoruz,kaynanası yemeğe gelecekmis
Bence niyeti var,şahit yazmasalar bari biziZehirleyecekmi yoksa kayganayı
Sagol minik melekimgeçmiş olsun
Hırstan değil hep ozensizdi son tariflerim daha ozenli olmalı Blue_Peri tabaklarını mi killanacaksin dedi
Daha hoş şeyler de ekleyeyim dedim
ahanda minik
Ege de ne tarafa geliyorsunuz :)Biz eltimle iyiyizdir tatile bile beraber gidiyoruz atlıyoruz arabaya hoppp ege bölgesindeyiz kalıyoruz bir kaç gün ailesinde dönüyoruz.
Hahahahah abla ilk senden duydum elti ile tatile gitmeler gezmeler ne varsa eskilerde var demekBiz eltimle iyiyizdir tatile bile beraber gidiyoruz atlıyoruz arabaya hoppp ege bölgesindeyiz kalıyoruz bir kaç gün ailesinde dönüyoruz.